Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Olmaz!

Ögretmenin vurdugu yerde Gül biter derler
    Keşke milli eğitimde senin gibi konuşsa Neyse konu dağılmasın bu beceriksiz sürüsünden ne zaman kurtulacağız...

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Keşke milli eğitimde senin gibi konuşsa Neyse konu dağılmasın bu beceriksiz sürüsünden ne zaman kurtulacağız...
      Aralik Ayinda
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Trabzonspor Kulübü başkanı Nuri Albayrak Lig TV'de yayınlanan "2'ye 1" programında son günlerde kamuyouna yansıyan tartışmalara açıklık getirdi

Bahri Havadır ve Ömer Güvenç'in programına katılan Nuri Albayrak Trabzonspor yönetimindeki çekişmelerle ilgili bir soru üzerine, "Yola çıktığımız arkadaşlarla bu işi götürmemiz ideal olandı ancak arkadaşlarımız burada zaman zaman hatalar yaptılar. Bu hataları birlikte yönetelim istedik ama son yaptıkları hatalardan sonra bu durum sürdürülebilir değildi. Fenerbahçe yöneticileriyle ilgili açıklamalarından sonra bunun şahsı bağlayan açıklamalar olduğunu kulübümüzün internet sitesinde yayınladık. Bunun üzerine şahsımla ilgili yaptıkları açıklamalardan sonra daha fazla devam edemeyeceğimizi kendilerine de söyledik. İstifa da bir hizmettir" dedi

"HACIOSMANOĞLU'NUN ADAYLIĞI BENİ RAHATSIZ ETMEZ"
        İbrahim Hacıosmanoğlu adaylığını açıkladığı taktirde adaylığına saygılı olduğunu belirten Albayrak, "Bu bizi kesinlikle rahatsız etmez. Önemli olan Trabzonspor Genel Kurulu'nun vereceği karardır" dedi.

Trabzonspor'un hakları konuşularak savunulmaz diyen Albayrak, bu konularda en az konuşan başkan olduğunun da altını çizdi. "Biz her zaman dostluk ve barıştan yanayız" diyen Albayrak, "Basın, kurumlar, spor kulüpleri hepimiz aynı geminin içerisindeyiz. İnsanların arkasından konuşarak bir yere varamayız. Her şeyin diyalogla halledilmesinden yanayız" dedi.

"TRABZONSPOR'UN HAKKI YENMİŞTİR"
        "Trabzonspor'un hakları yenmiştir" diyen Albayrak, bunun çözüm yolunun konuşmak olmadığını belirtti. Trabzonspor'un hakemlerden yana sıkıntılı bir sezon geçirdiğini de belirten Albayrak, "Lehimize hata yapılsa bunları hata olartak değerlendireceğiz ancak bu gerçekleşmedi. Yine de hoşgörü gözlüğü ile olaylara bakıyoruz" dedi.

"İMAJIMIZ BOZULDU"
        Haşim Sayitoğlu ile İbrahim Hacısomanoğlu arasındaki sürtüşmenin, Trabzonspor yönetiminin kamuoyundaki imajını bozduğunu belirten Albayrak, bunun takımı çok fazla etkilemediğini de söyledi.

"HATANIN BÜYÜĞÜ ZİYA HOCADA OLSA DEVAM ETMEZDİK"
        Teknik direktör Ziya Doğan'la devam etmek konusunda konuşan Albayrak, "Biz Ziya hocayla güzel bir başlangıç da yaptık ancak onun ardından 7 hafta süren bir durgunluk yaşadık. Bunda futbolcu, teknik direktör ve yönetimin de payı vardı. Bizmi etkenlerimiz en az seviyede idi ve biz sonuç olarak değerlendirdiğimizde Ziya hocanın bu işteki faturasının az olduğuna kanaat getirdik. Aksi bir durumda zaten devam etmezdik. Ziya hoca işini seven ve gerçekten çok fazla takip eden bir teknik direktör. Sezonun ikinci yarısında, pek çok olumsuzluğa rağmen 30 puanla lideriz. Bununla övünmüyoruz ancak ilk yarı bu kadar kötü olmasaydık şu anda belkide İzmir'de final maçı oynuyor olacaktık" dedi.

"FUTBOL DAHA RENKLİ HALE GELDİ"
        Bu sezon Türk futbolunda istikrarsızlık olduğunu belirten Albayrak, ligde teknik kapasitenin değil koşmanın önemli hale geldiğini belirterek, "Bence bu sene Anadolu futbolunun güçlenmesiyle futbol daha renkli bir hale geldi" dedi.

Artık 4 büyüklerini işnin çok zor olduğunu berlirten Albayrak, 4 büyükler için gelecekte şampiyonlukların daha zor geleceğini belirtti.

"FATİH'İ SATMASAK ZARAR ETMİŞ OLURDUK"
        Fatih Tekke'nin bizimle iki yıllık anlaşması olsa onu satmazdım diyen Albayrak, Fatih Tekke'ye çok yi bir ücret önerildiğini belirterek, "Satılmaması durumunda kulübün 7.5 milyon Eurosunu havaya atmış olacaktık" dedi. Fatih Tekke'nin transferi ile ilgili şartlar oluştuğu noktada Trabzonspor'un kapısının Fatih'e her daim açık olduğunu da belirtti.

Gelecek sezon sporcu satmayı düşünmüyoruz diyen Albayrak "Ancak çok uçuk rakamlar önerilirse oturup düşünürüz" dedi.

"GELİRLERİMİZ ARTACAK"
        Trabzonspor'un ligde ilk iki sırada yer almasını başarı olarak değerlendireceklerini belirten Albayrak, "Türk ekonomisinin yüzde 60'ı İstanbul'da döndüğü için makas biraz açılmış durumda. Bunu gidermek için stat gibi projelerimiz var. Resmi kurumlardan izin alma aşamasındayız bunları da tamamladığımız taktirde Trabzonspor'un gelirleri artacak" dedi.

Trabzonspor'la ilgili takım aleyhine kullanılacak her türlü bilginin kendisinde olduğunu belirten Albayrak, kendisinin bunu afişe etmektense telafi etmek yoluna gittiğini, Trabzonspor'a zarar verecek herhangi bir açıklama yapmayacağını belirtti.

"İSTİFA ETMEYİ DÜŞÜNMEDİM"
        İstifa etmeyi hiçbir zaman düşünmediğinmi belirten Albayrak, "Birisi bir ateş yakıyor. Millet de peşinden gidiyor" dedi.

Konyaspor maçının devre arasında da takımın etkilenmemesi için devre arasında stattan ayrıldığını ve Ziya Doğan'a da bunu belirttiğini söyledi.

Transfer konusunda çalışmaların sürdüğünü belirten Albayrak, "Transferleri Ben, Haşim Bey ve Ziya Doğan biliyor" dedi.

"SAKATLIKLAR TAKIMI OLUMSUZ ETKİLEDİ"
        Trabzonspor defansında sadece Çağdaş'ın gerçek mevkisinde oynadığını belirten Albayrak, sakatlıkların defans oyuncuları üzerinde yoğunlaşmasının takımı olumsuz etkilediğini belirtti.

"MARCELINHO'DAN KAR ETTİK"
        Yıldız futbolcu transferi sözünü gerçekleştirdiğini belirten Albayrak, "Avrupa'da son iki yılın önemli bir futbolcusunu cebimden ödeyip getirdim ancak bir takım uyumsuzluklar nedeniyle kendisini 750 bin dolar karla sattık. Üstelik cebimden ödediğim futbolcunun parası kulübün kasasına girdi" dedi.

Kulübün ekonomik yapısının dengede olduğunu ancak geçmiş sezonlarda yapılan halka arz neticesinde toplanan paraların doğru kullanılmadığını, elde edilen paranın yatırıma ayrılmadığını belirtti.

"YENİDEN ADAY OLMAM DURUMA BAĞLI"
        Yeniden aday olmasının "Zemin ve şartlara" bağlı olduğunu belirten Albayrak, şu ana kadar hayal ettiklerinin yüzde 50'sinden fazlasını gerçekleştirdiğini belirtti. En büyük hayalinin ise Trabzonspor'a kalıcı tesisler kazandırılması olduğunu belirtti.

Kulüpler Birliği'nde bütün takım temsilcilerinin bir araya geldiğini belirten Albayrak, Fenerbahçe'nin bu kurumda yer almamasının büyük bir eksiklik olduğunu, bunu da zaman zaman Fenerbahçe Kulübü başkanı Aziz Yıldırım'la konuştuğunu belirtti.

Stad projesi için başkan çalışıyormuş yapması lazım söz verdi.Fatihi satması şampiyonluğa mal oldu farkında değil şu ana kadar Trabzonsorda hayal ettiklerinin 50% si gerçekleştiğini söylüyor ne yaptıda gerçekleşti anlam veremedim

Yorum

• İlk olarak yalçın61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Evet bu fikire bende sonuna kadar katılıyorum kongreler mayıs sonunda yada takıma hiç bir zarar vermemek adına haziran ayında yapılmalıdır. bunların sebepleri kendimce şöyle sıralamak isterim.
          1- Yönetim yeni sezona ya yeni yönetimle girer yada güven tazeler.
          2- Futbolcuların yönetici değişiklikleriyle kafası karışmaz.
          3- Gelen yönetim yeni transferler yapar ve bu transferlerin takıma ve şehire uyum süreci ortadan kalkar.
          4- Maddi anlamda bir rahatlama olur.
          5- Güven ortamı doğar ve takımda kenetlenme olur.
          6- Futbolcular kafaları rahat sahaya çıkarlar ve sezonla ilgili kaygıları olmaz
          7- Vaadlerin yapılması için zaman kalır ve verilern sözler en kısa zamanda tutulur.
          8- Mecburen yönetim başarılı olmak zorunda hisseder kendini yoksa sezon sonunda seçilemeyebilirim baskısı olur.
          9- vs.vs.vs.
          Bu fikre altima bende imzayi koyuyorum, hatta bunu bir Forum basligi olarak tartisabiliriz. Yoneticeler de bu fikre sahip olurlarsa bunu Trabzonspor yonetimine bir cagri olarak da genel sayfadan yayinliyabilirler.

Yorum

• İlk olarak hekimoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yönetim gitti kim gelecek.....neden iğneyi taraftar olarak kendimize hiç batırmıyoruz..3 - 5 maçın dışında stad dolmuyor...5 ytl maç parası pahalı bulunuyor...takım olimpiyat stadında 55 000 seyirciye oynuyor % 90 ının üzerinde sahte gökdeniz ,fatih tekke formaları....trabzonspor tırı gelmiş kapısına uğrayan yok.....fenerbahçeli arkadaşlarım kendi aralarında formalarını inceliyor birininki eski 2 yıl önce alınmış sahtemi diye biribirlerine takılıyorlar...bizim taraftarda benzincilerin vereceği bedava şapka bardağı kolluyorlar...

herkes hemfikir olarak başkanlıkta nuri albayrağı görmek istemedimi..paralı adamdır demedikmi....PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALARRRRR.
            arkadaşı tebrik ediyorum, yazdığı bu mesajla konuya gerçekten çok güzel açıklık getirmiş. biz taraftarlar devamlı paralı başkan beklentisi içinde olursak nuri albayrak , m. ali yılmaz gibilerine tahammül etmemiz gerekir. şimdide tarftarlarımız tutturmuşlar ahmet ağaoğlu diye gidiyor , yani nuri albayrak gidecek ahmet ağaoğlu gelecekte ne olacak ? oysa ahmet ağaoğlu 2001 - 2002 yılında takımızda başkan yardımcısı olarak görev yapmıştı ne oldu takımımız zor bela ligde kalabildi , daha sonra takımımıza başkan olması için ona defalarca teklif getirildi ama o hep bu sorumluluktan kaçtı (özel uçaklarlan ) ve kaçmayada devam ediyor. nuri albayrakta kulubümüze başkan olmak isrtemiyordu ama taraftarlardan gelen yoğun baskılardan dolayı başkan oldu , o yüzden başkandan , yönetimden suç bulacağımıza suçu kendimizde ararsak daha iyi olacak.
            önce biztaraftarlar paralı başkan sevdamızdan vaz geçelim gerisi kendiliğinden gelecektir merak etmeyin..........

Yorum

• suçun kimde olduğu değil artık ziya taraftar arasında istenmiyor ona karşı bir antipati oluştu bunu görmüyorlarmı.
              bir de ikinci yarının en başarılı hikayesi için bişey aklıma geldi tamam ikinci yarının en başarılı ekibi biziz diyelim ikincisi de erciyes. ee başarılı olmayıp hocalarını gönderen takımlara bakalım
              1. fb= lig şampiyonu
              2. bjk= t. kupasını aldı
              3. gs= uefa veya şampiyonlar ligi garanti.

eğer bunlar başarı değilse bende böyle olmak istiyorum. bizi başarısız etsinler ama böyle etsinler.
              Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• herkes tarbzonspordan başarı bekliyor..
                hangi yıldız futbolcu gelir trabzona...en büyük teknik direktörümü getirecek gelen yönetim..varsayalım yıldız futbolcular alındı çok büyük....en kral teknik direktör geldi mesela lippi.....teknik direktörün maliyeti yıllık 5 milyon euro...yıldız 3 tane yabancı futbolcu alınsa yıllık maliyet 9 milyon euro....kim karşılayacak bunları hangi yönetim...5 ytl lik biletleri pahalı bulan taraftarmı....bunların yanında oynatacağın yerli futbolcuların maliyeti ne olacak..şampiyonluğun bedeli günümüzde çok ağır .... onun için uyanın beyler sabah oldu...günaydın

Yorum

• canim biraz borc yapip alsinlar yildiz lari sampiyon olup borclari yerine verelim biu kadar basit iste
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak değirmendere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaşı tebrik ediyorum, yazdığı bu mesajla konuya gerçekten çok güzel açıklık getirmiş. biz taraftarlar devamlı paralı başkan beklentisi içinde olursak nuri albayrak , m. ali yılmaz gibilerine tahammül etmemiz gerekir. şimdide tarftarlarımız tutturmuşlar ahmet ağaoğlu diye gidiyor , yani nuri albayrak gidecek ahmet ağaoğlu gelecekte ne olacak ? oysa ahmet ağaoğlu 2001 - 2002 yılında takımızda başkan yardımcısı olarak görev yapmıştı ne oldu takımımız zor bela ligde kalabildi , daha sonra takımımıza başkan olması için ona defalarca teklif getirildi ama o hep bu sorumluluktan kaçtı (özel uçaklarlan ) ve kaçmayada devam ediyor. nuri albayrakta kulubümüze başkan olmak isrtemiyordu ama taraftarlardan gelen yoğun baskılardan dolayı başkan oldu , o yüzden başkandan , yönetimden suç bulacağımıza suçu kendimizde ararsak daha iyi olacak.
                    önce biztaraftarlar paralı başkan sevdamızdan vaz geçelim gerisi kendiliğinden gelecektir merak etmeyin..........
                    evet arkadaş doğru diyor doğru diyor ama ben demedim gelirken takıma 3 yıldız alacam bendemedim şampiyonyapacam bu üç yıldızı cebinden alacaktı. az başkan olacaksan futbolu bileceksin yok futbolu bilmiyorsan bilen adamlarla yola çıkacaksın lazaroniyi getirdiğind etakımın başın ataraflı tarafsız herkez yanlış dedi kimseyi takmadılar fatihi sattılar parasını çarçur ettiler. derenin taşıyla derenin kuşunu vurmaya kalktılar:9. böle başkanlığı yöneticiliği herhangi bir taraftarda yapar. baktık olmadı amennah yapamıyosan bırak kardeşim seni bağlayan yok oraya halen daha yanlış üzerine yanlış yapılıyor istikrar diyen yönetim kendi içinde inatlaşma içindeymiş. ne hayır gelir bu yönetimden soruyorum. ben diyeyim size
                    kaos olur başka birşey olmaz

Yorum

• "Albayrak: Istifada bir hizmettir" basligini gorunce heyecanladim ama icerigi okuyunca tekrar moralim bozuldu. Bu gune kadar kulup icin ne yapmiski, hedeflerimin %50'sine ulastim diyor. Takimi uzun haftalar ilk 10'un disindan tuttu, onu mu kastediyor acaba

Yorum

• yönetim istifaaaaa.

Yorum

• Yüzsüzlügün böylesi ne görüldü ne de duyuldu...

Yorum

• arkadaşlar artık sinirinizi bozmayınız bu yönetim agır aksak topal vs vs aralık ayına kadar takımın başında ..dua edelim de o zamana kadar iyi bir şeyler becerebilsinler

Yorum

• yok arkadaş tarartarda bıraktı işin ucunu eziklerin herhangi birinde bunların yarısı kadar başarısız olsa yer yerinden oynardı ne teknik direktör nede yönetim kalırdı
                              taraftarada yazıklar olsun
                              '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak anaras tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                evet arkadaş doğru diyor doğru diyor ama ben demedim gelirken takıma 3 yıldız alacam bendemedim şampiyonyapacam bu üç yıldızı cebinden alacaktı. az başkan olacaksan futbolu bileceksin yok futbolu bilmiyorsan bilen adamlarla yola çıkacaksın lazaroniyi getirdiğind etakımın başın ataraflı tarafsız herkez yanlış dedi kimseyi takmadılar fatihi sattılar parasını çarçur ettiler. derenin taşıyla derenin kuşunu vurmaya kalktılar:9. böle başkanlığı yöneticiliği herhangi bir taraftarda yapar. baktık olmadı amennah yapamıyosan bırak kardeşim seni bağlayan yok oraya halen daha yanlış üzerine yanlış yapılıyor istikrar diyen yönetim kendi içinde inatlaşma içindeymiş. ne hayır gelir bu yönetimden soruyorum. ben diyeyim size
                                kaos olur başka birşey olmaz

öyle söz verdiler demekle olmuyor...20 milyon doları çıkarıp vermek kolaymı?sen 40 ytl verde bir orjinal forma al.başkasının yerine al demek ver demek kolay...önce iğneyi kendine batır arkadaşım,çuvaldızı yönetime...gerçi o kadar çarpıklık varki milletin kendini iğnelemesinden yönetime sıra gelmez...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X