Bugünlere gelmemizde ailelerimizle birlikte en çok emeği olan değerli öğretmenlerimizin ve öğretmen adaylarının öğretmenler gününü kutluyor, bu vesileyle de Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü de saygı ve sevgiyle anıyoruz..
En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 24.11.2015, 11:21.
Hayatımda çok değerli öğretmenlerim oldu, her aklıma geldiğimde saygıyla anarım.. Allah (cc) onlardan razı olsun..
Tüm öğretmenlerimizin ve başta adaşım [MENTION=47610]Adem Akyüz'[/MENTION] olmak üzere bütün öğretmen adayı arkadaşlarımızın öğretmenler gününü kutlarım..
Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.
Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone... https://twitter.com/UgurBerkin
Tüm meslektaşlarımın gününü tebrik ediyorum. Fakat şu anda özellikle Doğunun bazı köylerinde çok zor şartlar altında çalışan değerli meslektaşlarımın önlerinde saygıyla eğiliyorum.
Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım.
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum