Bizim şu ana kadar Oscar adaylığımız hiç olmadı, inşallah bu film ilk olur.
Türkiye'nin Oscar adayı 'Kalandar Soğuğu' oldu
Daraltma
X
-
Yorum
-
Yorum
-
Kalandar Soğuğu'nu izledim, tavsiye ederim. Ancak Mustang gibi bir yapımın geçen yıl finale kaldığını düşünecek olursak çok da önemli bir gösterge değil bence.
Sinemalar gösterimci/dağıtımcı/yapımcı arasındaki ilişkilerle 3.sınıf filmlerle doluyken bu filmin Türkiye'de yalnızca 9 (dokuz) salonda gösterilmesi ise alışılagelmiş bir ayıptır.-I fell in love with football as I was later to fall in love with woman;
suddenly, inexplicably, uncritically, giving no thought to the pain or
disruption it would bring with it -
Yorum
-
Bence hayal gucu olarak kötu degılızFilmi izlemeden bir şey demem doğru olmasa da bu tarz festival filmleri, bir sinema aşığı olarak bana hep itici gelir.
Türkiye'de zaten sağda solda ödül almış bütçesi düşük, festival filmlerinin neredeyse tamamı bana hiç hitap etmiyor,sıkıcı oluyor.Aslında genel izleyici kitlesi de bu filmlere sıcak bakmıyor.
Bu film,böyle bir film mi bilemiyorum ama tahminim o yönde.
Malesef ,ülke olarak iyi bir yönetmenimiz yok,senaryolar sıradan,aynı.
Sinema işi biraz da bütçe işi ama hayal kurmayı beceremeyen bir toplum olmamız,sanırım sinema çalışanlarına da yansımış.
Şu ülkede Yavuz Turgul ayarında en az 10 yönetmen daha olacaktı ama yok işte...
Ama dedıgın gıbı sınema konusunda ıyı degılız.Yalnız Turkıyede dızı sektorunde cıddı bır yukselıs var.Sınemayada yansır umarım.Kalıtelı işler yapılırsa ciro artar.Halıyle bütçede artar.
Fılmın Karadenızı anlatması çok ıyı.Insallah ödul alır
Şöyle ınternetten parasını verıp izleyebılecegımız bir site olsaydı ıyı olurduEn son kartal61 tarafından düzenlendi; 29.09.2016, 02:52.Yorum
-
Şike sürecinde sona gelindiği şu günlerde, lehimize sonuç çıkarsa işte o zaman OSCAR Trabzonspor kulübüne verilmeli.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
Hocam hangi diziler kaliteli allahını seversen.3 saatlik bir bölümün neyi kaliteli olabilir. Tek izlediğim türk dizisi avrupa yakasıydı. Bir dizi izliyorsun 8 de başlayıp 11 de bitiyor. Tuvalete giderkenki sahneleri bile dizilere loyuyorlar vakit dolurmak için. Fakat trt nin son dizileri güzel diyorlar .Bence hayal gucu olarak kötu degılız
Ama dedıgın gıbı sınema konusunda ıyı degılız.Yalnız Turkıyede dızı sektorunde cıddı bır yukselıs var.Sınemayada yansır umarım.Kalıtelı işler yapılırsa ciro artar.Halıyle bütçede artar.
Fılmın Karadenızı anlatması çok ıyı.Insallah ödul alır
Şöyle ınternetten parasını verıp izleyebılecegımız bir site olsaydı ıyı olurdu
Filmi keşke karadenizlilerin çok olduğu zonguldak sakarya izmit gebze vb yerlerde tek seansla bile gösterimde olsaydıYorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum