Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ziya Dogan’in hatalari...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [img]smileys/smiley19.gif[/img]arkadaslar ben Ziya hocanin özel taktikler üretebilecek, rakibi iyi süzebilecek yeteneklere haiz oldugunu hic sanmiyorum ne yazik ki.. ziya hocaya destek sadece efendiligi ve yalinligi icin verilebilir ama siz de bilirsiniz ki bunlar puan kazandirmiyor!

bu Ziya hoca nin bir diger meziyeti de bahtsiz bir adam olusu! adamin sansi hiç yaver gitmiyo en büyük sansini Trabzonsporun basina gelerek kullandi belki de!

oyuncularimizin formsuzlugu artik milli maclarda bile ayyuka cikti, yönetimimiz en etkili oyunculari oynamayan 10 kisi kalmis fb i yenemeyince belki ellerini vicdanlarina götürüp devre arasinda transfere yönelirler...

bugün gs nin de fb ninde milyonca dolar borcu varken bir yandan da transferlerini yapip yatirimlar gerceklestirebiliyorlar, neymis demekki biraz is adamligi kafasi da olacak adam da! eh bizimkilerde eksik bu zihniyet o da bizim bahtsizligimiz maalesef [img]smileys/smiley19.gif[/img]

Saygilar...

Trabzonsporlu olmak gurur veriyor

Yorum

• ZIYA hoca bu maça basta korkak basladi bence ve hata yapti büyük maçlarda sanirim fazla tedbir almaya calisiyor ve hiç biseyi riske etmek istemiyo ama bu tür maçlarda riski bastan almadanda kazanamiyoruz bence oyuna yattara ile baslamaliydi eger daha ilk yarida iki oyuncu degisiyorsa demekki sürülen kadroda bi hata vardi yattariyi hep sonradn sokmak futbolcuyuda ters etkiler.su bi gerçekki o yada bu kisi degil takimca kötü oynandi
      61>34 MATEMATIK YALAN SÖYLEMEZ

Yorum

• seçil hanimin dedigi gibi takimi ziya hoca korkak oynatiyor.bu gs maçinda OLdugu gibi aynen.hagi bagira bagira ben hücum oynamaya gidiyom dedi.ziya hocamiz yattarayi oynatmadi.bence taM yattaranin maçi idi.cimbom kontra atakla o maçta çok gol yerdi.ama son 15 dakikada yattara girdi.bi gs li adamin ayagindan topu alamadi.dünkü maçta AYNEen o sekildi.sen yattarayi 11 de çikaricaktin..daha sonr VOLKAN oyuna dahil ediledbilirdi.benim kanaatim.biz halen daha tihiss den medet umuyoz.adam ilk iki hafta gercekten güzel oynadi..iyi asistler de yapti..ama sonra bi sey yok.bu adam bide serbest vuruscu idi daha bi tane baraji geçen topun unu görrmedim...

Yorum

• ZIYA DOGAN KESINLIKLE ISTIFA ETMELI!

GEÇEN SENE OYNANAN GALATASARAY MAÇI,BU SENE OYNANAN KIEV,BILBAO,GALATASARAY,VE SON OLARAK FENERBAHÇE MAÇI ..ILERI ZAMANLARDA BU DURUMUN HIÇDE DEGISECEGINI SANMIYORUM.ZIYA DOGAN'DA BÜYÜK TAKIMLARI YÖNETECEK KAPASITE OLDUGUNADA INANMIYORUM.TÜRKIYE SÜPER LIGININ LIDERI OLAN VE EN YAKIN RAKIBINE 5 PUAN FARK ATAN BIR TAKIMIN DAHI OYUNUN BEGENILMEDILMEDIGI BIR LIGTE BU GÜNE KADAR ALDIGIMIZ (ANADOLU KLUBLERI MAÇLARI)SERI GALIBIYETLER FAZLA ABARTILMAMALI VE BUNU ZIYA DOGA'NIN BASARISI OLARAK NITELENDIRMEMEK GEREKTINI DÜSÜNÜYORUM.SAKIN YIKICI OLDUGUMU DÜSÜNMEYIN .AMA BEN HER SEFERINDE ZIYA DOGANI HAKSIZ BULDUGUMDA HEP TEPKI ALDIM, AMA SUNU TÜM INANCIMLA SÖYLÜYORUMKIBU KAFA YAPISI VE BU OYUN ANLAYISI ILE SADECE VE SADECE SIRADAN BIR TAKIM GÖRÜNTÜSÜ VERMEYE DEVAM EDERIZ.BURDA ZIYA DOGANIN HATALARINI SAYMAYA VE YAZMAYA KALKSAM BITMEZ TÜKENMEZ SIKICIBIR YAZI OLUR.BU YAZILARI ÇOK RAHAT BIR ORTAMDA VE KENDIMI DINLENMIS DURUMDA HISSETMISKEN YAZIYORUM.YANI MAÇ SONRASI SINIR VE ÖFKEMDEN ESER YOKKEN ÇÜNKÜ BU MAGLUBIYETLERE OKADAR ÇOK ALISTIMKI ARTIK BANA ÇOK SIRADAN GELIYOR .TABIKI ANLAYANA...

