Oğuz Zeytin Dünya Evine Girdi
Daraltma
X
-
-
Hayırlı uğurlu olsun, Allah mutlu mesut etsin, vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmeni nasip etsin reyiz.
Gesendet von meinem HTC One_M8 mit TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has HacipYorum
-
Tebrikler ve mutluluklarHER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!Yorum
-
Yerinde tebrik etme şerefine nail olduk ama buradan da tekrar tebrik edelim.
Allah mesut, bahtiyar eylesin.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
-
Reis Allah mesut etsin.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCUYorum
-
Tebrikler Oğuz...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.Yorum
-
-
Yüz yüze tanımıyorsun ama forumdaki duruşundan kafanda bir profil çiziyorsun,çok büyük saygı duyuyorsun,seviyorsun,evlilik haberini alıyorsun sanki kendi ailenden birisi evleniyormuş gibi mutlu oluyorsun,insanoğlu böyle garip bi varlık işte
Oğuzum bir ömür boyu mutlu olun inşallah,
gönlümde dualarımda sizlerle,
kendin gibi bir sürü evlat nasip eder inşallah Rabbim sana
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum