Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• beyler bu yönetim değil futboldan hiç bi spordan anlamıyo tamam istikrar elbette önemli ama bunu trabzonspor u misyon edinmiş kişiler yapmalı adamlar geldi ilk icraatları fatih tekke yi sattıla yıldız futbolcu die marce yle muşamba yı aldılar ilk fırsatta marce yi de saattılar muşamba da elimzde patladı
    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Karşılaştırmaya başlıyalım o zaman bakalım hangisi daha ağır basacak?
      Başlıyorum:
      Söz Verilen Stad............................Elde Var Stad Maketi

Yorum

• sakın yanlış anmlaşılmasın bizim İSTİFADA ISRAR etmemmizin nedeni. Sonuç olarak nuri albayrak tanmımayız etmeyiz herhangi bi alıp veremedigimizde olamaz yani kesinlikle bunun altını çizelim...

Ortada verilen birden çok söz var ama ... elde var 0(sıfır) yani hani nerde ya . Seni o koltuga oturtan bu sözlerindir. Yani köprüyü geçene kadarmı???

Kimse kusura bakmasın BU YÖNETİM LE BU İŞ OLMAZ İSTİFA İSTİFA İSTİFA plan yok program yok hiçbişey yok....
        ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
        **ARSİNLİ AKREP**
        **61*77**

Yorum

• İlk olarak isko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          10 maçtır yenilmiyoruz vede kupada yarı finaldeyiz. ne istifası.
          İstikrar çok önemli. Bence Yönetimkalmalı ve Ziya Hocayla gelecek yılın planını şimdiden yapalıyız.
          Hep destek... Tam destek...
          yani ben sana ne kadar çok yalan söylersem söyliyim sen benim arkamdamısın???
          ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
          **ARSİNLİ AKREP**
          **61*77**

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Başlıyorum:
            Söz Verilen Stad............................Elde Var Stad Maketi
            Maketi başarıdan saymıyormuyuz ya sadece photoshop da çizilmiş olarak gelseydi Yönetim başarısızdır, ölçmeye biçmeye gerek yok. 2 yanlışın bir doğru etmediği yerde bizim yönetimin kaç 2 yanlışı hatırlatmak gerek.
            Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
            Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
            WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• İlk olarak maskeli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sakın yanlış anmlaşılmasın bizim İSTİFADA ISRAR etmemmizin nedeni. Sonuç olarak nuri albayrak tanmımayız etmeyiz herhangi bi alıp veremedigimizde olamaz yani kesinlikle bunun altını çizelim...

Ortada verilen birden çok söz var ama ... elde var 0(sıfır) yani hani nerde ya . Seni o koltuga oturtan bu sözlerindir. Yani köprüyü geçene kadarmı???

Kimse kusura bakmasın BU YÖNETİM LE BU İŞ OLMAZ İSTİFA İSTİFA İSTİFA plan yok program yok hiçbişey yok....
              katılıyorum bu yonetim kolpa iş bilmez çavuşalar ....
              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Küçükalioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2 yanlışın bir doğru etmediği yerde bizim yönetimin kaç 2 yanlışı hatırlatmak gerek.
                Tamam işte adamlar iki yanlış bir doğru etmediği için bolca yanlış yapıyorlar. Yaptıkları yanlışların toplamı 1 doğru ettiği zaman bırakacaklar.

Yorum

• son yillarin en kaliteli kadrosu olusturulmus, bunu tesadüfe baglamak ve yönetime hala acimasizca suçlamak ne kadar dogru acaba? hatalari var elbette ama bence öncekilerden daha fazla is basardi, ilk üçe girecegimizi 15. iken bile söylüyordum, halada buna inaniyorum

Yorum

• Bazı şeyleri anlamak o kadar zormu acaba. Şurada üç ay var liglerin bitmesine. Bi sabredin ya. Ligler bittimi darbemi yapacaksınız takımın yarısınımı satacaksınız, Teknik direktörümü kovacaksınız ne yapacaksanız yapın. Ama üç ay bi sabredin ya. TRABZONSPOR için
                    ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                    "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bazı şeyleri anlamak o kadar zormu acaba. Şurada üç ay var liglerin bitmesine. Bi sabredin ya. Ligler bittimi darbemi yapacaksınız takımın yarısınımı satacaksınız, Teknik direktörümü kovacaksınız ne yapacaksanız yapın. Ama üç ay bi sabredin ya. TRABZONSPOR için
                      İnan bende merak ediyorum bazı şeyleri anlamak çok mu zor?
                      mesela sen TRABZONSPOR için bekleyin derken .istifa isteyen,değişiklik isteyen ,bu yönetimi başarısız bulan,TRABZONSPORU küçültme ve bu küçüklüğün içselleştirilmesi operasyonuna razı olmayan insanlar sizce NE İÇİN uğraşıyorlar,kendileri içinmi? siyasi fikirleri içinmi?aileleri içinmi?evet kardeş sence derdimiz ne bizim?bu yönetimin gitmesi nin bize menfaatmi sağlayacağını düşündün .........
                      elbetteki BÜYÜK TRABZONSPOR İÇİN bu başkan ( ki kendi gazetesindeki yazar bile TRABZONSPORUN büyüklüğünü anlammış...)gitmeli....mevzu TRABZONSPOR olunca çok sabırsız oluyoruz çoooookkkkkkk
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Kardesler on mactir ne kadar yapilan kadro yu beyenmiyorsak ta ..namalub bi takimiz..bunuda unutmiyalim...sezon ortasi gelen Ziya Hocanin isteyi üzerineara transferindeki yapilan ve alinan oyuncular hebsi de tam not aldi...bunu da göz önünde bulunduralim...adam önünde hazir bi takim verildi ondan sonra yap yapa bilirsen...Kim mesleyinde yapilmis ve kendi isteyi olmayan aletlerle verim vere bilir...
                        Avrupada Bordo Mavi Aski...herzaman ve her yerde...

Yorum

• İlk olarak cakir28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kardesler on mactir ne kadar yapilan kadro yu beyenmiyorsak ta ..namalub bi takimiz..bunuda unutmiyalim...sezon ortasi gelen Ziya Hocanin isteyi üzerineara transferindeki yapilan ve alinan oyuncular hebsi de tam not aldi...bunu da göz önünde bulunduralim...adam önünde hazir bi takim verildi ondan sonra yap yapa bilirsen...Kim mesleyinde yapilmis ve kendi isteyi olmayan aletlerle verim vere bilir...
                          noktası virgülüne katılmıyorum. ama yine de anlamlı bir bütün halinde fikirlerini güzel ifade etmiş arkadaş saygı duymak lazım...
                          #7 King of Kings

Yorum

• sezon sonuna kadar sabır..
                            Hadi eyvallah..

Yorum

• arkadaşlar yeter yaw....Bu mevzular takımçıkışa geçerken tartışılacak şeyler ni allah aşkına?
                              avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• Neye sabredelim. Söylenen yalanlara mı. Trabzon ruhunun elimizden uçup gitmesine mi. Komik demeçlere, kendi aralarında bile anlaşma sağlayan bu yönetime! mi?

Trabzonspor futbol takımı her zaman başarılı olur zaten arkadaşlar. Önemli olan onurumuzu kaybetmemektir.
                                İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X