Öyle zevkli maçlar izliyorki zevkten katıl ,sınır hastası, kanser vs. olmaya başladık ne mutlu bize dimi sayın Nuri.Dikkat et sana halen daha sayın diye hitap ediyorum nede olsa zevkten.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Artık Yeter Yönetim İstifa
Daraltma
X
-
adam bundan zevk alıyor demekki.mazoşist midir sadist midir nedir?acı çekmek ve çektirmek zevkli geliyor herife.İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAKŞAM LİG TV de Başkanın açıklamalaırnı dinledim.Can Karyağdı ile yapılan roportajda aynen şunları diyordu.
"Bu sezon lig çok çekişmeli ve zevkli geçiyor."
Bu bizim başkan hangi ligi izliyor,Hangi takım adına konuşuyordu çözemedim.
Bizim için tam kabus olan bir ligin neresi zevkli,Neresi Çekişmeli onuda çözemedem.
ne adamlar var başımızda yaa.allah sen sabır ver.
utanmaz herif.bunların yüzünden kafamızda saç kalmayacak.İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm
https://twitter.com/HuseyinnKurt
Yorum
-
Naim
3 hafta yeniliyoruz 1 hafta berabere kalıyoruz 4 hata yeniliyoruz 1 hafta galip geliyoruz.İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAKŞAM LİG TV de Başkanın açıklamalaırnı dinledim.Can Karyağdı ile yapılan roportajda aynen şunları diyordu.
Bizim için tam kabus olan bir ligin neresi zevkli,Neresi Çekişmeli onuda çözemedem.
Liderle aramızda 17 puan fark oluyor,Şampiyonlar Ligiyle 10 ,Uefa Hattıyla 9 ,Küme düşme hattıyla 8.
Bundan daha Zevkli bir lig mi olur?
Size Zevkli Gelmeye bilir Başkana geliyor
Başkanın ve Yandaşlarının Zevk Ve gurur anlayışları farklı olduğu için biz anlayamayız.
Anlamayada çalışmay(ın)ız!
Yorum
-
İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAKŞAM LİG TV de Başkanın açıklamalaırnı dinledim.Can Karyağdı ile yapılan roportajda aynen şunları diyordu.
Ne demek Baskan. Bak biz hepimiz sevkden cildiriyoruz
Biraz daha sevklendirirseniz bizi, korkarim yarimiz kalp yetmezliginden karsi köye göcecek
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam bundan zevk alıyor demekki.mazoşist midir sadist midir nedir?acı çekmek ve çektirmek zevkli geliyor herife.
ne adamlar var başımızda yaa.allah sen sabır ver.
utanmaz herif.bunların yüzünden kafamızda saç kalmayacak.
Aman kardes dur. Zaten kafamda baya sac eksildi
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Demekki Başkanı fazla izleyen olmamış iyiki izlememissiniz,Denizli maçı sonrası Havaalnında konuşuyordu galiba,
Birde bir soru üzerine Şunu söyledi
"Ziya Doğanı göndermek gibi bir niyetimiz yok olsaydı 7 maçta galip gelmediğimizde gönderirdik.Biz Şu anda ZİYA DOĞAN a güvenmenin,Ona inanmanın meyvelerini toplamaya başladık."
Yani her konuşmasında memnuniyet vardı,Başkan ya başka gözle izledi yada başka maçı izledi,Ankarada maçı 80-90 kişi bir arada izledik herkes Ziya Doğana karşı çıldırdı,Bu nasıl takım bu nasıl oyun diye
Yönetim,Başkan,Ziya Doğan memnun,SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş.. olacağı oydu..İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemekki Başkanı fazla izleyen olmamış iyiki izlememissiniz,Denizli maçı sonrası Havaalnında konuşuyordu galiba,
Birde bir soru üzerine Şunu söyledi
"Ziya Doğanı göndermek gibi bir niyetimiz yok olsaydı 7 maçta galip gelmediğimizde gönderirdik.Biz Şu anda ZİYA DOĞAN a güvenmenin,Ona inanmanın meyvelerini toplamaya başladık."
Yani her konuşmasında memnuniyet vardı,Başkan ya başka gözle izledi yada başka maçı izledi,Ankarada maçı 80-90 kişi bir arada izledik herkes Ziya Doğana karşı çıldırdı,Bu nasıl takım bu nasıl oyun diye
Yönetim,Başkan,Ziya Doğan memnun,
bize ziyanın bütün dikenleri batsa ne olacak. nuri beye pamuk gibi geliyor.
o zaman yapacak iş nuri beye etmek gereken lafları.. yoksa ziya dan da kurtulamayacağız.
Yorum
-
ahanda buraya yazıyorum seneyede bu herif çalıştırır takımı.İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm
https://twitter.com/HuseyinnKurt
Yorum
-
"Yönetim seçim istiyoruz" diyoruz bazılarımız. Başarılı bulmuyoruz çünkü, bir de inancımız kalmamış başarabileceklerine.
"Yönetim kalsın" diyoruz bir kısmımız. Başarısız olsalar da, belki başarabilirler umuduyla. Hatta belki de "istikrar" için.
Bunlar bir tarafta dururken, aslında hepimizin bildiği ama konuşmaya gerek görmediği, bununla beraber aslında çok önemli olan bir gerçeği konuşmuyoruz:
Trabzonspor'a başkan OLMANIN gerektirdikleriyle, Trabzonspor'a başkan SEÇİLMENİN gerektirdiklerinin farkını.
Başkan OLMAK için geniş bir vizyon, plan proje yapabilecek kadar yeterli kapasitede ve kalitede bir yönetim gurubu, sakin ve risk altında strese girmeden iş yapabilme kabiliyeti, bir gurup taraftarın "menfaat taleplerine" karşı dik durabilme, inandığı doğrudan sapmadan ilerleyebilme, vs.
Başkan SEÇİLMEK için ise neredeyse tam tersi bir profil gerekiyor. İş yapabilecek kapasitede değil, sandığa oy attıracak kapasitede bir yönetim gurubu gerekiyor. Vizyon ya da plan / proje değer görmüyor. Bunun yerine sadece vaadler yeterli olabiliyor. Bu vaadlerin sorgulanması durumunda ise "menfaat" kapıları kapaklarını açıyor ve sorgulayanlar bir şekilde susturuluyor (ya da susturulmaya çalışılıyor).
Risk altında kalındığında, ağır baskı altındayken "doğru" olan değil de "susturucu" etkisi yüksek olan yol seçiliyor. Bu bazen bir hakeme ihale edilen bir başarısız sonuç, bazen antrenöre çıkarılmış bir fatura vb. olabiliyor.
En olmayacak zamanda en olmayacak açıklamalarla taraftarın, amiyane tabiriyle "gazı alınıyor". Bütçe planları rafa kaldırılıp, karşılıksız borçlanma başlıyor.
Hatta gün geliyor, doğmamış bebeğe don biçilerek, gelir gösterilebiliyor.
Bu hataları bir tek Albayrak ekibi yapmadı, haksızlık etmeyelim; ama bu hataların hepsini birden yapan başka bir yönetim de ben hatırlamıyorum.
Daha da kötüsü, yapılan hatalardan "ders" almak erdemini de göstermeyerek sürekli olarak bir hatayı, daha büyük bir hata ile kapattılar.
1 sene içinde, 11 kişi ile oynanan ve toplamda 18 kişilik kadrolarla sahaya çıkılan futbol oyununda, mevcut 25 kişilik kadroya "takviye" olarak 30 civarında futbolcu alınıp, sadece son üçünün bir katkı yaptığı konusunda hemfikirsek, bu arada bütçemizi de delik deşik etmişsek, o zaman bir sandık resmi çok anlamlı duruyor bu konu başlığında.En son Tunga tarafından düzenlendi; 21.02.2007, 00:44.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
“BAŞARI HEPİMİZİN”
Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, ilk yarıda yaşadıkları olumsuzluk ve sıkıntıların üstesinden camiadan aldıkları sorumluluk ve güçle geldiklerini söyledi..
BAŞARININ ANAHTARI
Trabzonspor Dergisi'nin Şubat sayısına açıklamalarda bulunan Başkan Nuri Albayrak, başarının en büyük anahtarının birliktelik olduğunu belirterek, "İlk yarı bir sürü olumsuzluk ve sıkıntıyı hep beraber yaşadık. Ancak camiamızın büyüklüğü ve ondan aldığımız sorumluluk bilinciyle bunların üstesinden el birliği gelmeyi başardık. Başarının en büyük anahtarı birlikteliktir. Biz Trabzonsporlular olarak en kötü günde bile kenetlenmeyi başarmış ve bundan yüzümüzün akıyla çıkmış insanlarız. " dedi. (Taka)
Yok böyle bir rezalet! Taraftarı utanırken başkanı ezik ezik demeç veriyor. Sezona başlamadan önce şampiyonluklardan stattan bahseden birinin şimdi iki galibiyetle 10. sırada ki koskoca Trabzonspor'dan gurur duyup birde başarımızı şuna buna borçluyuz gibi tamamen camiadan kopuk demeçler vermesi rezil ötesi. Bravo başkan ve tayfası
Trabzon sizlerle gurur duyuyor
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
WERTHeR
Başkana tek cevapİlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle“BAŞARI HEPİMİZİN”
Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, ilk yarıda yaşadıkları olumsuzluk ve sıkıntıların üstesinden camiadan aldıkları sorumluluk ve güçle geldiklerini söyledi..
BAŞARININ ANAHTARI
Trabzonspor Dergisi'nin Şubat sayısına açıklamalarda bulunan Başkan Nuri Albayrak, başarının en büyük anahtarının birliktelik olduğunu belirterek, "İlk yarı bir sürü olumsuzluk ve sıkıntıyı hep beraber yaşadık. Ancak camiamızın büyüklüğü ve ondan aldığımız sorumluluk bilinciyle bunların üstesinden el birliği gelmeyi başardık. Başarının en büyük anahtarı birlikteliktir. Biz Trabzonsporlular olarak en kötü günde bile kenetlenmeyi başarmış ve bundan yüzümüzün akıyla çıkmış insanlarız. " dedi. (Taka)

Yorum
-
sizin oraya geliş amacınız belli.(Trabzonspor sevdalısı olmadığınız kesin) Elimizden aldığınız limanın hesabını vermedeğiniz için ve birileri rica ettiği için siz Trabzonsporumuzun başına bela oldunuz. daha önce camida hiç isminiz geçmezken birden nerden çıktınız ortaya geldiğiniz yere gidin. şirketlerinizimi yöneteceksiniz ne yapacaksanız yapın ama yakamızdan düşün bir an önce.
Yorum
-
Abi başkan stichusu 2 ay önceden takip ediyo .stichus 2 ay önce çok zevkli diyordu .yukardaki başkanın ifadesini dinledikten sonra kulübe başkan olmadan önce TRABZONSPORLU değildi diyen bir arkadaşım ın haklı olabileceğini iyiden iyiye düşünmeye başladım .brakın şampiyon oldugumuz yılları 96 da TRABZONSPORlu olan biri şu anki durumdan zevk alıyo olamaz .........Ve brakın TRABZONSPORlu olmayı birazcık futboldan anlayan biri şu ligin kalitesizliğinde zevk alıyo olamaz ...Bence iyi bir tüccar olan sevgili ve SAYIN başkan sattıkça zevk alıyo ve o zevki futboldan zannediyo ....................İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAKŞAM LİG TV de Başkanın açıklamalaırnı dinledim.Can Karyağdı ile yapılan roportajda aynen şunları diyordu.
Bizim için tam kabus olan bir ligin neresi zevkli,Neresi Çekişmeli onuda çözemedem.Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum