Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ZTK 3. Eleme Turu l Çorum Belediyespor 1-2 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trilyonları alıp yiyip içmek yatmak değil futbolculuk Yiğit. Konsantre olamayacağız diye neredeyse eleniyorduk.. Olur, her süper lig maçında harikalar yaratır , gelene 5 gidene 6 atarız da o zaman derim konsantrasyon eksikliği diye..
    Ama bunlar oynadıkları tüm maçlarda bu haldeler..
    NOT: Ağır hayal kırıklığım var ve öfkem... O kız tribünde takımı için ağlarken, Yumlu efendi topu dağlara taşlara yollasın
    Kabul edemiyorum bi türlü bu ezikliği

Konsantrasyon eksikliğini makul görmüyorum abla. Sadece eleştiri yanlış yönden yapılıyor. Yoksa ben daha maçın başlarında durumu gördüm, sonrasında da twitter'dan dile getirdim durumu...

(bknz: https://twitter.com/YigitGayretli/st...54691778793472)

Topçuların işi konsantre olmak, hocanın işi motive etmek. Bunu eleştirelim; ama "o topçu değil" , "bu takımdan bi halt olmaz" , "bunların hepsi çöp" falan gibi yorumlar, kızgınlık anında yapılmış ve rasyonel olmayan yorumlar.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Topçuların işi konsantre olmak, hocanın işi motive etmek. Bunu eleştirelim; ama "o topçu değil" , "bu takımdan bi halt olmaz" , "bunların hepsi çöp" falan gibi yorumlar, kızgınlık anında yapılmış ve rasyonel olmayan yorumlar.
      Takımdan bi halt olmaz kısmına katılmıyorum. Bir kaç nokta takviye ile başarı gelecektir..
      Ama dediğin gibi topçunun işi konsantre olmak.. Olmak zorunda ..
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Konsantrasyon eksikliğini makul görmüyorum abla. Sadece eleştiri yanlış yönden yapılıyor. Yoksa ben daha maçın başlarında durumu gördüm, sonrasında da twitter'dan dile getirdim durumu...

Yiğit abi bence de bu gibi bir maçtan sonra analiz kasmak doğru değil takım için. Bunu yukarıda da belirttim. Böyle maçlarda her türlü sürpriz yaşanabiliyor.

Ama bazı oyuncular var ki bizd kredileri tamameb bitti. Bunları bu maç da dahi olsa Trabzonspor formasını sırtına geçirmiş halde görmek istemiyorum. Yumlu, Muhammet, Aytaç özellikle bu üçlünün takımda hiçbir şekilde yeri yok.
        2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• dünkü maçı şöyle böyle diye abartmaya gerek yok ... dün bütün dünyada yaşanan büyük takım küçük takım sıkıntısını yaşadık biz. yukarıda arkadaşlarında dediği gibi real madrid de 4.lig takımına elenebiliyor bayernde barçada hepside. ve hepside dün bizim oynadığımız futbol kadar kötü oynuyor bu maçlarda. evet duygusal bakıyoruz ama önce bir nefes almalıyız. şükür ya rab diyip yazmalıyız konuşmalıyız. hepimizin derdi aynı çaresi de aynı ama bunu yaparken kırmayalım bir birimizi yazık.

duygusal düşünüp futbolcuyu rehavete kapılamaz diye yargılıyoruz. evet hakkı yoktur bütün rakiplerine aynı şekilde hazırlanmalıdır ama kendisi de bir Ademoğludur unutmayalım. Hepimiz bir çoğumuz bunu kendi hayatımızda da yaşıyoruz öğrenciyken bu sınıv kolay hacı diyip azmı yaz okulu yaptık o derslerden, yada bu rapor bu iş kolay şunu halledeyim deyip son gün gelince evde işde ofisde deli kasmadık o rapor için, misafir gelmeden hazırlarım denilen o en basit sofra hep misafirin desteğiyle hazırlanmaz mı bunedenle sakin olalım. haksız değilsiniz dediklerinizde ama bence %100 de haklı değilsiniz. [MENTION=36328]Yiğit Gayretli[/MENTION] [MENTION=3553]TSelif[/MENTION] [MENTION=14820]nakzo[/MENTION]

bu nedenle kazasız belasız atlatılmış bir halı saha maçı gibi düşünelim. bütün teknik taktik oyun ve oyuncu performansı eleştirilerimizi rize maçı sonrasına saklayalım asıl kıstas benim için o dünkü maç değil.
          En son Ozan Gözaçan tarafından düzenlendi; 27.10.2016, 10:06.
          Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak Aydın Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yiğit abi bence de bu gibi bir maçtan sonra analiz kasmak doğru değil takım için. Bunu yukarıda da belirttim. Böyle maçlarda her türlü sürpriz yaşanabiliyor.

