Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası Yarı Final İlk Maç | Trabzonspor - K. Erciyesspor: 0-1

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 28_bordomavi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bence takımdaki futbolcular trabzonsporun ne kadar büyük bi camia olduğunun farkında değiller eğer farkında olsalardı bu kadar vasat bi tablo olmazdı..ben k.maraştayım ve erciyes rövanş maçına gideceğim...
    Insallah renkdas, sag saglim gider gelirsin allahin izniylen.
    Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• lig falan deil bu maçın rövanşını almak zorundalar eğer elemeden gelirseler bizim yüzümüzede bakmasınlar

Yorum

• İlk olarak 28_bordomavi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bence takımdaki futbolcular trabzonsporun ne kadar büyük bi camia olduğunun farkında değiller eğer farkında olsalardı bu kadar vasat bi tablo olmazdı..ben k.maraştayım ve erciyes rövanş maçına gideceğim...
        onlara bunu hatırlatacak veya öğretecek mazimiz dışında ne kaldı.

başarılı ve güçlü bir yönetim.
        büyük takım prensipleri.
        sağlam bir kadro.
        iyi bir TD.
        takımının kötü gidişine müdahale eden taraftar.

bunlardan kaç tanesi bizim için olumlu...

Yorum

• ARKADAŞLAR , evet ziya hoca bence de istifa etmeli bunu belirtmek istedim. AYRICA AHA BURAYA YAZIYORUM KUPA FİNALİNİ TRABZONSPOR İLE FENERBAHÇE OYNAYACAK. ( ziya etki etmezse)

Yorum

• bu kadar rezillik görmedi BU TAKIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• eger rövanş maçına kim olursa olsun başka bir hoca çıkalım .... biz orada erciyesi eleriz bu kadar açık net kesin bence ...hatta ve hatta bu çapsız adam çok bir şeye karışmasın gene eleriz ...benim korkum erciyesi eleyip finalde rakip bjk olursa kupayı da alırsak o zaman seneye biz bununla ne yapacagız ??gitti 1 sene daha .. benim tüm korkum bu ...

Yorum

• Arkadaşlar yenilgiden sonra bi umut istifa haberi bekledim ama olmadı... 2.maça kadar da olmaz artık.. Malum yenmemiz gereken bi maç ama yine de ben ceyhunu yattara yı oynatmayacağını biliyorum.. O yüzden pek de umutlu konuşamayacağım..

Yorum

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar yenilgiden sonra bi umut istifa haberi bekledim ama olmadı... 2.maça kadar da olmaz artık.. Malum yenmemiz gereken bi maç ama yine de ben ceyhunu yattara yı oynatmayacağını biliyorum.. O yüzden pek de umutlu konuşamayacağım..
                  Kardeşim yönetim dedi ya küme düşsek bile kelle devam diye neden istifa bekliyosunki

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                  Yükleniyor...
                  X