bize profesyonel yöneticiler lazım kulüpten birşeyler koparmak için değil kulübe birşeyler vermeye gelsiner yoksa bu kadarınıda bende yönetebiliyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor’un Milyon Dolarları Gitti (FIFA Davaları)
Daraltma
X
-
Milyon Dolarlar neden mi gitti ??? Iste bu yüzden:
Trabzonspor’un transferdeki bütün görüşmelerini Başkan Nuri Albayrak’ın basın danışmanı Fuat Guguloğlu yapıyor
Önümüzdeki sezon şampiyonluk hesapları yapan Trabzonspor’da transfer edilmesi düşünülen kaleci ve 10 numara transferinde dün de olumlu bir gelişme olmadı. Kaleci ve 10 numara üzerinde titiz bir çalışma yapan Bordo-Mavili takımda ilginç bir olay ortaya çıktı.
Geçtiğimiz sezon Musampa transferinde yaşanan menajer krizi nedeniyle kulüp başkanı Nuri Albayrak, transfer edilmesi düşünülen en önemli iki oyuncunun sırrını basın danışmanı Fuat Guguloğlu’ndan başka kimseyle paylaşmıyor. Musampa transferinde ortaya atılan çirkin iddialar üzerine Başkan Nuri Albayrak’ın transfer görüşmelerini bu şekilde yürüttüğü ortaya çıktı.
En son FANATIK61 tarafından düzenlendi; 13.06.2007, 22:41.Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
Yorum
-
walla ben futbolcularda suç bulmuyorumm yönetimin beceriksizligi....İlk olarak Burak61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböyle futbolcular olmaz olsun!
tazminatdan herşeyi götürüyo adamlar bizse avuntularda geziniyozz olmaz olsun böle yönetim hatalara bak say say bitmiyoo.......BMN | ANTALYA
Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!
Yorum
-
yaa öyle demeyin ama yönetim bu konuda gercekten de eksiksiz profesyonel çalısmıslar ellerinden geldigince baksanıza batarken bile bombayız yaa...BMN | ANTALYA
Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!
Yorum
-
Bir de sırf bu adamlar için altyapımızdan gelip te as takımda harcanan gençleri düşününce başımızdaki musibetin ne kadar katmerli olduğu ortaya çıkıyor. Yakında Tomas Jun ve Musampa ve Szymek davalarını da kaybederiz ve nice Ufuk'lar, Kadir'ler, Enis'ler ve Muhammed'ler de kulübün "geri dönüşüm kutusu" ndan silinmiş olur.
"Beyuk Başkan" ve "Beyuk Yıldızlar" anlayışı ile bir arpa boyu yol alamadık. Ancak yanlışta ısrar etmekle yepyeni yanlışların yolu da açılmış oluyor.BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
Bu kaptırılan paraların yarısı ile kulüpte kurumsallaşma yapılarak gerçek anlamda Menajerlik Sportif direktörlük gibi kurumsal yapıdaki personel ekip ve bu ekibin devamlılığı sağlansaydı yalnız bu bu Futbolcuları kaybetmiş olmayacağımız gibi Menajerlere ödediğimiz komşisyonları, yanlış transferlerle yaşadığımz hayal kırıklarını vede Gökdeniz Fatih Tekke musampa Yattara Şimdide çağdaş olmak üzere bir çok etik olmayan olayıda engellenmiş olurdu.
Şuraya bakınyahu Şike Mafya Fuhuş kadın Dövme her türlü pislikte bizim adımız geçer oldu. Çamur çokıyor ama izi kalıyor.
Nedenmi oluyor hala günü birlik düşünüyoruz, TS yi yönetenler birbirlerini boğazlamak uğruna TS yi bataklığa Sürüklüyorlar.Yazıklar olsun, Allah ıslah etsin.En son smertkan tarafından düzenlendi; 14.06.2007, 18:12.Ayrıntı meselenin ta kendisidir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum