Her kim altyapıdan, öz evlat lardan, Trabzon ağırlıklı yönetilme den bahsediyorsa o kişide vizyon namına hiç bir şey yok demektir. O işleri geçeceksiniz , sadece Trabzon da yaşayarak, Trabzonspor u sadece Trabzon'dan yonetebileceğini sanarak başkan olabileceğini sanan Vizyonsuz kişileri bu kulübün başına bela etmeyin. Bu kulübe Türkiye'nin her yerinde olan, siyasi ve bürokratik ilişkileri iyi( Trabzonspor'un menfaatleri doğrultusunda her şeyi hunharca kullanabilecek), projeleri olan, yaptıkları yapacaklarının teminatı , kültürlü, söylediği dinlenen, Saygın ve itibarlı bir başkan lazım. Trabzonspor 'un kaybolan itibarının en kisa zamanda geri gelmesi, kaybettiği sempati yi tekrar geri kazanması gerekmektedir. Bu Haciosmanoglu ve Kulac+Hekim+Çakır oğulları ortaklığı ile olmaz. Hayal kurmayın, görevinizi layıkıyla yapın lütfen. M.Usta'dan başkası kapkaranlık ve çıkışı olmayan bir tunele girmek demek.
Kulaçoğlu Ne Düşünüyor?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hekimoglu'na neyi sorsalar yapacağız diyor zaten.altyapı? Geliştireceğiz. trabzonspor tv? Anında. borçlar? Azaltacagiz. Temsilcilikler? Ooo hemen. Ekonomi? Sen ne diyorsun, çok zenginiz .
Usta'nin kendi programı var.meseleyi çözmeye dair bir teorisi ve süreci var.
Soruları kendi yol haritasına uygun cevaplıyor.borç azaltmak hikaye şu süreçte. Ona hiç girmedi.
Öncelikle sportif performansı herşeyin önüne koyuyor.zaten tüm derdimiz bu değil mi? Burası duzelmeden kesinlikle takımı ayağı kaldıracak enerjiyi yakalayamazsin. Sponsor da buna gelir . Zaman geçip gidiyor. Borçları azaltmak çok uzun zaman gerektiriyor.önce negatif ivmeyi durdurmak ve tersine cevirmek gerekiyor. Eldekileri dogru değerlendirecek cok kaliteli bir yonetim istiyor.hem ekonomik değerlendirmeyi yapacak yönetim, hem de sportif değerlendirmeyi yapacak teknik heyet için bu sözler.işini ehline vermek yani.efsanelerinizden yararlanacağız palavrasi değil. Usta bu efsaneleri eğitime göndermekten bahsetti mesela.yani yeterli değilsiniz demeye getirdi. Iyi niyet, bizden biri palavralarini geride bırakmanın tam zamanı. Ister içerden ister dışardan yöneten kaliteli olacak başka çözüm yok.
Sonra malzemenin karadeniz çocuklarından çıkmasını talep edebilirsin. Kaliteli bir seçici olmadan bu çocukların yeterli olup olmadığını anlayamazsin. Hekimoglu hoca yerli olacak diyor mesela. Kriteri sadece bu. Klişe yani.En son artvints tarafından düzenlendi; 01.12.2015, 15:17.Yorum
-
Trabzonspor kulübünü ziyaret eden kim olursa olsun forma hediye edilir. Bu geçmişten gelen bir ritueldir. Ama bu zamana kadar şikeseverleri makamlarında ziyaret edip forma dağıtanı görmemiştik...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
İhtimaller üzerine değil gerçekler üzerine konuşmak daha mantıklı. Ola ki Usta böyle bir görüntü verdi elbet söylecek sözümüz olur. Kuşkunuz olmasın.
+
Şikeye bakış açısı belli olan adamın ayağına gidip forma vermek rezillikten öte bir şeydir.En son Oruç tarafından düzenlendi; 01.12.2015, 15:11.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.Yorum
-
saçma sapan yorumdan sonrasını okumadım . boşuna zahmet etmişsin eline yazık .Oh ne güzel eleştiri bu böyle , kaç gündür her yazımızda aynı saçma sapan yorumları yapıyorsunuz ...
Ne demek düşünmek ?
Düşünmek ne demektir bi açsana , küflenmiş, kokuşmuş düşüncelerinizle insanlara çamur atmayın , bunları söyleyip de benim derdim Trabzonspor diye ortalarda gezmeyin. ..
Var olmayan birşeyle Trabzonspor başkan adayına ne amaçla çamur atmaya çalışırsanız, bu adam seçilirse Trabzonspor Başkanı olacak ne yapmak istiyorsun , ne olsun istiyorsun ?
Bir insan hata yaparsa uyarirsin, eleştirirsin ama var olmayan birşey üzerinden sırf siz öyle istiyorsunuz diye karalamak nedir ? Hangi mantıkla bunu yapıyorsunuz ?
Sizin gibilerin bu saçma sapan karalamalari yüzünden 2,5 yılda koca camia uçurumun eşiğine geldi , devam edip aşağıya mi atalım ?
Veyahut Hekimoğlu'nun yapmış olduğu bu hatalardan memnun olduğumuzu mu düşünüyorsunuz ?
Neyi düşünerek böyle bir tavır içindesiniz ?///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\Yorum
-
savunmak icin herseyi deniyorsun. Bumudur yani kaynagin? Kulacoglu bunun yuzundenmi baskan olamaz? Alakasiz olmus. Bende derim fenerbahceye sike sureci baslangicinda sponsorluk veren adamdan baskan olmaz. Veya fenerbahceye turkiyenin en guclu kulubu diyen adamdan trabzonspor baskani olmaz. Bu nedenmidir? Degildir.https://www.cihan.com.tr/tr/hakan-ku...im-1938917.htm
Hakan Kulacoglu 16 kasim da soyledi bunlari, sevdiginiz kisinin vaziyetinden haberiniz yok ama Usta nin projeleri hayal urunu oyle mi ? Kartal projesi diyor mesela, once elimizdeki kaynaklari kullanmaya calisacak sonra ek gelir getirecek projelere yonelecek. Eger eldeki kaynaklar dururken Hekimoglu gibi onu yapacagim bunu yapacagim alt yapiyi ucuracagim deseydi dediklerinize hak verirdim ama adamin soyledigi her seyin temel dayanagi var. Ekonomik anlamda reform yapacagim diyor ve ekonomik&sportif basariyi dengede tutmak istedigini soyluyor. Proje hocasi istiyorum uzun vaadeli dusunuyorum diyor daha ne desin ?
"İstanbul da milyon dolarlik proje diyorlar, hikaye" ... Bunu neye gore soyleyebiliyorsunuz mesela, Usta yi hic dinlediniz mi ? Merak edip dinleseniz zaten adam yapilmasi gerekenleri bir bir anlatti. Hayal satmiyor, dogrulari soyluyor. Asil sizin Hekimoglu hayal satiyor, İho da alt yapi özevlat diye geldi adami 1 yilda astilar ne alt yapisindan firtinasindan bahsediyorsunuz ?
Alt yapi bu ulkede yalan, Turkiye de sistem yok. Artik 80 li yillarda degiliz elalem Etoo, Rodallega getiriyorken biz alt yapiya yonelemeyiz. Kaynaklari iyi kullansak ulkenin Dortmund u oluruz ama bunu beceremiyoruz. Alt yapida bir olay olsa Anadolu takimlari kurardi sistemi, onlarda bile olmayan dusunce bizde neden olsun ? Fatihler Gokdenizler kolay mi yetisiyor, 15 senedir adam gelmedi alt yapidan.
