Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BSL 1. Hafta | Dİ Büyükçekmece 97-69 Trabzonspor MP | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Moody de düzelir hemen gömmeyelim. Katki verecektir, saf oyun kurucu olmasada. Böyle bir Oyuncunun arkasina nikolov gibi birisini almak asil hata.
    Ender Arslan gibi birisi lazimdi veya 38 yasinda ki Tunceri bile simdi istediklerimizi yapabilirdi 10-15 dakika, ama artik gecti Moody ye destek.
    Kadji de asil Ihtiyacimiz olmamasina ragmen Iyi Oyuncu, onun da Idman eksikligi var gibi. Takim olamadik Nihat Mala cok gec kaldi. Bakalim 3 numara TRansferini nezaman yapacak. Önce giresun macini kaybetmemiz lazim galiba

Yorum

• İstatistiklere bakarak, analiz yaptığımızda. Bu denli ağır mağlubiyeti getiren iki unsur var.

Biri Büyükçekmece %60 sahiçi yüzdesi, TS %47...

Büyükçekmece 5 Top kaybı, 9 Top çalma. TS 14 tane top kaybı yapmış.

Muharrem Usta'nın emanet ettiği sözde profesyonel, futbol-basketbol filozofları ile iflah olmamız zor.

Kadro mühendisliği, oyuncuların birbirine olan uyumu bu kadar tezat, rezil takımlar kurulamaz.

Kısıtlı ve dar bütçe başarısızlığa mazeret olamaz. Zira 11-12 BJK, 14-15 Karşıyaka bu görüşü yıkmıştır.

Yorum

• takımın performansı evet hayal kırıklığı ancak küme düşeriz algısına kapılmak hiç doğru değil.bence basketbol şubesi kurulduğundan beri en dengeli değil ama en kaliteli kadroya sahibiz bu sene.bazı bölgelerde yığılma olmuş 1-2 bölgede kritik oyuncu eksikliği var.ayağı yere basan dengeli bir oyun kurucu koyabilseler şu takıma birbiriyle kaynaştıkça çok iyi işlere imza atabilecek bir kadro var.wright green lee çok beğendim.bugün hayal kırıklığı olsa da kadji'den umutluyum.
        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
        -------------
        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• lee, hardy, green takımın iyileri

wright hücumda basit atışlar kaçırdı savunmada felaketti. Bence 5 numara yerine 4 numarada kullanmalıyız. Hatta bazen 3 numarada :O

Kadji çok ince bugün basit atışlarda kaçırdı ama bence ilerde iyi olabilir.

Nikolov'u galatasaraydaykende takip ederdim 96'lı daha çocuk belki bu sene çıkışı yapar.

Duşan'ın ve Moody'nin aldığı süreler haram.

Çekmecenin guard ikilisi heyes ile eldridge'i çok beğendim.

İnşallah düşmeyiz
          'Suç yokken suçlu arayanlar, suç varken suçlu bulamıyorlar.'

Yorum

• Şu oyun kurucu bir tutturamadık.
            3 yıldır net eksikliğimiz var
            https://twitter.com/cemcaglaryavuz
            Beşirli/TRABZON

Yorum

• İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu oyun kurucu bir tutturamadık.
              3 yıldır net eksikliğimiz var
              Neyi tutturduk ki...
              Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Bir şeyi merak ediyorum basketbol takımımızın bu seneki hedefi nedir?

Yorum

• Bir uşak sportif bakıyorum birde bize
                  Bir klüp bazında bakıyordum
                  Bir de neyse
                  Küme düşmeyelim yeter
                  https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                  Beşirli/TRABZON

Yorum

Bir uşak sportif bakıyorum birde bize
                    Bir de neyse
                    Küme düşmeyelim yeter
                    Cem,

Bizim Eurochallenge finalimiz var. Eurocup tur atlamisligimiz var. Play-off yari finalimiz var. Turkiye Kupasi yari finalimiz var.

Uşak?

Futboldan gelen buyuk takim aliskanligimiz bizi diger branslarda da ayni hisse surukluyor. Bu sene basketbolda durumumuz belli. Dunku macta hangimiz galibiyet bekliyorduk? Salonda mactan önce konusurken hepimiz ne kadar direncli oynariz diye konustuk, o kadar.

Gercek su ki Cekmece ve Usak bizden once kadro kurdular. Koclari ve duzenleri gecen seneden devam ediyor. Arada fark olması cok normal.
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• iyi bir sponsorda basketbola bulmak gerekiyor.madical bize pek ugurlu gelmedi
                      Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
                      Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
                      NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Cem,

Bizim Eurochallenge finalimiz var. Eurocup tur atlamisligimiz var. Play-off yari finalimiz var. Turkiye Kupasi yari finalimiz var.

