Bizim şu ana kadar Oscar adaylığımız hiç olmadı, inşallah bu film ilk olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye'nin Oscar adayı 'Kalandar Soğuğu' oldu
Daraltma
X
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon dönemde Türk sinemasının kalitesizlikten kırıldığı bir ortamda, kaç il ve sinemada vizyona girecekse orada gidip izlemek, destek olmak lazım.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGösterildiği sinemalar:
Başakşehir - Mall of İstanbul
Beyoğlu - Beyoğlu Sineması
Etiler - Akmerkez
Levent - Metro City
Altunizade - Capitol
Kadıköy - Rexx
Kızılay - Büyülü Fener
Trabzon - Lara
Trabzon - Royal
Yorum
-
Kalandar Soğuğu'nu izledim, tavsiye ederim. Ancak Mustang gibi bir yapımın geçen yıl finale kaldığını düşünecek olursak çok da önemli bir gösterge değil bence.
Sinemalar gösterimci/dağıtımcı/yapımcı arasındaki ilişkilerle 3.sınıf filmlerle doluyken bu filmin Türkiye'de yalnızca 9 (dokuz) salonda gösterilmesi ise alışılagelmiş bir ayıptır.-I fell in love with football as I was later to fall in love with woman;
suddenly, inexplicably, uncritically, giving no thought to the pain or
disruption it would bring with it -
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFilmi izlemeden bir şey demem doğru olmasa da bu tarz festival filmleri, bir sinema aşığı olarak bana hep itici gelir.
Türkiye'de zaten sağda solda ödül almış bütçesi düşük, festival filmlerinin neredeyse tamamı bana hiç hitap etmiyor,sıkıcı oluyor.Aslında genel izleyici kitlesi de bu filmlere sıcak bakmıyor.
Bu film,böyle bir film mi bilemiyorum ama tahminim o yönde.
Malesef ,ülke olarak iyi bir yönetmenimiz yok,senaryolar sıradan,aynı.
Sinema işi biraz da bütçe işi ama hayal kurmayı beceremeyen bir toplum olmamız,sanırım sinema çalışanlarına da yansımış.
Şu ülkede Yavuz Turgul ayarında en az 10 yönetmen daha olacaktı ama yok işte...
Ama dedıgın gıbı sınema konusunda ıyı degılız.Yalnız Turkıyede dızı sektorunde cıddı bır yukselıs var.Sınemayada yansır umarım.Kalıtelı işler yapılırsa ciro artar.Halıyle bütçede artar.
Fılmın Karadenızı anlatması çok ıyı.Insallah ödul alır
Şöyle ınternetten parasını verıp izleyebılecegımız bir site olsaydı ıyı olurduEn son kartal61 tarafından düzenlendi; 29.09.2016, 02:52.
Yorum
-
İlk olarak kartal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence hayal gucu olarak kötu degılız
Ama dedıgın gıbı sınema konusunda ıyı degılız.Yalnız Turkıyede dızı sektorunde cıddı bır yukselıs var.Sınemayada yansır umarım.Kalıtelı işler yapılırsa ciro artar.Halıyle bütçede artar.
Fılmın Karadenızı anlatması çok ıyı.Insallah ödul alır
Şöyle ınternetten parasını verıp izleyebılecegımız bir site olsaydı ıyı olurdu
Filmi keşke karadenizlilerin çok olduğu zonguldak sakarya izmit gebze vb yerlerde tek seansla bile gösterimde olsaydı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum