yıllarca bi başarısı olmayan bi adam. ne beekliyordunuz ki. adam 2. lig hocası
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tarihin En Rezil Oyuncu Seçimini Yapan Sadi Hoca'ya Tebrikler(!)
Daraltma
X
-
Ey herseyi bilen taraftar. Bugun Sadi hocanin konusmasindan sonra biraz utandinizmi? Yada hala ben hakliyim havasindamisin? Adam elini tasin altina sokmus zorda olan sevdigi kulubun basina gecmis. Gelmis
surada amansizca elestiriyorsun. O bilmiyor sanki kisa vadeli geldigini. Elinden geleni yapiyor alni opulesi adam. Helal olsun ve sagol Sadi hoca."Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş
Yorum
-
İlk olarak Bayundur Han tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEy herseyi bilen taraftar. Bugun Sadi hocanin konusmasindan sonra biraz utandinizmi? Yada hala ben hakliyim havasindamisin? Adam elini tasin altina sokmus zorda olan sevdigi kulubun basina gecmis. Gelmis
surada amansizca elestiriyorsun. O bilmiyor sanki kisa vadeli geldigini. Elinden geleni yapiyor alni opulesi adam. Helal olsun ve sagol Sadi hoca.BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
Sadi hocayı eleştirenlerden biri de benim ve eleştirmeye de devam edeceğim. Zor bir zamanda görev aldı diye ne yapsa susacak mıyız? Kar yağıyor diye işe gitmemezlik hangimiz yapıyor? Her işin zorluğu vardır ve o göreve getiriliyorsan elinden geleni yapacaksın ve bunu bir lütuf gibi anlatmayacaksın.
Özevlat psikolojisinden acilen çıkmamız lazım. Herkes özevlat bahanesiyle beni göreve getirin, iyi de para verin, ama eleştirmeyin de, ben böyle takılayım derdinde. Yurtdışına açılma yok, yabancı dil öğrenme yok, kurslara gidip kendini geliştirme yok, yeni idman tekniklerinden, yeni savunma-hücum taktiklerden bi haber, hala 30 yıl önceki önce düz koşu, sonra açma-germe, biraz top sektirin, ortada sıçan oynayın, yarım saat çift kale maç idmanlarıyla devam et, ondan sonra klüp bana sahip çıksın. Böyle düşünen adam, şu koltuğa oturayım da, koltuktan aldığım güçle devam edeyim derdinde. Hala iyi yöneticilerin oturdukları koltuğa güç-değer kattıklarını, koltuktan güç almadıklarını öğrenemedik gitti.
Hangi futbolcumuz idmandan sonra ek idman yapıyor, kendini geliştiriyor? En son Hami'nin frikik çalışmalarını hatırlarım o. Hepsi arabaya atlayıp gezme, kahvede okey oynama, İstanbul'da gece klüplerinde çapkınlık peşinde. Doğru dürüst kitap okuyan, bir hobisi, hayat görüşü olan futbolcumuz yok. O an kazandıkları para yıllarca akacak zannedip yiyip-içip geziyorlar, futbolu bırakınca, paralar suyunu çekince ben bu klübe 10 yıl emek verdim. E karşılığını da aldın, daha ne yapalım, klübü üzerine mi yapalım?Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
Kendimce yanlışı görünce sonuna kadar eleştiririm ama doğru sözü de alkışlarım. Aşağıdaki ifadeler için Sadi Hoca'ya tebrikler. Çok yerinde tespitler...
Trabzonspor’un gerçek sahibi yerel basındır. İstanbul basının burası için hayırlı rüya görmesi mümkün değil. Onlar bize oyuncu, bazında da hoca bazında da, (uçurur, kaçırır, şöyle lazım böyle lazım) diyorlar. Trabzonspor’u uçururlar ama Trabzonspor zaten uçmuş, uçurumda yani. Trabzonspor’u uçurmaya değil, durdurmaya gerek var.En son alone_6161 tarafından düzenlendi; 23.12.2015, 14:00.Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekkeyi zamaninda israrla bek oynatan adamdan bahsediyorsunuz surda.puhahaa ,m.besir de bence stoper falan olabilirmi
@zafercalikoglu
@trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum