Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal İstifa Etmeli mi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ersun uzun süreli çalışmıyor zaten hiçbir yerde.. Eskişehir fener trabzonspor manisa maceraları ortada..

Altyapı için uzun vaadede çalışacak birisi şart.. Bize altyapıda başarılı olacak hoca lazım değil.. 10 topçudan 2 tane çıkaracak adam lazım.. Dünyadaki hiç bir topçu 23 yaşında futbola zembille inmiyor.. Bir takımın altyapısından çıkıp yetişiyor..

Şimdi ekici kadrodışı kalmasa bu takımda yer alabilecek miydi yusuf yazıcı..

Veyahut neden yusuf yazıcı çıkınca aytaç giriyorda bir ömürü sahaya sürmeye cesaret edemiyor.. Yetenekse var çocukta..

Neden ajax 18 19 çocuklarla avrupa liginde final oynayacakken biz hala aytaç tan medet uman bir hocaya ne yapıyorsun diyemiyoruz??

Bizim sistem sıkıntımız var.. Bu sistemi ersun ahmet mehmet kuramaz.. Kulüp kurar hoca uygular bie anlamda araç olur hoca.. Biz herşeyi hocaya bırakırsak yandık o zaman.
    Ersun yanal baskın bir oyun stili tercih ediyor ve bunun ekmeğini yedi yıllarca, bizdeki çoğu takımın oyun karakteri topu ver savun üzerine olduğu için atak bir oyun sergileyen takımlar göze hoş geliyor. Burada ersunun mahareti buldumu affetmiyor yasladığı takımı boğuyordu en azından önceden Gel zaman git zaman artık ersun yanalın takımlarının ne yapacaklarını bilmeyen kalmadı ülkede ama ersun yanal hiç br değişiklik yapmadı kendinde aynı tas aynı hamam devam. Fenerbahçeki gibi ligin üzerinde bir kadro bulursa eze eze şampiyon olur ama tersi durumda görüyoruz ilk yarı madara olduk. Herkesin aksine ben bu takımın da bu kadar kötü bu kadar leş bir kadro olduğuna inanmıyorum ayakları yere basan işini düzgün yapan bir hoca ile bu ligde en az 15 puan daha fazlamız vardı şuanda. Diğer yalan ersun alt yapıdan oyuncu çıakartır bir kaç kişiden ardayı bile o çıkarttı lafını bile duydum neyse

Ersun yanalı sene başı ajaxın başına geçirin al kadro bu diyin ya işe başlamaz yada hemen tanıdık menejerlerin topçularından bir liste verirdi aksini iddia eden verse diyecek birşeyim yok. He Ajaxın hocasına sorsanız oda bu başarıyı beklemiyordur ama bunu olması için çabaladı bizim hocamız uğraşmaz bile bize uygun hoca olmadığının en büyük kanıtıda bence bu.

Yorum

• İçimizdeki irlandalılar acaba beğeniyormu ibb maçında oynanan oyunu.
      yeneriz yeniliriz o aşka
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İçimizdeki irlandalılar acaba beğeniyormu ibb maçında oynanan oyunu.
        yeneriz yeniliriz o aşka
        İlk yarıdaki oyunu beğendim. Daha çok pozisyonu olan, tehlike yaratan biziz. Rakibin sadece cılız bir şutu var kaleyi bulan. İkinci yarıyı ayrı değerlendiririz.
        ( ゚д゚)

Yorum

• hoca boşuna taraftara kızmasın her maç aynı şeyleri yapıyor sen hamlenin yap sonuç gelmezse gelmez. bu Türk teknik direktörlerinden sezon sonu yaklaştıkça birşeyler oluyor hepsi bir hallere bürünüyor . neyse hocam dedigim gibi taraftara kızma birazcık özeleştiri lutfen

O ruh geri gelecek
          bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• çok iyi bir maç çıkardı. yedek kulubesi o kadar kötüki hamle yapacak oyuncusu yoktu.
            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İçimizdeki irlandalılar acaba beğeniyormu ibb maçında oynanan oyunu.
              yeneriz yeniliriz o aşka
              Saha kenarındaki irlandalıya sor bide kaç maçtır neden dizilişi bozduda 5. likten belkide 4.lükten etti bizi

Yorum

• avrupaya bile gidemeyen bir takım haline geldilk umarım gideriz lakin hocaya güvenemeyenlerdenim.

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  şenolda gelmesin zaten yerine ama ersun 10 sene önceki gençler denizli işinin ekmeğini yiyor halen daha bunu inkar etmeyin.

Ayrıca burada 2 yenilgi başlayınca çıktılar piyasaya istifa diyenler var. Kardeşim takım iyi giderken laf desek takım iyi gidiyor Trabzonspor düşmanımısınız diyorsunuz. Takım kötü gidince laf desek yenilgi alınca akbaba gibi üşüştünüz diyorsunuz. Ama şunu anlatamadık bir türlü mevzu X hocanın kazanması veya kazanmaması değil mevzu ersun yanalın Trabzonsporu çok fazla sallamaması konu bu kadar basit. Ersun gitsin işine saygısı olan,yarı hoca yarı menejer olmayan,topçuları menejerine göre değil yeteneğine göre oynatan bir yabancı kalbur üstü hoca gelsin beraber sabredelim 5 sene sabredelim. Ama ersuna sabır demeyin.
                  Güzel kardeşim. Sen bu akşam 60 dk Trabzonspor un oynadığı topu en son ne zaman ne seyrettin. Ben 2010-2011 de bile seyretmedim. 90 larda Trabzonspor böyle oynardı. 75 dk ya bu şekilde baskılı rakip orta sahayı geçemezdi. O kalan 15 dk da bir gol yer otururduk aşşa.
                  Ersun Hoca nın işine saygı göstermediği Trabzonspor u sallamadığını da düşünmüyorum.

Ha bu sene Avrupa kupalarına gitmek istemiyorlar. Hoca değil sadece topçusu yönetimi hiçbiri istemiyor.

Yorum

• Şükürsüzlük başa bela. Geçen sene ne hallere düştüğümüzü unutanlar geçen senenin maçlarına bakıp hafızalarını tazelesinler. Her şey zamanla arkadaşlar bırakın ayarsız eleştiri yapmayı. Bu başlığın kapatılması gerekiyor. Bmn yönetiminin buna müsaade etmemesi gerekiyor.
                    Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şükürsüzlük başa bela. Geçen sene ne hallere düştüğümüzü unutanlar geçen senenin maçlarına bakıp hafızalarını tazelesinler. Her şey zamanla arkadaşlar bırakın ayarsız eleştiri yapmayı. Bu başlığın kapatılması gerekiyor. Bmn yönetiminin buna müsaade etmemesi gerekiyor.
                      adamsin
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• eleştirileri olumsuz karşılamasına gerek yok. puan kaybı=eleştiri, bu denklem asla bozulmaz. basın toplantısı yapsın, konuşsun, açıklasın. maç detayına girsin. her maçtan sonra ikinci yarı çıkış yaptık demesine gerek yoktu. şenol hoca gibi maçı hak ettik de demesin, abdullah avcı gibi maçın teknik analizini yapsın ve geleceğe dair başka başka açıklamalar yapsın. boşa harcamasın maç konuşmalarını.

Yorum

• Hoca her hafta kulubenin durumunu acik acik taraftarin gozune sokuyor.
                          Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Haftalarca Castillo'yu yedeğe atıp Yusuf'u performans verdiği pozisyondan alıp sol kanata hapsettikten sonra, o kadar iddialıysa Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarında da bu düzende çıksın demiştim. Yanılmadım. Kendi çıkarımız olunca takımla oyuncakla oynar gibi oynuyor, başkalarının çıkarı devreye girince verim alınan düzene geri dönüyor. Hakemler eyyamcıysa hocaya ne demeli?
                            En son Travelair tarafından düzenlendi; 22.05.2017, 08:17.
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Güzel kardeşim. Sen bu akşam 60 dk Trabzonspor un oynadığı topu en son ne zaman ne seyrettin. Ben 2010-2011 de bile seyretmedim. 90 larda Trabzonspor böyle oynardı. 75 dk ya bu şekilde baskılı rakip orta sahayı geçemezdi. O kalan 15 dk da bir gol yer otururduk aşşa.
                              Ersun Hoca nın işine saygı göstermediği Trabzonspor u sallamadığını da düşünmüyorum.

Ha bu sene Avrupa kupalarına gitmek istemiyorlar. Hoca değil sadece topçusu yönetimi hiçbiri istemiyor.
                              hafta içi 120 dakka maç yapmış takıma karşı ancak 60 dakka kafa kafaya oynamış son 30 senedir de böyle top görmemiş. Hocam abartın öyle abartın ki hayal kırıklığınız daha büyük olsun belki ozaman bu ersun gibi adamlara prim vermessiniz.

Yorum

• Sadece, takım yap-boz tahtasına döndüğü için etmemeli. Yazık oluyor her seferinde.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim