Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yerlide oyun hami ye

yabancıda lucian favre ye
    TEKKEBALL

Yorum

• Yabancı olacak hocamız galiba magath gelirse genç futbolcular için büyük sans disiplinli cok

Yorum

• Sir Sadi Tekelioğlu, en azından tüm sezon bitene kadar kalmayı hakediyor, milyon euroları hedefsiz bir lig için boşuna saçmaya gerek yok.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yabancı olacak hocamız galiba magath gelirse genç futbolcular için büyük sans disiplinli cok
          kardeş magath bayern ve wolsburgda şampiyonluk görmüş bir hocadır ama daha sonra kariyer anlamımda geriye gitmiştir çok disiplinli ve bir o kadarda antreman programı çok ağır bir hocadır takıma gelse bile ben şahsen sezonu bitiremeyeceğini düşünüyorum nedeni futbolcuların istemeyeceği bir teknik direktör biçimidir.

Yorum

• Iyi hoca gelmiycek se sadi hocadan yanayım artık, takımda belirgin düzelme var
            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Iyi hoca gelmiycek se sadi hocadan yanayım artık, takımda belirgin düzelme var
              Bence bu düzelme tamamen oyuncuların maaşlarının yatmış olması, takımın biraz huzura kavuşmasıyla alakalı.
              Sadi Hocanın bu yükselişte katkısı bana kalırsa yüzde 30 bile değil. (bence)
              www.x.com/zykmda

Yorum

• Burada yazılanları okumadığınız belli. Ancak "Google" diye bir nimet var. 15 saniye içinde Felix Magath'ın 15 gün önce Sagan Tosu kulübüne imza attığını öğrenmek çok zor olmasa gerek.
                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                we the north

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kardeş magath bayern ve wolsburgda şampiyonluk görmüş bir hocadır ama daha sonra kariyer anlamımda geriye gitmiştir çok disiplinli ve bir o kadarda antreman programı çok ağır bir hocadır takıma gelse bile ben şahsen sezonu bitiremeyeceğini düşünüyorum nedeni futbolcuların istemeyeceği bir teknik direktör biçimidir.
                  Evet dususe geçti kesinlikle

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Evet dususe geçti kesinlikle

bu takımda düşüşte olmayan futbolcu varmı(marin hariç)

bu takıma çok sağlam bir hoca gerekli yada çok sağlam bir zopa

bu takım gazı kaçmış kola gibi.bildiğin şekerli su .

son olarakta okay şenol güneşin elinde olsaydı tüm türkiye bu adamı konuşuyordu.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu takımda düşüşte olmayan futbolcu varmı(marin hariç)

bu takıma çok sağlam bir hoca gerekli yada çok sağlam bir zopa

bu takım gazı kaçmış kola gibi.bildiğin şekerli su .

son olarakta okay şenol güneşin elinde olsaydı tüm türkiye bu adamı konuşuyordu.
                      Şenol hoca kime dokunduysa topcu yaptı okay cardozo daha etkili olurdu

Yorum

• mou + alex ferguson ikilisi mi Favre mi deseler Favre derim. Lakin adamın güzide kariyerine sekte vurmamızdan korkuyorum.
                        “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Geçen sezon adını bile hatırlamak istemediğim adamlarla kadro kuran maçlar kazanan takımı Avrupa ya götüren Ersun a macera aramadan takımı bırakmalıyız, Kasımpaşa maçı biter bitmez gelip imzalamalı. Yabancı biri gelirse yanarız. Sadi ye razıyım ama yabancı gelmesin, Hami olsun ama yabancı olmasın. Yabancılar toptan anlamaz, yabancılar bu ülkeye geldikleri zaman sudan çıkmış balığa döner, trip atar, 50 tane futbolcu ister ve genelde hepsi kalas çıkar. Bize son yıllarda kaliteli topçu getiren tek hoca Ersun hoca oldu. Paramız yanacaksa onun elinde yansın, en azından topçudan anlıyor. Gidip dünyanın en beceriksiz forvetlerini bulup getirmez.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence bu düzelme tamamen oyuncuların maaşlarının yatmış olması, takımın biraz huzura kavuşmasıyla alakalı.
                            Sadi Hocanın bu yükselişte katkısı bana kalırsa yüzde 30 bile değil. (bence)
                            Son durum nedir adem kim favori su anda?
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• çok düşündüm vatana millete(pardon sadece trabzonspora) hayırlı olsun oyumu ERUN YANAL a verdim.

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Son durum nedir adem kim favori su anda?
                                Abi ben duyumcu değilim, ne bileyim

Duyumculardan biri Ersun diyor, diğer Luce..
                                Bana kalırsa bu ikisinden de farklı bir yabancı olacak gibi hissediyorum
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X