Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak muratyuksel1200 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kırıp dökmekle bu iş olmaz sabredin kongre tarihi yakındır. Yönetim iyi değil. Ama herkes saygılı olsun. Bu ülkede demokrasi var.
    Demokrasi kibar diktatörlüktür. Seçilmiş bir yönetim de gaddar bir diktatör kadar zalim olabilir. Seçmenin ya da delegenin iradesi. Pekiyi o irade doğrudan ya da dolaylı olarak birileri tarafından kontrol ediliyorsa, kitle bir çeşit kendini köleleştirme cinnetine tutulmuşsa, kanaat önderleri ya da baskı grupları satın alınmışsa; kural ve yönetmelikler, yasa ve tüzükler sadece işi kitabına uydurmaya yarıyorsa, kitle bir şeyi sadace öyle istemesi istendiği için istiyorsa ne yapacağız?

Bunlar her zaman aklıma takılan sorular. Cevabını hep birlikte arayalım mı?
    En son poetricus tarafından düzenlendi; 09.09.2007, 23:25.

Yorum

• ben trabzon dışından olduğum için sizden çok daha rahatım.fazla stresli degilim.daha objektif bakabiliyorum.trabzonda bu yönetim hakkında ne düşünülüyor

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Demokrasi kibar diktatörlüktür. Seçilmiş bir yönetim de gaddar bir diktatör kadar zalim olabilir. Seçmenin ya da delegenin iradesi. Pekiyi o irade doğrudan ya da dolaylı olarak birileri tarafından kontrol ediliyorsa, kitle bir çeşit kendini köleleştirme cinnetine tutulmuşsa, kanaat önderleri ya da baskı grupları satın alınmışsa; kural ve yönetmelikler, yasa ve tüzükler sadece işi kitabına uydurmaya yarıyorsa, kitle bir şeyi sadace öyle istemesi istendiği için istiyorsa ne yapacağız?

Bunlar her zaman aklıma takılan sorular. Cevabını hep birlikte arayalım mı?
        burası böyle bir konunun yeri değil bence.elbette tartışırız ama başka zeminde.siyaset bilimi yüksek lisansı yapıyor olmama rağmen söylüyorum bunları.ama yine de konuyu bu şekilde hoşuma gitti.
        Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
        my name is onur....
        Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• "3 SÖz VermİŞtİm"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, göreve gelirken camiaya verdiği, yıldız futbolcu ve benzin istasyonu sözünü yerine getirdiğini belirterek, “Şimdi sırada stat var” diyerek iddialı mesajlar verdiBİRLİK ZAMANI GELDİ Albayrak, Bordo-Mavili kulübün dergisinin Eylül ayı sayısındaki yazısında, yeni sezonda başarılarla dolu mazilerine yeni bir halka daha eklemek için görkemli bir şekilde sezonu açtıklarını, başarılı olmak ve ileriye gidebilmek için rotalarının daima önlerine bakmak olduğunu belirterek, “40 yıllık şerefli tarihine, 6 Türkiye Süper Lig Kupası, 7 Türkiye Kupası, 6 Cumhurbaşkanlığı ve 5 de Başbakanlık Kupası sığdıran takımımızın, 7. şampiyonluğuna ulaşabilmesi için, bizler tüm imkanımızı seferber ettik, ancak bu noktada tüm camiamıza da önemli bir görev düşüyor, bu da birlik olmak” dedi. FATURAYI HAKEM ÖDESİN LLİgİn ilk maçında Sivasspor karşısında yaşanan olayın tamamen bir provokasyon olduğunu savunan Albayrak, “Bu yüzden de böylesine önemli bir olayda camiamızın büyük bir çoğunluğunun kulübümüz için fikir birliği yapması, takdire şayandır” diye konuştu. “Futbol Federasyonu kendini bizim yerimize koymalı” diyen Albayrak, şöyle konuştu: “Olayları vicdanlarına sorarak karar vermeli. Eğer hakem hatalı ise faturayı hakeme keseceksin. Hakemin hatasını neden Trabzonspor ödesin ki. Müsabaka hakemleri sadece maçları yönetmekle mükellef değil, aynı zamanda seyirciyi de yönetmeliler. Verdiği olumsuz kararlarla taraftarı tahrik etmemelidirler. Bizler her zaman hak ve hakkaniyetten yanayız. Herkesin de bu çizgide olmasını diliyoruz. Bütün isteğimiz temiz ve şeffaf bir futbol dünyasıdır. İnsanlar bugüne kadar Trabzonspor'un sırtına basarak bir yerlere geldi. Ama biz Trabzonspor’u sırtımıza alarak, bir yere taşımanın gayreti içerisindeyiz.” SIRADA STAT SÖZÜM VAR Trabzonspor’da yapacakları konusunda 3 söz verdiğini ifade eden Albayrak, şöyle konuştu: “Bunların ilki yıldız futbolcuydu. Bu sözümü yerine getirdim. İkincisi benzin istasyonuydu. Bu sözümü de yerine getirdim. Trabzonspor'un bu projeden kasasına en az 25-30 trilyon para girecek. Ve üçüncü sözüm de stat projesi. Trabzonspor'un çok büyük bir stat ve tesis projesi için girişimlere başladık. Spordan Sorumlu eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin ve Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay'a çok teşekkür ediyoruz. Bu konuda bize çok destek verdiler. Ayrıca Sayın Başbakanımız da projeden çok heyecanlandığını söyledi. Önümüzdeki günlerde yer tahsisinin yapılmasını planlıyoruz. Hemen ardından da kazmayı vuracağız. Bana göre stat projesi en az Trabzonspor'un şampiyon olması kadar önemli bir olaydır.'' 40. YILDA 7. ŞAMPİYONLUK Bu sezon hem hedefe yürüyüp, hem de stat projesini hayata geçirerek çifte mutluluk yaşamak istediklerini kaydeden Albayrak, şunları söyledi: ''Bunun içinde hep beraber birleşerek, gücümüzü iki katına çıkarmalıyız. Başarıya giden yol, birlikten geçer. Başarıya ulaşmak aynı yöne bakıp aynı yöne adım atmaktan geçer. Ve başarı inanmaktan geçer. İnanmak da inancı besleyen damarlarla ortak uyum içinde yürümek ve bütün olmaktan geçer. Takım olma yolunda büyük bir yol kat ettik. Tek bir şey daha eklendiğinde her şey en iyi seviyesine ulaşacak. O da camiamızın bütün güçlerinin ve dinamiklerinin birliği. Bunu da bu sezon sağlayarak, 40. yılımızda 7. şampiyonluğumuzu sene bitiminde hep beraber kutlamak da en büyük hedefimiz olacak.''

Yorum

• karşısındaki insanları Saf mı görüyor yaaa. anlamıyorum. yapacağın varsada istemiyoruz statını. git yeter ki.
            hala çıkmış 3 sözümden 2 sini yaptım benzinlik yıldız futbolcu diosun yaa.
            seçim yaklaşıyorya başladılar yine. çok yakın zamanda cancanlı stat maketlerinide sürerler piyasaya
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• dün akşam kadırga tv de serdar bali vardı. 3-4 saat konustu. konusmalarına ha verdim ve sonuna kadar dinledim. nuri albayragın butun vaadlerimi gerceklestirdim lafına cok kızdı. "neyini gerceklestirdin yıldız aldın becerip oynatamadın 250bin euro fazlasına sattın ama ya o oyuncuya verdigin 1250000 euro ne olacak. benzin istasyonu yaptım diyo ondan once yapıldı. ey baskan ben bu kulubun basını kı.ını senden daha iyi biliyorum." sonra ziyayla anlasamadıgını trabzon gibi buyuk kulube cok kucuk bir teknik hoca oldugunu soyledi. ergin keles cok iyi futbolcuymus. eyup kadriyi de iyi buldugunu soyledi. sivas olayı hakkında ve baskanın bu olaylar karsısında yanlıs tutumundan bahsetti. eski gunlerden bahsetti.
              adam taraftarın dilinden anlıyo. insallah dinleyen olmustur.

Yorum

• Albayrak'tan Seçim Uyanıklığı

10 Eylül 2007 15:00
                Albayrak istemedikçe kulubü kimse elinden alamaz Albayrak İstemezse Gitmez
                Reklam
                Albayrak'tan Seçim Uyanıklığı

Aralık ayında yapılacak olan kongre öncesinde mevcut başkan Nuri Albayrak'ın 500'den fazla çalışanını kulübe üye yaptığı ve seçim çalışması içerisine girdiği öğrenildi.

SEÇİM YATIRIMI YAPIYOR

Trabzonspor'da Aralık ayında gerçekleşecek genel kurulu az bir süre kala fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor. Trabzonspor'da yeni dönemde görev almak için bazı kişiler sessiz ve derinden çalışmalarını sürdürüyor. Bu isimlerin kimileri başkan adaylığı için uğraş verirken , kimileri de listeye girebilmenin uğraşı içinde. Fakat ortaya atılan bazı iddialar yenilir yutulur cinsten değil, Trabzonspor kulüp başkanı Nuri Albayrak'ın kendi şirket çalışanlarının büyük bir bölümünü Trabzonspor kongre üyesi yaptığı, Albayrak'ın aday olması durumunda bu üyelerin desteğini arkasına alarak seçimi rahatlıkla kazanabileceği seslendiriliyor.

500 İŞÇİSİNİ ÜYE YAPTI

Trabzonspor sicil kurulu yetkililerine yakın bazı isimlerden edinilen bilgiye göre, Başkan Albayrak'ın 500'den fazla ismi Trabzonspor'a üye yaptığı ve bu üyelerin Aralık ayında oy kullanma hakkına sahip oldukları bildirildi. Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Uğur Zihni'nin Trabzon Tv'ye katıldığı bir program sonrası program sunucularından Muammer Şahin'e, “Nuri Albayrak istemezse Trabzonspor kulüp başkanlığını kimse onunu elinden alamaz” açıklamasının arkasında yatan gerçeğin bu olduğu ortaya çıktı. Nuri Albayrak'ın verdiği vaatleri yerine getirmemesine rağmen halen daha kendine başkanlığa aday olacak cesareti görmesinin kulübe yaptığı üyelerin rahatlığından ileri geldiği yorumları yapılmaya başlandı. Trabzonspor'da kongre sürecinde Nuri Albayrak ile yarışacak olan adayların çok iyi bir çalışma yapması durumunda Albayrak'tan Trabzonspor yönetimini devralabileceği belirtiliyor

dogruysa yaziklar olsun
                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Alın size 404 japon yapıştırıcı haberi

Albayrak'tan Seçim Uyanıklığı
                  Aralık ayında yapılacak olan kongre öncesinde mevcut başkan Nuri Albayrak'ın 500'den fazla çalışanını kulübe üye yaptığı ve seçim çalışması içerisine girdiği öğrenildi.

SEÇİM YATIRIMI YAPIYOR
                  Trabzonspor'da Aralık ayında gerçekleşecek genel kurulu az bir süre kala fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor. Trabzonspor'da yeni dönemde görev almak için bazı kişiler sessiz ve derinden çalışmalarını sürdürüyor. Bu isimlerin kimileri başkan adaylığı için uğraş verirken , kimileri de listeye girebilmenin uğraşı içinde. Fakat ortaya atılan bazı iddialar yenilir yutulur cinsten değil, Trabzonspor kulüp başkanı Nuri Albayrak'ın kendi şirket çalışanlarının büyük bir bölümünü Trabzonspor kongre üyesi yaptığı, Albayrak'ın aday olması durumunda bu üyelerin desteğini arkasına alarak seçimi rahatlıkla kazanabileceği seslendiriliyor.

500 İŞÇİSİNİ ÜYE YAPTI
                  Trabzonspor sicil kurulu yetkililerine yakın bazı isimlerden edinilen bilgiye göre, Başkan Albayrak'ın 500'den fazla ismi Trabzonspor'a üye yaptığı ve bu üyelerin Aralık ayında oy kullanma hakkına sahip oldukları bildirildi. Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Uğur Zihni'nin Trabzon Tv'ye katıldığı bir program sonrası program sunucularından Muammer Şahin'e, “Nuri Albayrak istemezse Trabzonspor kulüp başkanlığını kimse onunu elinden alamaz” açıklamasının arkasında yatan gerçeğin bu olduğu ortaya çıktı. Nuri Albayrak'ın verdiği vaatleri yerine getirmemesine rağmen halen daha kendine başkanlığa aday olacak cesareti görmesinin kulübe yaptığı üyelerin rahatlığından ileri geldiği yorumları yapılmaya başlandı. Trabzonspor'da kongre sürecinde Nuri Albayrak ile yarışacak olan adayların çok iyi bir çalışma yapması durumunda Albayrak'tan Trabzonspor yönetimini devralabileceği belirtiliyor.

Bu adam bizi ya ipten yada kazıktan götürecek ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim yapıştı koltuğa kalkmak bilmiyor...
                  ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Aynı anda haberi hazırlamışız özür..... olsun farklı yaklaşımlar var okuyan bunuda okusun
                    ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• öyle ya adam Trabzonu sanki bitirmek icin gelmis. Belki bu 500 kisi trabzonsporluda degildir Allah bilir. Albayrak defolllllllllllllllll artik

Yorum

• Üye olan hemen anında oy kullanamazki 5 yıl gecmesi lazım diye biliyorum..

Yorum

• NURI ALBAYRAK iyidir ve stadin temelini atarsa zaten baskan secilir yine...bizler herseyi kolay sanyioruz AZIZ YILDIRIM geldi ilk 2-3 sene yerden yere vuruldu hep para harcadi ve hepte basariziz oldu ama simdi AZIZ BASKAN OLMAZSA OLMAZ DIYOR fenerliler...yildirim demiröeren ilk 2-3 sene oda berbati para üzerine para harcadi simdi ama dogru yola girdi ve öyle dvm ediyor aynisi NURI ALBAYRAKda da olur....simdi o 500 üye yapti konusunda bi bilgim yok ama simdi türkiyenin aciz durumunu göstermekdedir belgesi nerde bunun göstersinler bizde inanilalim...belge olmadan konusuluyor ve TS zarar verilyior...insanlar diyorki eskisi gibi olsun TRABZONlu futbolcu olsun ozaman eskiden TS bukadar yerden yere vuran medyada yokdu ozaman onlarda gitsinler...
                          En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 10.09.2007, 15:52. Sebep: eksik yazdim...
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Ya albayrak cepinden ne kadar para harciyor. Azize en azindan birseyler yapmaya calisip da basaramamisti bu hic birsey yapmiyor yaptigi tek sey var oda takimi satmak.

Yorum

• İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              NURI ALBAYRAK iyidir ve stadin temelini atarsa zaten baskan secilir yine...bizler herseyi kolay sanyioruz AZIZ YILDIRIM geldi ilk 2-3 sene yerden yere vuruldu hep para harcadi ve hepte basariziz oldu ama simdi AZIZ BASKAN OLMAZSA OLMAZ DIYOR fenerliler...yildirim demiröeren ilk 2-3 sene oda berbati para üzerine para harcadi simdi ama dogru yola girdi ve öyle dvm ediyor aynisi NURI ALBAYRAKda da olur....
                              onlar harciyordu ama kulübede yapiyordu...bu okadar futbolcu satti hani parasi, hala borc. martineze para falanda teklif etmemis, yönetiminden biri demis, TRABZONSPOR BEDAVA ISTIYOR BIZDE MARTINEZI YALAN KONUSMASINLAR demis.

gitsin yeter artik

Yorum

• İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                onlar harciyordu ama kulübede yapiyordu...bu okadar futbolcu satti hani parasi, hala borc. martineze para falanda teklif etmemis, yönetiminden biri demis, TRABZONSPOR BEDAVA ISTIYOR BIZDE MARTINEZI YALAN KONUSMASINLAR demis.

gitsin yeter artik
                                aldigin bilgi yanlis ben konusurken bilgi alarak konusuyorum dogru yerden...martinez konusunda tam anlasti ve TS onu getirirken adam sakatlandi ve ara dönemine kadar sakat kalacakdi ozaman TRABZONSPORDA vazgecti....BJK da aldiiii halaaaaa borc...FB de satti halaaaa borc...TS borcu fazla degil zaten ...bak mesela ben gökdeniz FB anlasti imza atti dedim hic kimse inanmadi ve herkes benimle tartisti ve noldu imza attigi dogru cikti fakat iddaa i$ine girince TS da kaldii..bilgi alarak konusmak herzaman iyidir...
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X