NOT:2-0 YENIDIGIMIZ BIR MAÇ SONRASI KÜÇÜK ÇOCUKLARIN RÜSTÜ'DEN IMZA ALMA YARISINA GIRMESI TRABZONLUNUNTAKIMINA NASIL BIRGÖZLE BAKTIGININEN IYI KANITIDIR.UNUTULMAMALIDIRKI O KÜÇÜK ÇOCUKLAR ELBET BÜYÜYECEKLERDIR.GERISINI SIZIN GÖRÜSLERINIZE BIRAKIYORUM.

Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• arkadasim seninle ankaragücü maçinda tanismistim.her neyse ya ziya dogaN istifa etmeli diyosun.saçma.bu takimi basarili iken alkisliyan helal olsun ziya hoca diyen biz .....yenilince ziya dogan gitsin diyen yine biz.biz sadece basarilarinda mi ziya hocanin yaninda olcaz anlamadim...

Yorum

• tamam yazdiklarinda sapina kadar haklisin ama bi maç her seyin sonu degildir.biz her zaman her yerde takima destek olmak için varizzzzz...

Yorum

• İlk olarak mrblacksea tarafından gönderildi
                tamam yazdiklarinda sapina kadar haklisin ama bi maç her seyin sonu degildir.biz her zaman her yerde takima destek olmak için varizzzzz...

Malesef arkadasim 1 mac herseyin sonu.Gecen senede Fb yi yenemedik ve sampiyon olamadik.Ya bu sene...

Yorum

• ziya hocanin tek hatasi yattarayla baslamadiysan bare mehmet yilmazla basla gökdenizi orta sahaya çekip mehmetle fatih forvette oynatmasi lazim

Yorum

• arkadasim ligde sadece fenerle biz yokuz ki ...

Yorum

• YATTARA BENCE BILEREK OYNAMADI VE ADAM SONUNA KADAR HAKLI BU TAKIMDA BELKIDE ENSON KIZILACAK ADAM O GELDIGINDEN BERI ILK DEFA ISLIKLANDIGINI DUYDUM BU MAÇTA ÇOK SUPER OYNASA BILE HAFTAYA OYNAMIYACAGINI BILIYOR VE ZIYA HOCA HER SEFERINDE YENIK DURUMA DÜSMEMIZE RAGMEN YATTARAYI OYUNA KOYUYOR O YÜZDEN YATTARA BÜYÜK SORUMLULUK ÜSTÜN E ALIYOR SANKI TAKIMI BIR TEK O KURTARACAKMIS GIBI
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• bencede yattara konusunda hakli çikti ziya hoca ama mehmet yilmazi bence biraz daha sans versin

Yorum

• Ergün Ata nin bir yazisini okudum gecenlerde ve simdi hakli oldugunu ortaha cikardim. Ziya Dogan hep ayni demesler veriyor böyle maclar öncesi, sakin panige kapilmayin, panik yapmayin sakin olun. Ama sonra Ziya hoca panige giriyor büyük maclarda. Burda herkes hakli aslinda. Ben diyorum Ziya Dogan a destek olalim da gecen sene A.Sebat ve cogu takim GS yendi bize geldiler bizi yendiler ve Sampiyonluk gitti. FB den 0 puan aldik. Sen derbi alamasan Sampiyon olamasin ne kadar öbür maclara yenersen yen. Olsun artik önümüze bakacagiz. Ama FB kolay yenilmiyor ve bizde ara sira puan veriyoruz. Bence Sampiyonluk zor ama neyse.

Saygilar Sevgiler
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Simdiye kadar sakinlesmek icin sadece forumu izliyordum, yukarida harun arkadasin yazdiklarina katiliyorum. Sadece su sorularima cevap verin 1- gecen seneki GS,Kiev, bjk gs, fb butun bu maclarda ortak elestiri korkak oynuyoruz, biz teknik direktor degilizde, bu yanlisda neden israr ediyor? Artik kadroyu gorunce betimiz benzimiz soluyor. 2- Senol Gunes 80 lerin sonunda, tekelioglu en kotu oldugumuz donemde bu ezikleri yenmeyi basarmisti, demmekki korkunun ecele bir faydasi yok.Ha bu adam bilbaoyada korkak bir kadroyla cikmisti ama o gelen , birini kendi kalelerine attilar, 3 gol onu kurtarmisti.

3- Ikinci yarida bu hocanin istanbuldaki deplasmanlara dahada korkak bir onbirle cikacagini dusunursek, gecmis tecrubelerden, nasil bu pustlari istanbulda yenebilecegimizi anlamis degilim. Bence hoca cikip taraftara mantiklica tercihlerinin sebebini aciklasin, eger takim hucum oynayamaz, defansif oynamali diyorsa bunu aciklasin ve ona gore orta sahada defans yapacak adamlar alalim, Sommers gibi.

4- yok bir izahi yoksa bizi ikna edecek, sozlesmesi bittiginde kendisine seref veren teklifi yapan sonrada teklifi inkar eden serefsizlerin yardimci antrenorlugune dogru yelken acsin.

Ve tabiiki o Rustuden imza olan cocuklar, azizenin o siritisi, o p... ridvanin yorumlari beni 10 yas yaslandirdi. Yonetim bir sey yapmiyorsa biz taraftarlar bir egitim seferberligi baslatalim, arkadan gelen anadolu cocuklarina ezikleri, 96yi anlatalim, ali seni, katil mafya azizeyi anlatalim yoksa rustu gibi kopekler sempati toplarsa cok 10-12 yaslarinda bjk, fb gs formali laz usaklari goruruz. Bence bu tur egitim kampanyalari BMN ce Trabzon ve karadenizdeki okullarla irtibata gecilerek baslatilabilir. Simdi diyeceksinizki bu cok zor, peki kolay bir zafer varmi arkadasim?

Ha birde o azizenin neyse ceza almak istemiyorum

Yorum

• daha once içerde berabere kaldigimiz antep maçindan sonra gece 11 de uzunsokakta ziya hoca ile aramda geçen diyalgu yazmistim forumda..yaptigi hatalari (bana göre hata) soylemistim..buyuk bi çogunluk hocayi savumustu...simdi buraya yazmamin sebebi ''ben demistim'' muhabbeti yapmak degil...soylemek istedigim hocanin burnunun dikine gitmesi..hatalarina devam etmesi..

o gün de demistim ve ondan sonra da hep soyledim..bunu sokaktaki çovuk bile çok iyi bilir ki uzun boylu defanslari açmanin tek yolku yerden kisa paslarla verkaç yapmaktir..ama bunu malesef bi bizim yukari yerli anlayamadi..soyledikçe de suçlu hatali oluyoruz(sadece ben degil hocaya hatasini soyleyen herkes)

ve dün aksamki maç açik gosterdi ki hocanin daha oturmus bir sistemi yok..bir takim gol atmak için once gol yemeyi bekler mi?evet yankis okumadiniz gol atmak için gol yemeyi bekledik...madem bizi gole yattara mehmet 2lisi tasiycakti neden bastan onlarla baslamadin..yoksa biz sahaya beraberlige mi çiktik?

eger beraberlige çiktiysak ziya hoca sana güle güle..burasi malatya degil..trabzonsporun hocasisin..trabzonsporun hocasi bu durumlarda sahaya beraberlik için çikmaz..bunu iyi ögren..

neyse galiba yine en güzel yorumu hakan abi(kulaçoglu )yapti:ziya doganin cariyerine bir sampiyonluk eklemesi için 2a ya gitmesi lazim

Yorum

• Valla ben her seferinde Ziya Hoca' yi savunanlardanim ama bu kadarda bariz bir sekilde hemen hemen herkesin gördüü hatalari sürekli tekrar ediceeni hiç düsünmemistim. Özelliklede Manchester Tavsanlari' nin karsisinda üstelik herkes avaz avaz sakin hocam ha diye baarirken [img]smileys/smiley13.gif[/img]Su bir gerçekki Ziya Hoca kendine göre hakli sebeplere oturttuu bize göre ise hata olarak nitelendirdiimiz sebeplerden dolayi bizim ona karsi olan güvenimizi sarsti. Insallah hala takimi defans agirlikli oynatma hatasindan döner. Çünkü ben ve benim gibi düsününler Ziya Hoca' yi seviyoruz ve onun bizim hocamiz olarak kalmasini istiyoruz. Aksi olup bu sekilde devam ederse hem sevgisini hem kredisini bitirecek...
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X