İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Ankara | Karabük Deplasmanındaydık!
Daraltma
X
-
İlk olarak İsmail Sezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇoruma gitmiyor musunuz yav
Önemli olan Çorum, Kayseri ve Konya bekliyorlar ama. Oralara inşallah
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaftaiçine denk geliyor o ya, Kayseri ve Konya bekliyorlar ama. Oralara inşallah
Geldik, Gidiyoruz...
Yorum
-
İlk olarak Ömrüm Can SEZER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi ben hiç marş bilmiyorum gibi neleri ezberliyim kendimi dışlanmış hissedicem ordasen hayatımda anlamı ezberledim sadece.
Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKale arkasından izleyecegini sanmıyorumArafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Bursa'dan misafirimiz [MENTION=34276]Uğur Kalyoncu[/MENTION] da geliyor, listemizi güncelleyelim
1-) Erdinç Barutçu
2-) Faruk Berber
3-) Canberk Karsan
4-) Fatih ÖZDEMİR
5-) Ahmet Başkaya
6-) Berat Akçay
7-) A.Ali Karanis
8-) Fatih Şen
9-) Nizam
10-) Mehmet Bilgin61
11-) Uğur KalyoncuEn son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 30.09.2016, 11:51.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa'dan misafirimiz [MENTION=34276]Uğur Kalyoncu[/MENTION] da geliyor, listemizi güncelleyelim
1-) Erdinç Barutçu
2-) Faruk Berber
3-) Canberk Karsan
4-) Fatih ÖZDEMİR
5-) Ahmet Başkaya
6-) Berat Akçay
7-) A.Ali Karanis
8-) Fatih Şen
9-) Nizam
10-) Mehmet Bilgin61
11-) Uğur Kalyoncu
Yorum
-
İlker Yazıcıoğlu neden gelmiyor?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=24398]Nizam[/MENTION] yarın sabah 09.15 Aşti'deki metro durağında toplanıyoruz.Y cuales deseos me vas a dar?
Dices tu, “Mi tesoro basta con mirarlo
Tuyo será, y tuyo será”
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum