Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetim Kurulu'ndan Beklentilerimiz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Benim icin buyuk dert olan ve igrenc bir goruntu veren taraftar guruplari ele alinmasi olmasi. Paraci, kemigi kim onune atarsa onun tarafinda olanlari stad'in icine sokmamasini istiyorum.

Gelir / gider dengesini en kisa zamanda saglamasini umuyorum.
    Futbolcu kirliligini de en kisa zamanda cozecegine inaniyorum.
    Kurumsallasma adina onemli adimlarin atilacagina inancim tam.

Dunya gozu ile avrupa sistemi ile calisan bir kulup olma hayalini yasiyoruz hepimiz.

Yorum

Belki yeri değil ama 2013 yılında Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz tesislerine yapılacağı açıklanan, İHO tarafından temeli atılarak yapımına başlanan kilise(şapel) ve mescit çalışmaları ne durumda, açılışı yapıldı mı?.Yoksa bu söz verilip de tamamlanmayan, yarıda bırakılan, yalan gerçekleşmeyen vaatler arasında yerini mi aldı bilgisi olan paylaşsın lütfen.

Yorum

Benim yonetimim işini bilir ☺

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

şu müziği hemen hemen her sene duymak

özet olarak
          ekonomik disiplin
          kulüp yönetiminde disiplin
          güçlü teknik ekip-altyapı koordinasyonu-1461 in tez zamanda genç bi hocayla 18-23 yaş arası gençlerden oluşan kadroyla şekillenmesi
          kısaca baştan aşağı sil yapılması lazım kulubun.

ayrıca
          %40 altyapıdan
          %40 yabancılardan
          %20 Türklerden oluşan kadro. Başarı böyle gelir ancak

Yorum

Soner'i versinler uygun damata.

Yorum

Umarım devre arasında transfer yapmak gibi bir işe kalkışmazlar. Beklentim devre arasında takımdaki birkaç fazlalıktan zararsız kurtulabilmek.

Yorum

Vaad ettikleri gelir getirici projeleri bir an önce hayata geçirip kulübün yıllık gelirini 160-170 milyon bandına çıkarsınlar kâfi.

Yorum

Kulübü finansal anlamda düzlüğe çıkarmaları , yattkılarî yerden bu kulübün parasını yiyen futbolcuları elden çıkarmaları ve Trabzonspor'u herkesin sempati duyacağı bir takım haline getirmeleri .

Yorum

bugünkü bazı gazetelerde çinli bir kulübün Cardozo'ya 7 milyon euro teklif ettiğini yazmış...

Yönetimi işe çağırıyorum...
                    Hemen satın

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

yönetim antalya maçında güzel bir uygulama ile eski başkanları davet etti. camiayı bütünleştirmek ve dedikleri gibi hep birlikte bu diriliş harekatını başlatmak istediler.
                      ama bunun en önemli parçası olan taraftar avni akerde yine yoktu. yönetim beklentilerimiz dogrusunda çalışırken biz neden yokuz. tv den gördügüm kadarıyla
                      konyada bile bizim sdattan çok taraftar vardı.
                      2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                      Yükleniyor...
                      X