Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Hala başkanın stad yapacağına dair umudu olan arkadaşlar birşeyi karıştıryo sanırım ,başkan ihaleye verme konusunda değil ihaleyi yüksek fiyatla alıp düşük fiyatla dağıtma konusunda uzmandır helde KANKA sı sağlamsa........
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

İlk olarak maskeli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bunu ciddi demiyon dimi?
      Tabi ki ciddiyim.
      Bu tablonun sorumlusu yönetimdir, yaptıkları yanlış icraatlarla geldiğimiz nokta ortada. Ancak bir önceki yönetimi de aynı gazla, aynı sinirle kovduk geldiğim durum ortada. Bu kulüp artık olağanüstü kongre yapmamalı. BMN çağrısını yaptı seçim takvimi açıklanır sezon sonunda bu süre içerisinde isteyen aday olur ekibini kurar. Yönetimi istifaya değil de şimdiden seçim tarihini açıklamaya davet etmek lazım.
      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Onur denen, gurur denen şey sükût etmiş bunlarda, ar damarları çatlamış... İstifa falan etmezler...
        Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

daha adam akıllı sömüremeden gitmez albayrak bu takımdan, biraz daha yesin bitirsin sindirsin kendiliğinden kene gibi düşer merak etmeyin

Yorum

allahım neydi günahımızda verdin bize bu cezayı
            gidin artık gidin kara bulut gibi çöktünüz üzerimize
            toplayın valizlerinizi gidin artıkkkkkkk
            BMN l TRABZON

Yorum

istifa istifa istifa istifa size kufur etmekten bıktım defolun gidin yaaaaaaaa

Yorum

yahu gerçekten bu forumdaki insanlar bu yönetim sayesinde küfürbaz oldu çıktı!!!yuh be kardeşim istifa etmeniz için bu takımın kümemi düşmesi gerekiyor fil derisi suratlı mütahitler!!!!
                Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

Teşekkürler Ziya Doğan sayenizde Pazar geceleri saat 1 lere kadar spor proğramı beklemeyeceğim sayenizde Futbol seyretmekten soğudum.Bu akşam Maçları izlemeden yatacağım.Trabzonspora Oynattığın bu rezil (Adına futbol diye diyemiyorum) garip Kördüvüşü sayesinde Futbol proğramlarını izlemeyeceğim.Uykusuz kalmayacağım
                  Taraftar hala umutla bekliyor
                  Burdan altını Çizerek söylüyorum
                  1-ziya DOĞAN la Trabzonspor Galibiyet yüzü göremez.Sadece Yattara nın Gökdenizin Şahsi gayretleri ile tesadüfi galibiyetler alırız.
                  2-bu yönetimdeki meşhur 2 arkadaşın kavgası bitmeden Trabzonsporda iyi şeyler olması mümkün değil.(hacıosmanoğlu-Seyitoğlu sidik yarışı)
                  Kimse kendini kandırmasın.
                  Ya adamda utanmada yok Çıkıyor maçlardan sonra Türkiyede başarılı olmak hiç zor değil Türkiyede çok kolay şampiyon oluruz Avrupada bile kimse bizi Tutamaz diyor.
                  Kayseri ile maç yapıyoruz Teknik direktör garabesi adamın Kurduğu 7 tane defans oyuncusunun olduğu takıma karşı Kayseriden defans Oyuncusu Tayfun Cora kendi sahasından aldığı topla Trabzonspor kalesinin dibine kadar geliyor Vurduğu şu az farkla gidiyor.Başka posizyonda kaleci Kurtarıyor.
                  Bir insan bu kadar beceriksiz basşiretsiz korkak olabilirmi ya
                  Arkadaşlar Yönetim mutlaka gitmeli,kongre kararı almalı ama,
                  Şu ZİYA DOĞAN ı ne yapıp edip İSTİFA ETTİRMELİYİZ.
                  yOKSA BU TAKIMI seneye 1.ligde bile göremeyecğiz.
                  Bu ZİYA DOĞAN la galip gelmek mümkün değil.Gökdeniz bile artık oynamaz oldu.Ne yapsın ORTA SAHADA tek başına nereye koşssun.
                  ZİYA DOĞAN İSTİFA
                  YÖNETİM KONGRE KARARI
                  başka çözüm yok.
                  SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                  BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

Bu sezon coook uzun zamandan beri degil Trabzonspor'u futbol seyretmiyorum, takip etmiyorum. Arada, ne gorecegimi bile bile, Trabzonspor'un mac sonucunu ogrenmek icin bakiyorum gazetelere; o kadar. Bu camia en son ne olacak da bu yonetimi, teknik direktoru gondermeyi bilecek, kipirdanacak cok merak ediyorum. O gune kadar benim zerre umudum yok bu takima, bu camiaya guzel gunlerin gelecegine dair.

Yorum

İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Teşekkürler Ziya Doğan sayenizde Pazar geceleri saat 1 lere kadar spor proğramı beklemeyeceğim sayenizde Futbol seyretmekten soğudum.Bu akşam Maçları izlemeden yatacağım.Trabzonspora Oynattığın bu rezil (Adına futbol diye diyemiyorum) garip Kördüvüşü sayesinde Futbol proğramlarını izlemeyeceğim.Uykusuz kalmayacağım
                      Taraftar hala umutla bekliyor
                      Burdan altını Çizerek söylüyorum
                      1-ziya DOĞAN la Trabzonspor Galibiyet yüzü göremez.Sadece Yattara nın Gökdenizin Şahsi gayretleri ile tesadüfi galibiyetler alırız.
                      2-bu yönetimdeki meşhur 2 arkadaşın kavgası bitmeden Trabzonsporda iyi şeyler olması mümkün değil.(hacıosmanoğlu-Seyitoğlu sidik yarışı)
                      Kimse kendini kandırmasın.
                      Ya adamda utanmada yok Çıkıyor maçlardan sonra Türkiyede başarılı olmak hiç zor değil Türkiyede çok kolay şampiyon oluruz Avrupada bile kimse bizi Tutamaz diyor.
                      Kayseri ile maç yapıyoruz Teknik direktör garabesi adamın Kurduğu 7 tane defans oyuncusunun olduğu takıma karşı Kayseriden defans Oyuncusu Tayfun Cora kendi sahasından aldığı topla Trabzonspor kalesinin dibine kadar geliyor Vurduğu şu az farkla gidiyor.Başka posizyonda kaleci Kurtarıyor.
                      Bir insan bu kadar beceriksiz basşiretsiz korkak olabilirmi ya
                      Arkadaşlar Yönetim mutlaka gitmeli,kongre kararı almalı ama,
                      Şu ZİYA DOĞAN ı ne yapıp edip İSTİFA ETTİRMELİYİZ.
                      yOKSA BU TAKIMI seneye 1.ligde bile göremeyecğiz.
                      Bu ZİYA DOĞAN la galip gelmek mümkün değil.Gökdeniz bile artık oynamaz oldu.Ne yapsın ORTA SAHADA tek başına nereye koşssun.
                      ZİYA DOĞAN İSTİFA
                      YÖNETİM KONGRE KARARI
                      başka çözüm yok.
                      Abi kusura bakmayın ziya doğan istifa eyvallah herkes hemfikir zannediyorum da kongre kararı derken kasdettiğiniz şumudur .Aslında başkan iyi ama malum iki yönetici ve hoca kötü doğrumu anadım yoksa paranoyakmı oldum.
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abi kusura bakmayın ziya doğan istifa eyvallah herkes hemfikir zannediyorum da kongre kararı derken kasdettiğiniz şumudur .Aslında başkan iyi ama malum iki yönetici ve hoca kötü doğrumu anadım yoksa paranoyakmı oldum.
                        Başkan iyi olsaydı Trabzonsporu değilde kendi reklamları için Sidik yarışı yapanları takımdan kovar yedeklerle devam ederdi.
                        O ne yaptı Ziya Doğanı İstemeyen Seyitoğlunu Futboldan sorumlu Asbaşkan yaptı.
                        N e yaptı Lazaroni geldi Diye Yönetimi topa Tutan Transfer komitseinden İstifa eden Hacıosmanoğlunu Yeniden Oraya getirdi.Aklı sıra barış sağladı.
                        Başkanda Otorite olsa bu iki kişiyi derhal gönderirdi.Ziya Doğanı şimdiye kadar 50 kere kovardı.
                        Yönetim kongre kararı almalı derken Yeni bir yönetim açısından söylüyorum.
                        Bunların bir daha seçim kazanabileceklerini zannetmiyorum.
                        SANDIKTA GÖRÜŞECEĞİZ.
                        SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                        BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

Arkadaşlar insanın ağrına ne gidiyor biliyormusunuz?Bu forumda yazan arkadaşlarımızın birçoğu ünüversitede öğrenci bir kısmıda orta öğretimde ve dikkat ediyorum bende dahil artık yönetim ve teknik ekibe küfür ve hakaret eder hale geldik!Nedeni ise gerçekten basit çünkü biz Trabzon dışında yaşayanlar Trabzonsporun maçları sonunda hele alınan kötüsonuçlar neticesinde inanın normal şartlarda karşımızda saygıda kusur etmeyen insanların dalga geçmeleri yada aptalca imalı sırıtmaları ile karşılaştığımızdan kontrolümüzü kaybeder hale geldik!Yönetime bir sözüm var elbette burada veya başka yerlerde kendilerine edilen hakaretlerden haberleri oluyordur.Anlayamadığım neye dayanarak yada neyapmak için ısrarla yanlış yapmaya ve bu yanlışları yyapmay devam ederek,görevden de ayrılmadan o makamı işgal etmeye devam ediyorlar?Ben bunları TRABZONSPOR'un enufak bir menfaatini güttüklerine kesinlikle inanmıyorum ve kasıt arıyorum!!!Bazı güçler TRABZONSPOR'un yok edilmesi için bazı sebeplerden ötürü bu yönetimi göreve seçtirmiş ve bu imha planını ortaya koymuştur!Bunun altında da çeşitli sebepler yatmaktadır.Yoksa gerçekten TRABZONSPOR'un ölüsü bile bu olamaz...Daha yazacak çok ama çok şey var ama burda açıkça yazamıyoruz çünkü site yönetimi ceza uygulamak için dört gözle bekliyor.Herkesi TRABZONSPORA sahip çıkmaya davet ediyorum...

Yorum

aslinda demek istedigim okadar cok sey varki cok doluyum bu takimi biricik efsane TRABZONSPORUMUZU bu hallerde görmek cok dokunuyor bana maclari izlerken gözlerim doluyor bukadar aciz oynayan saha icinde ne yaptigi belli olmayan zavallilari oynayan bir TRABZONSPOR görmedim ben,bu takima milyonlarca gönül baglamis insanlara yazik oluyor herseyden önce bu koskoca basarilariyla övündügümüz gurur duydumuz efsaneye yazik oluyor,insanlar TRABZONUMUZUN basina gelmeden önce ilk etapta TRABZONSPORU ezberleyip büyüklügünü anlamini kavramali bu takimin tarihteki basarilarina bakip öna göre takimin basina gelip yönetmeleri gerekiyor.suanki yönetimin bence artik hic bir kredi hakki kalmamistir ve hatta olmamali cünkü bugüne kadar hic dogru is yapmadilar basimiza geldiklerinden beri hic akilli bir icraata bulunmadilar bukadar yanlislarla dolu bir yönetimin bir saniye bile bu takimin basinda durmamali ihtibarimizi durusumuzu gurur duydugumuz takimimizi milletin alay konusu haline getirmislerdir eger bu insanlar karakter sahibiyse bir sanye bile durmazlar ve giderler tabi aynisi kendini teknik direktör sayan sayin ziya bey icinde gecerli
                            Inne'd-Dine indAllahi'l ISLAM

Devlet makamı, millet tarafından ehli olmayan kimseye saltanat tahtı yapılıp oturtuldu mu, o millet felaketi gözlemelidir.Ravi: Buhari

Yorum

YÖNETIM ISTIFA!!!

Allah Rizasi icin.

Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

bunların miyadı dolana kadar bizim ömrümüz harap ve bitap olacak anlasılan...
                                bunların hiçbirinde onur vs. gibi kavramlar kalmamış yeter daa..
                                İSTİFA EYY YÖNETİM ZİYAN ıda al gittt..
                                Benim yaradılışımda fevkalade olan bir şey varsa,TÜRK olarak dünyaya gelmemdir....Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X