Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak maskeli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ?????????????????????????????????????????????????????????????????????

sen buraya ne yazdın?? ben anlayamadım seni ? Ben ne diyorum sen ne diyosun?? Sanki ben TRABZONSPORLUYUM sen mezopotamyalısın . Bu kadarda farklılıklar yaratmayın ya . Banane başkandan banane herhangi birinden . Trabzonspor benim favorim SANANE??? sen git kimi favori göstereceksen göster. hey ALLAHIM ya . "siz ne biçim trabzonsporlusunuz " demişsin. Sen gerçekten Trabzonsporun Büyüklügünü unutmuşsun . Biz senin gibi TRABZONSPORLU degiliz biz candan gönülden yürekten TRABZONSPORLUYUZ işte fark burada sen şimdi devam et.....

EN BÜYÜK TRABZONSPOR ŞAMPİYON TRABZONSPOR YÖNETİM İSTİFA (KONGRE).....
    Senin büyük Trabzonsporlu olman için benim ufak Trabzonsporlu olmam gerekmiyor. 12 hafta kala 7. takım şampiyon olur diyorsa büyük Trabzonsporlular, ben büyüklüğü unutanlardanım. Madem başkasından "sanane" o zaman tanımadığın adama laf etme.

İkincisi kimseye "Ne biçim Trabzonsporlusunuz?" demedim. Orada tırnak işareti var. Bir daha oku. Ya da sen takıl arkadaşım kafana göre, sana candan gönülden yürekten başarılar.

(Not: Yeni paragrafta yeni konuya geçilir, anlamadıysan bir de öyle oku. Olmadı atlayarak oku.)
    En son Cenkhan tarafından düzenlendi; 09.03.2007, 01:22.
    Naber?

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Senin büyük Trabzonsporlu olman için benim ufak Trabzonsporlu olmam gerekmiyor. 12 hafta kala 7. takım şampiyon olur diyorsa büyük Trabzonsporlular, ben büyüklüğü unutanlardanım. Madem başkasından "sanane" o zaman tanımadığın adama laf etme.

İkincisi kimseye "Ne biçim Trabzonsporlusunuz?" demedim. Orada tırnak işareti var. Bir daha oku. Ya da sen takıl arkadaşım kafana göre, sana candan gönülden yürekten başarılar.

(Not: Yeni paragrafta yeni konuya geçilir, anlamadıysan bir de öyle oku. Olmadı atlayarak oku.)
      bak şimdi dostum takıl kafana göre demişsin ama bence kendin kafana göre takılıyosun. Şimdi sen benim o yazımı bir kere daha oku bakalım ben ne demek istermişim htta istersen atlaya atlaya oku istersen zıplaya zıplaya oku ama oturarak okumanı tavsiye ederim daha iyi anlaman için. Ben trabzonspor şampiyon olur demiyorum. Şampiyonluk için benim tek favorim var her zaman tek bi favorim olmuştur oda TRABZONSPOR diyorum . Bu benim nacizane fikrim ister katılırsın ister katılmazssın burda anlaşılmıcak bişey varmı??

herşeyi anlamak istedigin gibi anlama . başkasından banane derken . benim fikrime karşı geliyosn başkasının fikri başkasını baglan benimkide ben baglar dedim ama sen onuda yanlış anlamışsın.

neyse demem şu karşı karşıya konuşulsa hiç bu yanlış anlaşılmalar olmaz sonuçta hepimizi buraya toplayan bizi böyle konuşturan tek şey TRABZONSPOR. klavyeninde duyguları yokki birbirimize yazarak o an hangi duyguyla yazdık anlayalım. yani kimsenin içinde kötü bir düşünce yada farklı bir amaç oldugunu sanmıyorum. EN BÜYÜK TRABZONSPOR ŞAMPİYON TRABZONSPOR diyorum. sanada başarılar dostum. inşallah gün gelir şampionlugumuzu yazarız bu satırlara. Kırdıysam affola....
      ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
      **ARSİNLİ AKREP**
      **61*77**

Yorum

• Bu başlık ikinci sayfaya mı düştü?

Ne oldu, yoksa şimdi çıktı mı?
        Trabzonsporlu olmak...
        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İstifayla ilgili o kadar çok başlık varki millet hangisine yazacağına şaşırdı heralde

Yorum

• Yönetim İstifa!!!! Taraftar artık bu yapılanlara DUR!!!! de

Yönetimin istifs etmesi için biz taraftarların ne yapması gerekir veya nasıl bir protesto yapabiliriz....Çünkü su ısındı son duraga gelindi artık yalanlara İNANMIYORUZ!!!! Artık gerçekleri GÖRÜYORUZ!!!! ve Kandırıldık İSYAN EDİYORUZ!!!!

Yorum

• akp zihniyeti gitmeden bize uyku yok...yeter artık.gidin limanınızı alın siyaset yapın ....

yeter artık
              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• her türlü protestoyu yapalım bütün maçlarda sahaya sırtımızı dönelim ve 90 dakka yönetim istifa veya rezil ettin şu halimize bak bırak yakımızı nuri albayrak diye bağrılır

Yorum

• yönetim istifa...
                  yönetim istifa...
                  durmadan protesto edersek anca o zaman giderler
                  Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• bugun kü protestodan sonra gitmedilerse iki dunya bi araya gelse yine gitmez bunlar

Yorum

• bos konusuyoruz yonetim bizi pek sallar gibi konusmuyo sanki babalarindan kaldi takim onlara

Yorum

• Her şekil yöntemi yapalım yeter ki bunlardan kurtulalım kendimi keriz gibi görmekden bıktım...

Yorum

• dakika tutuyorum.başlığın ömrü 2 dakka
                          T R A B Z O N S P O R

Yorum

• yaaa azıcık gururun warmı eyyyy yönetim

helal sana atay aktuğ.. koltuk sevdalısı deilim dedin önemli olan ts nin başarısı dedin görevi bıraktın..

bu dürüstlügü SİYASETÇİ nuri albayraktanda bekliyoruz

yüzsüz albayrak

Yorum

• İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              dakika tutuyorum.başlığın ömrü 2 dakka
                              90 saniye kaldı

Yorum

• İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                dakika tutuyorum.başlığın ömrü 2 dakka
                                son saniyeler..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X