Ama bazı oyuncular var ki bizd kredileri tamameb bitti. Bunları bu maç da dahi olsa Trabzonspor formasını sırtına geçirmiş halde görmek istemiyorum. Yumlu, Muhammet, Aytaç özellikle bu üçlünün takımda hiçbir şekilde yeri yok.
            Diyelim ki Trabzonspor kadrosu her sezon ortalama 22 oyuncudan oluşuyor. 22'sinin birden formda, yetenekli ve kabul edilir olduğu olmuş mudur? Vaki midir böyle bir şey? Geç Trabzonspor'u, herhangi bir takım için... Mümkün mü?
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

Diyelim ki Trabzonspor kadrosu her sezon ortalama 22 oyuncudan oluşuyor. 22'sinin birden formda, yetenekli ve kabul edilir olduğu olmuş mudur? Vaki midir böyle bir şey? Geç Trabzonspor'u, herhangi bir takım için... Mümkün mü?
              Değil tabii ki. İlla ki arada çürük elmalar olacaktır. Ama bir takımın hele Trabzonspor gibi bir takımın yedekleri bu kadar kötü olamaz, olmamalı.

Demek istediğim, dün sahaya çıkan 11'den gelecek sezon kadrosuna yedek veya ilk 11 için alacağım oyuncu sayısı 3 en fazla 4. Esteban, Okay, Ramil belki bir de Ibanez.

Evet dünkü maçı şöyleydi böyleydi diye değerlendirmek olmaz ama bireysel olarak baktığımızda çok kalitesiz oyuncular var.
              2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dün gece 22.55'de ASpor maçın özetini verdi. Sezonun en kötü futbolunu oynamışız. Yedekler dökülmüş.
                En iyi oynayanlar Okay, N'Doye ve Onazi gördüm. Uzatmanın son dakikasında Dam Doy'un Muhammet DEMİR'e al da dediği topu dışarı atması DEMİR'in TS kariyerini bitirdi bence. Oysa tıpatıp aynı pozisyonda Çorum ilk golü bize attı dikkat ettiyseniz. Dam Doy kendisi de atabilirdi rahatlıkla ama bencillik yapmadı.
                Bu kadar kötü fubolla turu geçmek mucize olmuş ama iyi olmuş.
                Gelecek sezon A kadroda olması gereken, yedekte olması gereken ve gönderilmesi gereken oyuncuları yazıyorum:

A KADROM: (Takviyeler şart)

Onur Recep KIVRAK
                Uğur DEMİROK
                jan DURİCA
                Mustafa AKBAŞ
                Okay YOKUŞLU
                Ogenye Eddy ONAZİ
                Mehmet EKİCİ
                Matus BERO
                Fabian Andres CASTILLO
                Dame N'DOYE

YEDEK KADROM:

Uğurcan ÇAKIR
                Furkan TAŞ
                Serge Ognadon AKAKPO
                Luis Ezequiel IBANEZ (Gidişata göre Akbaş ile ilk 11'de yer değiştirebilir. Performansı yeterli değil şu an)
                Abdülkadir ÖMÜR
                Aytaç KARA
                Ramil SHEIDAEV (Kararsız kaldım. Gönderilecekler listesine de koyulabilir gidişata göre)

GÖNDERİLMESİ GEREKEN OYUNCULAR (Bir kısmı takasta kullanılabilir.)

Esteban Alvarado BROWN
                Mustafa YUMLU
                Zeki YAVRU
                Yusuf ERDOĞAN
                Güray VURAL
                Hyun Jun SUK (zaten kiralık ve askerlik sorunu var. Doğrudan gidecek)
                Muhammet DEMİR

Bu arada BMN Futbol A Takımı Spocuları GÜNCELLENMELİ (Hala Papadopulos gibi eski isimler var)
                a takımı da 1 kişi eksik yazmışın ağbi

Yorum

• bir insan bos kaleye topu nasil atamaz.. yani ne yapmasi gerekirki o top disari ciksin.. hayatta topa vurmamis birisi o topu orasiyla burasiyla bir sekilde sokar onu iceri.. bu adam profesyonel futbolcu, onunde kale bos topu 90 derece dikiyor.. gercekten hayret verici.. acaba kendisi dusunuyormudur ne beceriksiz futbolcuyum ben diye ? ben uyku uyuyamazdim gunlerce..
                  u will need justice at the end..

Yorum

• Çorumspor gibi bir takımı hem de deplasmanda yendik, hala şikayet şikayet, bir kerede takımı beğenseniz.
                    Karşılarında süper lig takımı varmış gibi konsantre olmaları mı bekliyordunuz. Bu maçta oyunun önemi yok demek istediğim, tek kötü taraf beraberlik golünü son dakikalarda atmış olmamız.
                    Ve forvetimiz maalesef hepsi birbirinden kötü (Ndoye biraz hariç )