Hayal satan kisilerde yanlisiniz var. Durum aslinda tam tersi, Ali Kemal Denizci, Lemi Celik, Serdar Bali, Giray Bulak diyorum susuyorum... Hala Hekimoglu na Kulacoglu na inanip bunlarin pesinden gidenler bari inandirici sebepler yazsin. 2 gorus catisacak ki demokratik sekilde Usta/Hekimoglu dogrulari yanlislari masaya yatirilsin...
hekimoglu hekimoglu diyorsun. Hekimoglunu destekledigimi nerede soyledim? Ise onyargili girdigin buradan belli. Benim dedigim bize boyle vaadler veren hangi baskandan hayir geldi? Hani nerede Sadri senerin 10 milyon getiren HES projeleri? O zamanlar onlarda kulaga hos geliyordu. Olacak islerdi. Her seferende bir adam gelecek bizi kurtaracak. Her seferinde ayni hikaye. Ha insallah Usta seytanin bacagini kirarda su kulup yeniden eski gunlerine doner. Ama ben hic guvenmiyorum. Kulacoglunuda fazla konusmaya gerek kalmadi. Aday degil cunki. Hekimoglu tarafina gececegini soyledigine gore Hekimoglu ve diger adaylari ve onlarin listelerini konusmak gerek.
Sanada tavsiyem isi kisisellestirme. Sen kisisellestirdin bende kisisellestirdim. Biraz daha devam ederse bu konusma is kufure doner. Adam gibi olayi bilmedigimi dememe ragmen bunu koz olarak kulanmaya calisiyorsun. Bu beni degil seni dusurur.En son Bayundur Han tarafından düzenlendi; 02.12.2015, 22:49."Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan TurkeşYorum
-
Ne oldu sinirlendin ? Cevap veremedigin zaman kufur mu edersin, ben sana belgelerle konusuyorum. Varsa aksi gorusun bana bilginle kufur et.savunmak icin herseyi deniyorsun. Bumudur yani kaynagin? Kulacoglu bunun yuzundenmi baskan olamaz? Alakasiz olmus. Bende derim fenerbahceye sike sureci baslangicinda sponsorluk veren adamdan baskan olmaz. Veya fenerbahceye turkiyenin en guclu kulubu diyen adamdan trabzonspor baskani olmaz. Bu nedenmidir? Degildir.
hekimoglu hekimoglu diyorsun. Hekimoglunu destekledigimi nerede soyledim? Ise onyargili girdigin buradan belli. Benim dedigim bize boyle vaadler veren hangi baskandan hayir geldi? Hani nerede Sadri senerin 10 milyon getiren HES projeleri? O zamanlar onlarda kulaga hos geliyordu. Olacak islerdi. Her seferende bir adam gelecek bizi kurtaracak. Her seferinde ayni hikaye. Ha insallah Usta seytanin bacagini kirarda su kulup yeniden eski gunlerine doner. Ama ben hic guvenmiyorum. Kulacoglunuda fazla konusmaya gerek kalmadi. Aday degil cunki. Hekimoglu tarafina gececegini soyledigine gore Hekimoglu ve diger adaylari ve onlarin listelerini konusmak gerek.
Sanada tavsiyem isi kisisellestirme. Sen kisisellestirdin bende kisisellestirdim. Biraz daha devam ederse bu konusma is kufure doner. Adam gibi olayi bilmedigimi dememe ragmen bunu koz olarak kulanmaya calisiyorsun. Bu beni degil seni dusurur.
Usta fb ye sponsormus. Taktik degistirdin, yine bilindik yerden vurmak istiyorsun ama bide şuna cevap ver, senin kulubunun sponsorlari kim ve hangi takimi destekliyorlar ? Siz bu isleri cocuk oyuncagi saniyorsunuz, nefret ettiginiz İstanbul olmasa biz yasayamayiz biteriz. Futbolda vuracagiz ama futbol disinda yorum yaparken beynimizi kullanacagiz, ekonomide duygusalliga yer yok.
Sadri Sener e bile laf ediyorsun. Sadriden hayır gelmedi mi, daha ne yapacakti adam ? Hala onun ekmegini yiyoruz, aldigi takimi diriltti, onunu kesmeseler bambaska konumda olacaktik, olacakti. Hes sacma, Kartal sacma, o sacma, bu sacma. Birakinda bunlari milyonlarla oynayan beyinler dusunsun. Bu adamlarin dusunemedigini siz dusuneceksiniz, oldu. Adamlarin isi bu... Mantikli sekilde elestirsen bise demeyecegim haklisin diyecegim, onuda yapamiyorsunki. Kulaktan dogma bilgilerle konusuyorsun."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum