Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• aslan parçaları hepsi..
    ellerinden öptüm hepsinin...
    ankaragücüne pozisyonsuz maç bitirdik.. bu kadar rezil futbol.. ne diyeceğim..
    sonra diyorlar ki durmadan aynı şeyleri tekrarlıyorsun..

ulen sahada durmadan aynı rezaleti izliyorum napayım abicim..

ya allah aşkına düşün yakamzdan.. bi düşün ya. bi gidin memleketiniz istanbula.. bizden uzak olun..

Yorum

• bunlarda hiç gurur yokmu ya

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        aslan parçaları hepsi..
        ellerinden öptüm hepsinin...
        ankaragücüne pozisyonsuz maç bitirdik.. bu kadar rezil futbol.. ne diyeceğim..
        sonra diyorlar ki durmadan aynı şeyleri tekrarlıyorsun..

ulen sahada durmadan aynı rezaleti izliyorum napayım abicim..

ya allah aşkına düşün yakamzdan.. bi düşün ya. bi gidin memleketiniz istanbula.. bizden uzak olun..
        gitmezler abicim bunlar yeminli el birliğiyle düşürüp gidecekler.
        boynumuzu büktüler ya
        şehrimiz erkek şehri. aşık eder herkesi..
        Üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi..

Yorum

• bu taraftarı sinir hastası yaptılarya ........... yönetim gidin artık
          En son Tunga tarafından düzenlendi; 19.03.2007, 02:04.

Yorum

• yeter artık yaaaaa...
            ne zaman gideceksiniiiiz....
            yoksa siz durunda biz gidelim...
            bunumu istiyorsunuuuuz....
            ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

• onurlu insanlar verilen gorevi basaramadiklarinda bunu kabul edip görevi devereden insanlardir
              seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
              asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

• İlk olarak asem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                onurlu insanlar verilen gorevi basaramadiklarinda bunu kabul edip görevi devereden insanlardir

Yorum

• İlk olarak asem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  onurlu insanlar verilen gorevi basaramadiklarinda bunu kabul edip görevi devereden insanlardir
                  iyi diyorsun da arkadaş o senın dediğinden bu zamnda bulunmuyor
                  umutlarım ve ben vazgeçilmez intahar eylemlerinde....

Yorum

• sozunde durmayan yonetımden gururlu bı tavır sergılemesını beklıyoruz istifa
                    BaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI

Yorum

• bence bu yönetim 2-3 sene daha başımızda olacak.........

(UEFA)

Yorum

• -Yerseniz! // ---Yemiyoruz!

Herşey aynı, değişen hiçbir şey yok!Yıllardır camiada hep aynı kısır döngü.Her gelen hep aynı şeyi yapıyor, futbolcu kadroları her seferinde aynı senaryoyu sahneye koyuyorlar.Trabzonspor’un tertemiz sevenlerine ise her zamanki gibi kocaman bir hüsran kalıyor.Burada çok şey tartışılır, çok şey konuşulur, istedikten sonra çok suçlu bulunur ama yıllardır süregelen gerçek değişmez.Maalesef çark hep aynı şekilde dönüyor ve buna engel olunmuyor!Buna bilinçli olarak müdahale edilmiyor, bilerek doğrular yapılmıyor, çünkü işler doğru giderse oradan rant elde edilemeyecek zihniyeti kulübü ve kulübün başına gelenlerin beyinlerini çepeçevre sarmış durumda.

Trabzonspor sevdalıları şuna emin olsun bu kulüp ayağa kaldırılmaz, kalkması için amatör insanların, yani Trabzonspor sevdalılarının göreve gelmesi gerekir veya bu kişilerin yönetimlerde çoğunlukta olması gerekir, kulübü çakallara bırakırsan sonucuna katlanırsın.Trabzonspor taraftarı öyle bir duruma sokulmuş ki 4 galibiyet havaya girmemize yeter olmuş, kötü geçtiğini farzedeceğimiz 3 sezonun toplamı kadar mağlubiyet almışız ama tepki yok denecek kadar az, Trabzon şehri ve Trabzonspor sevenleri uyuşturulmuş.

Yakın tarihte olacak şeyleri sıralamak istiyorum.Israrla futbolcular oynamayacaklar, sonra hoca gidecek, gözden çıkarılmış oyunculardaki performans düşüklüğü aynı hızla devam edecek ve bu oyuncular iyice taraftarın gözünden düşecekler, bu oyuncular paraya çevrilecek (kulüp menfaatleri doğrultusunda satılacaklar!) sonra yeni *futbolcular (!) alınacak, yeni *mentaliteler (!) kurulacak ve yeniden *hedefler (!) koyulacak., hep aynı çark dönecek.Sözün özü Trabzonspor taraftarı –sözüm meclisten dışarı- enayi yerine koyulacak.

***Bu üç yıldız; ''biz bunları yapıyoruz, yapacağız'' diyenlerin rant kapısından başka bir şey değildir.Bu rant maddi olur, siyasi olur, … olurda olur.En nihayetinde fincanı taştan oyarlar tertemiz taraftara böyle …….!Artık bu oyunlara gelmeyelim, kulübüde hakedenlere emanet edelim.Bu adamlardan ve gelecekte bu türlerden kulübümüzü korumak için herkes üye olsun, çevresini üye olmak için ikna etsin.İcraat şart, yoksa el oğlu çok güzel icraatlar yapıyor!

Tüm Trabzonsporlulara sevgiler...

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Her sene bu başlıklar açık olacak.

Doğru dürüst bir seçim ve kongre yapmasını öğrenene kadar da öyle olacak.

"Büyük Başkan ....." tezahüratları olduğu sürece böyle başlıklar hep açık kalacak.

Mayıs Ayı'nda kongre yapmayanın iyi niyetinden şüphe ederim. Hatta şüphe etmem..!
                          Hocam sen devam etmişsin ben cümleyi yarım brakıcam .ceza alacaksam da alıcam .bu gün ceza almazsam ne zaman alıcam .......
                          MAYIS AYINDA KONGRE YAPMAYANIN ...............
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İstifa dedikçe heriflert koltuğa yapışıyor. En iyisi tarsini isteyelim, her maçta "[i]yönetim ne olur bizi bırakma[i]" diye bağıralım belki bize gıcıklık olsun diye istifa ederler.

Yorum

• Yönetim Taraftardan etkileniyor mu ?

Sizce büyük Taraftarımız yönetim'i etkileyebiliyor mu ? Bu Koltuk sevdalıları hiç mi kulak asmıcak Taraftarın isyan bayraklarına ?.. Hiç mi çekinmezler bu taraftardan..?

Kahrolan taraftar, stadımı yaksın ? Adam mı vursun ? Yönetime söz geçirebilmek için.. Hiç bir insanoğlu çıkıp yönetimde " Taraftarımızı üzmeye hakkımız yok " diyemiyor.

Yoksa Trabzonspor Taraftarlarını ( Yani bizleri ) Yönetimimizde mi kaale almıyor ?
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• tek yapılacak şeyde bu bence.gayse taraftarının havaalanındaki karşılamasını izlerken aklımdan neler geçti neler.Bize ne oldu böyle...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X