Yorum

Bence problem hocanın son derece formsuz olması. Ersun hoca ortasahayı oyun planına dahil etmediği sürece klişe tabirle bu takımdan bir halt olmaz. Dünkü maçın ilk yarısındaki kadro tercihi, saha içi dizilimi ve oyun anlayışı ile değil Çorumspor'a, Çorumspor'un U16 takımına dahi oyununu dikte edemezsin. Hocanın arayışlarını anlayabiliyorum ancak futbolun doğruları dışındaki teşebbüslerini kabul edemiyorum. Dün sahaya çıkarılan 11 ve oyun felsefesi tartışmasız fecaatti.
                      İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                      ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Fanatik yazarımız Serhat demirtaş
                        yusufu yazısında unutmasını anlamakta güçlük çektim.
                        **
                        İbanez’in ne Güray’ı ne de Mustafa Akbaş’ı zorlayacak durumda olmadığının...
                        Muhammet Demir, Ramil ve özellikle de Jun Suk’un Trabzonspor’un gol sıkıntısına derman olamayacağının...
                        Aytaç’tan yaratıcılık, ekstra bir iş beklemenin çok büyük bir hata olacağının...
                        Yani özetle, Trabzonspor’un ideal kadroya olmasa bile kulübesine mutlaka asları zorlayacak oyunculara ihtiyaç duyduğunun bir özetiydi Çorum Belediye maçı.
                        N’Doye, Onazi ve Ekici oyuna girene kadarki hücum çaresizliğini ‘kupa motivasyonsuzluğu’ ile açıklamak mümkün değil. Elbette kalkıp, ‘Galatasaray’ı yenen takım nerede?’ diye sorup 2 maçı karşılaştıracak değiliz ama Trabzonspor gibi ekiplerin en azından standart bir oyun kalitesine sahip olması gerekir diye düşünüyorum

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fanatik yazarımız Serhat demirtaş
                          yusufu yazısında unutmasını anlamakta güçlük çektim.
                          **
                          İbanez’in ne Güray’ı ne de Mustafa Akbaş’ı zorlayacak durumda olmadığının...
                          Muhammet Demir, Ramil ve özellikle de Jun Suk’un Trabzonspor’un gol sıkıntısına derman olamayacağının...
                          Aytaç’tan yaratıcılık, ekstra bir iş beklemenin çok büyük bir hata olacağının...
                          Yani özetle, Trabzonspor’un ideal kadroya olmasa bile kulübesine mutlaka asları zorlayacak oyunculara ihtiyaç duyduğunun bir özetiydi Çorum Belediye maçı.
                          N’Doye, Onazi ve Ekici oyuna girene kadarki hücum çaresizliğini ‘kupa motivasyonsuzluğu’ ile açıklamak mümkün değil. Elbette kalkıp, ‘Galatasaray’ı yenen takım nerede?’ diye sorup 2 maçı karşılaştıracak değiliz ama Trabzonspor gibi ekiplerin en azından standart bir oyun kalitesine sahip olması gerekir diye düşünüyorum
                          Serhat Bey ve sizin tespitlerinize imzamı atıyorum.
                          Yedeklerimizde kalitenin k'si yok.
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            a takımı da 1 kişi eksik yazmışın ağbi
                            Tamamlarsan sevinirim. (Merak ettim ben de)
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Dünkü kadro yanlıştı kısa ve net

Suk,Muhammed,Ramil,Güray,İbanez,Yusuf bunların aynı anda sahada oldugu kadro yanlıştır

Yorum

• İlk olarak Aydın Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Değil tabii ki. İlla ki arada çürük elmalar olacaktır. Ama bir takımın hele Trabzonspor gibi bir takımın yedekleri bu kadar kötü olamaz, olmamalı.

Demek istediğim, dün sahaya çıkan 11'den gelecek sezon kadrosuna yedek veya ilk 11 için alacağım oyuncu sayısı 3 en fazla 4. Esteban, Okay, Ramil belki bir de Ibanez.

Evet dünkü maçı şöyleydi böyleydi diye değerlendirmek olmaz ama bireysel olarak baktığımızda çok kalitesiz oyuncular var.
                                Oyuncuların kötü olması ile takımın kötü olmasını karıştırıyoruz çoğu zaman.
                                Ben kadro mühendisliği anlamında %80 oranında başarılı bir kadro kurulduğunu düşünüyorum. Üst düzey bir stoper, sağbek ve forvet takviyesi olursa örneğin, takım bence, hele de Türkiye ligi için yeterli olacaktır diye düşünüyorum, ama bu takviyeler olsa bile "takım oyunu" olmadığı sürece bir anlamı yok.
                                Bakın İHO döneminde kurulan kadro çok iyiydi, çok rahat kafaya oynardı ama takım olunamadığı için iş yapamadı. Düşünün kalede Onur, geride Cavanda, Konstant, ortada Mbia gibi adam yiyen siyahi oyuncular, ortada Okay'ın yanında alternatif Aytaç da var, yaratıcı oyuncu olarak da Erkan, Ekici, Cardozo, Marin vs. Ne yaptı bu kadro, 3 haftadan sonrası çöküş. Evet hakemler vs. ama ortada bir takım da yoktu zaten. Belki ortam ve zaman olsa olabilirdi ama olamadı. Şu anki durum da benzer, sadece işte ihtiyacımız olan ortam, zaman ve sabır.

Tekrar söylüyorum, kadro kötü değil arkadaşlar, sonuçta CL'de oynamıyorum Türkiye liginde oynuyoruz. Ligde kadrosu bizden iyi olan BJK ve GS var sadece, onları da biraz iyi oyunla yakalayabiliriz çok rahat.
                                İnadına Trabzonspor !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X