Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fırtınanın Kopacağı Yerde, Akyazı'dayız! | BMN İçin Kombine Vakti!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnternetten forma alacaklara bir tüyo vereyim 149 TL forma normal indirimsiz fiyatı,
    kargo ücretinden kurtulmak için 150 TL üzeri alışveriş yapmanız gerekiyor,
    sepete ucuz bir ürün daha ekleyin ve kargoya vereceğiniz paraya ekstra bir şey daha almış olun
    win-win
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İnternetten forma alacaklara bir tüyo vereyim 149 TL forma normal indirimsiz fiyatı,
      kargo ücretinden kurtulmak için 150 TL üzeri alışveriş yapmanız gerekiyor,
      sepete ucuz bir ürün daha ekleyin ve kargoya vereceğiniz paraya ekstra bir şey daha almış olun
      win-win
      Ben birde anahtarlık aldım. Yeni oğlum oldu 10 günlük ona da tulum falan alacaktım ama sayfa o kadar yavaş ki vazgeçtim şimdilik.

Sipariş özeti kısmında da indirim olmuyor acaba yeni aldık diye mi. Kombineyi alalı 2 saat oldu daha.

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben birde anahtarlık aldım. Yeni oğlum oldu 10 günlük ona da tulum falan alacaktım ama sayfa o kadar yavaş ki vazgeçtim şimdilik.

Sipariş özeti kısmında da indirim olmuyor acaba yeni aldık diye mi. Kombineyi alalı 2 saat oldu daha.
        Yarın tekrar deneyin isterseniz. Yine olmazsa telefon açmak gerekebilir.
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

• Kombine satışları ne durumda acaba ?

Yorum

• Kaç maça gelebilirim bilmiyorum ama kombinemi aldım. Erzincan'dan benden başka kombine alan varsa görüşelim...

GÜNEY ALT K BLOK / SIRA: 16 / KOLTUK: 36 Ö***R Ç***R
            "Şehitler Unutulursa ölür"
            Unutma-Unutturma

Yorum

• Bmn Kocaeli de havuzundan
              2 adet güney kale arkasından kombine aldı liste güncellenirken eklermisiniz.
              BMN KOCAELİ

Yorum

• kombine devir işlemleri için kurulmuş bir hesap, faydalı olabilir.
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

• Biletini transfer etmek isteyen olursa, bu başlıktan yazarsa güzel olur.
                  BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Bendede Güney Kale Arkası L blok ta kombine var,maça gidebilecek arkadaslara transfer edebilirim.
                    Söylesem tesiri yok
                    Sussam gönül razı değil.
                    adrenalinn

Yorum

• Güya 15 bin kombine satmışız. Maçlara 7 bin kişi zor gidiyor!
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

• Sezon öncesi 120 bin forma satışı hedefi koyan bordo-mavililerde bu hedefe ulaşılmış değil.
                        Forma satışları hakkında konuşan TS Club Sorumlusu Emre Aksoy, “120 bin forma satışı hedefimiz var. Bu rakama ulaşmayı arzu ediyoruz. Şimdiye kadar satılan forma sayısı 32 bin. Bu rakam saha sonuçlarından dolayı ister istemez olumsuz yönde etkilendi ancak sonuçlar düzeldikçe satışlarda da artış olacaktır” diye konuştu.
                        KOMBİNE SATIŞLARINDA SON DURUM
                        Avni Aker’e veda etmek için gün sayan Trabzonspor’da Akyazı Stadı için satışa sunulan kombinelere ilgi son derece yüksek. Bordo-mavili taraftarları yaklaşık olaran 20 bin kombine satın aldığı ifade edildi.
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sezon öncesi 120 bin forma satışı hedefi koyan bordo-mavililerde bu hedefe ulaşılmış değil.
                          Forma satışları hakkında konuşan TS Club Sorumlusu Emre Aksoy, “120 bin forma satışı hedefimiz var. Bu rakama ulaşmayı arzu ediyoruz. Şimdiye kadar satılan forma sayısı 32 bin. Bu rakam saha sonuçlarından dolayı ister istemez olumsuz yönde etkilendi ancak sonuçlar düzeldikçe satışlarda da artış olacaktır” diye konuştu.
                          KOMBİNE SATIŞLARINDA SON DURUM
                          Avni Aker’e veda etmek için gün sayan Trabzonspor’da Akyazı Stadı için satışa sunulan kombinelere ilgi son derece yüksek. Bordo-mavili taraftarları yaklaşık olaran 20 bin kombine satın aldığı ifade edildi.
                          Rakipler 300-400 bin civari forma satarken bu rakamlarla rekabet edemeyiz. Cok cok az malesef.

Yorum

• listeye benide eklerseniz sevinirim güney alt K blok kombinem

Yorum

• Taraflar gruplarının olmadığı yerden kombine almak istiyorum.Batı üst C blokdan almayı düşündüm bilgi vermek isteyen arkadaşlar yeşillendirebilirler.

Yorum

• Demek ki satılan formaların tamamı İstanbul'da satıldı. Kasımpaşa stadyumundaki Bursa maçında zaten nereden baksan 10 binden fazla insan vardı. Tırlar mağazalar formayı zor yetiştirdi.

Ona rağmen 32 bin gibi bir rakamsa demek ki Trabzon'da kimse forma almamış.
                                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim