Vizyonu olan, mafya ve Siyasetle bağlantısı olmayan, İş adamı kimliğiyle yola çıkan birisi olmalı
Profesyonle olmalı, Dernek yönetir gibi değil, Trilyonlarca liralık bir şirket yöneteceğini unutmadan, Ağzındna çıkan her kelimeye dikkat eden, yanında en az kendisi kadar yetenekli yönetim kurulu üyeleri olan yönetici olmalı.
Gücünü Hükümetten alan değil taraftarından alan,
İhale kovalamak için siyasilere şirin gözüküp farkında olarak veya olmayarak kulubun katledilmesine müsade etmeyen
Nereye ne kadar harcadığıyla ilgilenmediğimiz
Taraftar arasındakı kopukluğu
AKP ve ve AKP li olmayanlar şeklinde ayrılan trübinlerin yer almadığı
Bütün bunları yaparken beraberinde sportif başarıyı getirecek futbolcular ile, Trabzonspor'umuzun gücünü sadece bölgeye değil, Avrupaya duyurabilecek projeler sahibi bir Başkan olmalı
Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Benim saha içinde 90 dakika koşmamın, mücadele etmemin ve gol kaçırdığım zaman abartılı üzüntülerimin sebebi vicdanen başımı yastığa rahat koyabilme kaygımdan gelmektedir. Benim performansım ile hayatı şekillenen yüzbinlerce taraftarımız olduğunu biliyorum, aldığımız para da yaptığımız iş için çok fazla. bunun hakkını ödemem lazım.." - UmutBulut
Şu an için başkanın kim olacağından çok İHO'nun olmaması benim için daha önemli. O yüzden anketteki gibi muhtemel 3 adaylı bir kongrede Hekimoğlu'nun şansı 0 olacağı için Muharrem Usta'nın başkan olmasını isterim..
Yorum