Maçı izlemedim ama kazanmak güzel. Özellikle üst üste galibiyetlerle takım ve oyuncular güven kazanmalı, buna çok ihtiyacımız var. Okay ve Muhammet'le ilgili de eleştirilerde de övgülerde de dikkatkli olunmalı. Barış Memiş'i, Alişen Kandil'i hatırladıkça yüreğim cız ediyor.....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
ZTK F Grubu 2.Maç l Trabzonspor 2-1 Gaziantepspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
...işte bir futbolcu neden bir tık üzerine çıkıp kalburüstü olamazı yaşadık Aytaç ile o zaman..
Sen tam form tutup ilk 11'de kendine yer bulacaksın...belki de değişmez Okay'ın en büyük rakibi olacaksın..(şimdi o düşünsün moduna ramak kalacak) sıradan bir maçta belki de geleceğini yakıyorsun...
Bu agresiflik nedir anlamak mümkün değil. Sıradan bir kupa maçı işte, yemişsin sarıyı direk temastan kaç, zamanlama ayarı yaparak alanını savun, ilk yarıyı bitirmeye bak. Hocanın seni 30 küsurlarda çıkarıp yüzünün kızarmasına izin verme, bunu kapatmak için de ben haklıyım edası ile hocana el kol hareketleri yapma yolunu açma...Her yönü ile akıllı futbolcu başka işte...
Çok var bu karakterlerden etrafımızda.
"Eeee bana ne, memur olmuşum, maaşım yatar 15'inde, fazla kasıp göze batmaktansa arada arızaya/ıskartaya bağlar , sıyrılır kaybolurum..."''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Alişen Kandil ve Barış Memiş iyiydi de kötü mü oldu. Bu çocuklar hiç iyi olmadı ki? Hangi maçı kazandırdılar. BEŞİR'in kategorilerde 30 üstünde golü var. Yaş 18. Süper lig takımlarına iki gol attı. Tabii ki çok erken ama umutlanmak için sebep var. Bırakında biraz umutlanalım. Umut fukaranın ekmeğidir, umutsuz yaşanmaz. 400 milyon borç var, 1. santrfor diye alınan adamın devre geldi golü yok. Tolunay, Reşit Akçay, Hami, Vahid, Şota, Sadi. özetle tolunay gitti tazminat ödedik, alt yapıdan sadi geldi arada futbolcular teknik kadro ilave 230 milyon borç.İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçı izlemedim ama kazanmak güzel. Özellikle üst üste galibiyetlerle takım ve oyuncular güven kazanmalı, buna çok ihtiyacımız var. Okay ve Muhammet'le ilgili de eleştirilerde de övgülerde de dikkatkli olunmalı. Barış Memiş'i, Alişen Kandil'i hatırladıkça yüreğim cız ediyor.....
Yorum
-
sabahtan beri okuyorum okulda ama internet yasaklı olduğu için yazamıyorum
yahu akşam maçın tekrarını izledim.
burada nasıl bir taraftar grubu var akıl alır gibi değil
arkadaş barcelona olsa takım eleştireceksiniz.
oyuncularımız bireysel anlamda kötü oyuncular değil. 2-3 yıldır başkan,td,tff, hakem gibi etkenlerle huzursuzlaştırılan bıktırılan bir oyuncu grubu var.
transfer başlığında %90 oranla herkes ndoyeyi istiyordu. aynı şekilde cardozo yu da ve douglası da
şimdi hepsi tükaka oldu. e siz istiyordunuz arkadaş.
yumluya giydirenler, yusufa giydirnler
bu takım TS ve taraftar sayısı, bütçe imkanları, oyuncu grubu, şampiyonluk sayısı olarak 4 büyük kulüpten biri ama şu anda en kötüsü
bu oyuncu grubundan yakın zamanda üstün performans bekleyemezsiniz
sadi hoca bu işe hevesli değil ama sizin gibi de yapmıyor ve elinden geleni yediği küfür ve hakaretlere rağmen yapmaya çalışıyor.
en azından bir ideal 11 oynatmaya ve gençlere şans tanımaya çalışıyor
bir taraftar müsvettesi çıkmış "yusufun futbol hayatını bitirdi" diyor a takımda oynattığı için
adam türkiye kupasında 2 genç oyuncu oynattı. ne zaman gördünüz TS de bu olayı en son
sadi hoca kalsın o zaman diyecek saf taraftarlar olacak şimdi.
sadi hoca geçici ve bu geçici sürede şotanın yapamadıklarını yapıyor.
el üstünde tutulması gereken adamdır bence
burda bazen midem bulanıyor yorumlardan
evet bizde bazen yanlış yorumlar yapıyoruz ama yanlışı görünce kıvırıp tekrar yazmıyorum. örneğin tarık alınsın diyorum zamanında iyi ki alınmamış. şimdi muhammed demir keşke alınsa diyorum ama gelip de başarısız olursa " ulan bu muhammedle olur mu. bunu alan yönetim adammıdır" vs vs sv yazarsam ne kadar mantıklı
akşamki maçta yusuf sol bekde bindirmeleriyle hiç de fena değildi ama defansif mantığı oturmalı epey daha
okay iyi ama kritik top kayıpları oluyor bazen
ndoye güiza nın zenci versiyonu şu ana kadar
salih yokluktan. oraya şener nasıl alınmaz anlamıyorum
ekici yi beğenmiyorum ama takım oyunu oynadığı zaman çok daha başarılı olacak
marin takıma adapte olur ve dilinden anlayan atak oyuncular olursa kalması çok iyi olur
stoperde sıkıntı çok. song gibi bir adam lazım artık bize.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum