Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon Şehrinin İki Takımı Olmalı mı?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Değil, Hayrat'lı.

İnek beklemek sanat işidir,herkesin harcı olmadığı gibi hakir görenlerinde hayatında beceremeyeceği yegâne meslektir.
    İnek beklemek hakkında yorum yaptığımı hatırlamıyorum. Şaka olduğunu anlayamayan olabilir diye kendi sözlerinden direkt alıntı yaptım o kadar.

Yorum

Değil, Hayrat'lı.

İnek beklemek sanat işidir,herkesin harcı olmadığı gibi hakir görenlerinde hayatında beceremeyeceği yegâne meslektir.
      O doğduğunda Hayrat Of'a bağlıydı. Muhtemelen doğum yerinde Of yazıyordur
      Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O doğduğunda Hayrat Of'a bağlıydı. Muhtemelen doğum yerinde Of yazıyordur
        Onun doğum yerini eşekler kovalasın

Yorum

Onun doğum yerini eşekler kovalasın
          Hahahaahha
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Alt lıglerdekı takımlarımızın ust lıglere çıkması bızım için gayet iyi olur.Zaten lıge çıkan takımı tutan taraftarların hepsı Trabzonspor taraftarı olacak.
            Şehırde Trabzonspora rakıp çıkartamassın.Ama eger bu gerçekleşırse bızım için felaket olur.Hepımızın bıldıgı gıbı aşırı mıkromıllıyetçı ınsanlarız.Öyle bır durumda şehır ıkıye bölunur.Elımızdekı potansıyelıde bolmus oluruz.
            Öyle şehır kaldırmaz,trıbunler dolmaz dıye dusunmeyın.Eğer araya rekabet gırerse,trıbunler her turlu dolar.Akçaabat Sebatspor örnegı gıbı olursa olur.Dıger turlu ımkansız.
            Bende takımlarımızdan bırısının sadece Trabzonsporlu oyunculardan ve teknık ekıpten kurmalıyız.Kesınlıkle dısardan transfer falan yapmamalıyız.Bır nevı altyapımız gıbı olmalı.
            Ulke futboluna ne kadar takım,futbolcu,antronor kazandırırsak bızım için o kadar ıyı.
            Ama bırıncı gaye Trabzonspor

Yorum

Trabzonspor Trabzon şehrinin takımı değildir. Bunu lütfen yanlış anlamayın.

Şimdi çok farklı bir konuya değinmek istiyorum. Bazı Trabzonlu arkadaşlar farklı memleketlerden Trabzonsporu tutan kişilere üstünlük yarışına giriyorlar. Hani bu takım bizim sizde bizim takımımızı tutuyorsunuz işte biz böyle büyüğüz işte Trabzon her şehirden farklıdır falan. Şuan bunu yazıya dökünce tam açıklayamadım. Ama ben bu tavra birçok kez şahit olmaya başladım.

Ben Orduluyum ve babadan oğula kalan mirastır Trabzonspor benim için. Karadeniz dendiği zaman tek ili bile ayırt etmem hiçbir ortamda Karadeniz insanına laf söyletmem. Ama bazı arkadaşlarımız Trabzonu diğer karadeniz şehirlerimizden ayırmaya kutsallaştırma çabasına giriyor. Gerçekten bazen midem bulanıyor üzülüyorum. Benim için Ordu neyse Trabzon o dur. Giresun neyse Rize o.

Ben Karadenizi seviyorum çok seviyorum insanımızı çok seviyorum. Sözüm meclisten dışarı , lütfen Trabzonspor'un bizim için ortak değer olduğunu bir başkaldırı bir ruhu temsil ettiğini unutmayın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

Gerek yok. Bir tanesine sahip cikilsin yeter.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Demek birileri Leyleği yalnız ve savunmasız hissediyor
                  BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

Hayır olmamalı,

Bölünmeye ve zıtlığa çok meyiliyiz,

Bu kadarı ile bile baş edemiyoruz.

Aman diyeyim.

Yorum

Bölünmek zaten sınırlı olan gücü iyice etkisizleştirir.

Açıkçası böyle bir şeye zerre gerek yok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                      Yükleniyor...
                      X