Uşak?

Futboldan gelen buyuk takim aliskanligimiz bizi diger branslarda da ayni hisse surukluyor. Bu sene basketbolda durumumuz belli. Dunku macta hangimiz galibiyet bekliyorduk? Salonda mactan önce konusurken hepimiz ne kadar direncli oynariz diye konustuk, o kadar.

Gercek su ki Cekmece ve Usak bizden once kadro kurdular. Koclari ve duzenleri gecen seneden devam ediyor. Arada fark olması cok normal.
                        Şampiyonlar Ligi'nden dolayı oldukça yoğun bir sezon geçirecekler. Sadece grup maçlarında toplam 14 maç oynayacaklar, üst tura çıkamazlarsa bile FIBA Eurocup'ta devam etme şanları var. Oldukça yorucu bir sezon olacak onlar için. Sezon içerisinde mutlaka düşüş yaşayacaklardır.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Cem,

Uşak?

Oğuz

iddaa , yayın , sponsorluk , tribün vb kalemlerden yıllık gelirimiz kalem kalem ne kadardır?

Yorum

Bir uşak sportif bakıyorum birde bize
                            Bir de neyse
                            Küme düşmeyelim yeter
                            10 yıldır basketbolun içindeyiz kor topal gidiyoruz ama hep buradayız, uşak, çekmece bugün varlar yarın olmayacaklar...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Oğuz , coach 1. Guard olarak nikolov'u kullanamaz mı? Moody'nin suresini ne kadar kısarsak o kadar iyi
                              İkisi de çaylak abi. Nikolov'un profesyonel oynadığı maç sayısı toplam 31.

Moody'nin süresini kıssanız, bu sefer de bir yabancı hakkınız boşa gitmiş olacak.

İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Oğuz

iddaa , yayın , sponsorluk , tribün vb kalemlerden yıllık gelirimiz kalem kalem ne kadardır?
                              Tam bilmiyorum dostum, bunu netleştirmek için cumartesi günü üç yöneticimize sordum ama cevap alamadım. Ama öğrenince yazarım.
                              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bize sert bir 5 Numara lazimken Kadji gibi icerde oynamak istemeyen bir 4 Numara aldik. Koc istediyse yapacak birsey yok.
                                Moody varsa yedegi ender arslan gibi akilli bir oyun kurucu alinmaliydi. 3 numara da eksikligimiz devam ediyor.
                                Acilen Takim olmaliyiz, Giresunu Evimizde mutlaka yenmeliyiz!
                                Katılıyorum. Kadji gelince Green işi olmaz sanmıştım. Hem Kadji hem Green yerine Green+5 numara düşünülebilirdi. Boyalı alan koruyucusu ve diğer çember altında bitirici... Ancak hem bütçe hem zaman açısından böyle hareket edildi.

Ayrıca Bazarevich geçen yıl Kadji'yi Cantu'ya çok istemiş. Bu kadronun yapabileceği işlere konsantre olacağız artık...

İlk olarak drose61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Allahtan dusecek takimlardan biri belli. Dusmeme ihtimalimizk artiriyor.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Aynen... TED, durumu bizim lehimize işletiyor. Tabii düştüğümüz sene Bandırma Kırmızı da buna benzer bir rahatlığa sevketmişti bizi. Umarım benzer şeyi yaşamayız.

İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İstatistiklere bakarak, analiz yaptığımızda. Bu denli ağır mağlubiyeti getiren iki unsur var.

Biri Büyükçekmece %60 sahiçi yüzdesi, TS %47...

Büyükçekmece 5 Top kaybı, 9 Top çalma. TS 14 tane top kaybı yapmış.

Muharrem Usta'nın emanet ettiği sözde profesyonel, futbol-basketbol filozofları ile iflah olmamız zor.

Kadro mühendisliği, oyuncuların birbirine olan uyumu bu kadar tezat, rezil takımlar kurulamaz.

Kısıtlı ve dar bütçe başarısızlığa mazeret olamaz. Zira 11-12 BJK, 14-15 Karşıyaka bu görüşü yıkmıştır.
                                Karşıyaka Ufuk Sarıca'yla üçüncü sezonunda o başarıya ulaştı. Dixon ve Diebler da yine üçüncü sezonundaydı. Yani bütçe dışında da etmenler var. Kadro-koç istikrarı, zaman, iç saha avantajı vs. gibi.

Bjk'nin kadrosunda da Deron Williams vardı. O bütçe çok düşük sayılmaz.

Bir de saha içi yüzdemiz daha düşük Tuğrul, 38%.

İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                takımın performansı evet hayal kırıklığı ancak küme düşeriz algısına kapılmak hiç doğru değil.bence basketbol şubesi kurulduğundan beri en dengeli değil ama en kaliteli kadroya sahibiz bu sene.bazı bölgelerde yığılma olmuş 1-2 bölgede kritik oyuncu eksikliği var.ayağı yere basan dengeli bir oyun kurucu koyabilseler şu takıma birbiriyle kaynaştıkça çok iyi işlere imza atabilecek bir kadro var.wright green lee çok beğendim.bugün hayal kırıklığı olsa da kadji'den umutluyum.
                                Kinsey-DJO-Kulig... Geçen yılki kadro bence daha kaliteliydi Ogün. Hem de daha derin... Kenardan Berkay geliyordu. Sertaç iş yapıyordu.

İlk olarak Cihan Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                lee, hardy, green takımın iyileri

wright hücumda basit atışlar kaçırdı savunmada felaketti. Bence 5 numara yerine 4 numarada kullanmalıyız. Hatta bazen 3 numarada :O

Kadji çok ince bugün basit atışlarda kaçırdı ama bence ilerde iyi olabilir.

Nikolov'u galatasaraydaykende takip ederdim 96'lı daha çocuk belki bu sene çıkışı yapar.

Duşan'ın ve Moody'nin aldığı süreler haram.

Çekmecenin guard ikilisi heyes ile eldridge'i çok beğendim.

İnşallah düşmeyiz
                                Wright'ın blokları aldatmasın, savunmaya hiç takılmadı. Özellikle Seawright'la oynanan ikili oyunları savunamadı.

İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir şeyi merak ediyorum basketbol takımımızın bu seneki hedefi nedir?
                                Açıklanmadı.

Bence;

- Önce ligde kalmak. 12-14 arası doğal yerimiz gibi görünüyor. İlk 10 büyük başarıdır.

- Sezonu koçla tamamlamak (Olağan dışı durumlar hariç)

- Ödeme sıkıntısı yaşamamak

- Sakatlık yaşamamak

- Geçen seneki gibi oyuncu sirkülasyonuna girmemek

1) Bu arada Eldridge'in smacı konuşuluyor. Lee trafiğe girdiğinde Stipanovic'in üzerinden bitirebilseydi o daha fazla ses getirebilirdi. Stipanovic'in bloğunun da hakkını yemeyelim.

2) Maç 30 farka dayanmışken son topta çok sevdiğim Özhan Hoca'nın yaptırdığı fauller gereksizdi. Ha, birisi derse ki "senin hocan da 1 dakika kala mola aldı"... Aynı şey değil.

3) Çekmece'de ilk beş forvet Ceyhun Altay oynamadı. Onun da dönüşüyle daha iyi olacaklardır. Menajerleri Serdar Çağlan'ı da organizasyon becerisi için tebrik etmek lazım. Fakat seyirci geçen seneden azdı.

4) Çok yüzeysel olacak belki ama söylemeden edemeyeceğim. Moody yerine müthiş olmasına gerek yok, vasat üstü veteran bir PG olsa ve sadece top getirip paylaşsa yarı sahada oyun kuracak Lee ve tepede Wright var. Hücumu bitirecek Hardy var. Biz Moody ile en temel şeyi yapamıyoruz, ki bu ilk değil. Seyrettiğimiz hazırlık maçlarında da bunu gördük.

5) Markovic gelmeden önceki Darüşşsafaka maçı, geçen seneki Trabzon'daki Eurocup Karşıyaka maçlarıyla birlikte ÇARESİZCE izlediğim üç dört maçtan biri oldu bu.

6) Hazırlık maçlarında 1-3-1 olarak denediğimiz alan savunmasını bu maçta dönem dönem tepede Lee, kenarlarda iki gard, arkada Wright&Green ile 3-2 şeklinde yaptık. Stipanovic'e basket faul yaptırdık dipte. O pozsiyon bile daha çok yolumuz olduğunu gösteriyor. Alan savunmasında o top nasıl olup içeri girdi?

7) Kombinelerimiz çıkmış. 100 TL...

Futbol maçıyla basketbol maçı aynı gün aynı saatte oynanırken kim neden alsın?

Misal Trabzonspor - Rizespor ile Trabzonspor - Darüşşafaka maçları...
                                En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 10.10.2016, 11:02.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X