Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yabancı antrenör isteğini, yıldız oyuncu isteğine benzetiyorum. Yazılan isimler tamamen gerçekçilikten uzak. Zaten büyük kısmı, 4 büyüklerde hocalar istifa ettiği zaman spor gazetelerini süsleyen isimler. Az biraz futbol dünyasını takip eden herkesin duymuş olduğu isimler işte, fazlası değil.

Bu hataya en son Vahid de düştük, 30m euro harcadık sonuç ortada. Ligi, takımları ve şehri bilmeyen etmeyen adam buraya gelip başarılı olamaz. Lucescu gibi özel bir isimdir, gelir 2 şampiyonluk yaşar süper kupalar kaldırır buna rağmen kovulur gider o ayrı mesele.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Ersun Yanal'ın son gelişinde yenildiğimiz maçların kadrosuna baktım, açıkçası galibiyet sürpriz olurdu o kadrolar ile zaten. Atikler, Akbaşlar, Salihler, Sefalar, Sonerler vs vs.

Eskişehirspor'a 2-0 yenildiğimiz maçın ilk 11'i : Hakan - Salih - Uğur - Aykut - Yusuf - Ekici - Medjani - Özer - Waris - Erkan - Sefa

Beşiktaş'a 2-0 yenildiğimiz maçın ilk 11'i : Hakan - Bosingwa - Uğur - Aykut - Akbaş - Atik - Medjani - Ekici - Özer - Erkan - Sefa

Konyaspor'a 1-0 yenildiğimiz maçın ilk 11'i: Hakan - Salih - Uğur - Bosingwa - Akbaş - Atik - Medjani - Soner - Sefa - Özer - Cardozo

Ne kadar ekmek o kadar köfte
      .

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        http://www.haber61.net/sadi-hoca-say...yor-2934yy.htm

şu yazıyı bir okuyun allah aşkına.bunların neyine şeffaflık.ufak hesaplar, niyet okumalar, sıfır profösyönellik.
        Oturup sırf çene ve racon kesmek medyada genel hastalık. Haydi biz yine de fikir üretiyoruz.

Yani hem futbolcular çok akıllılar hocayı takmazlar hoca gidecek dersen diyorsun da, başkan hoca alacağız demese futbolcu bilmiyor mu Sadi hoca ile devam edilmeyeceğini? Madem bu kadar akıllı olduklarını biliyorsun? Bir de 5 maçta 3 galibiyet aldı diyorsun. O halde bak sözünü geçirmiş. Ha başkana rağmen öyle mi? Şu racon kesmek çok kolay da içini doldurmak lazım. Yönetici adama iş öğretiliyor. Ne de olsa gazeteci her şeyden anlar
        En son Travelair tarafından düzenlendi; 21.12.2015, 16:03.
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sampaoli'nin niye gelmeyeceğini madde madde yazıp, sonrada mesai harcanmalı diyorsun sen de az değilsin usta
          Seneye diyorum ama dikkatini çekeyim Copa America bittikten sonra gidecek zaten. Şimdiden aklına girmeliyiz Gallardo veya Sampaoli gelecekse 6 ay Sadi hocanın takımı yönetmesine sesimi çıkarmam o derece
          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Şota'nın üstadı VAN GAAL boşa mı çıkmış Yıllar önce biz bu adama teklif mi götürmüştük ? 10 milyon dolar bütçe ile 3 sene sonra şampiyonluk "karanti" demişti galiba. Nasıl verlüm o kadar parayı falan demiştik galiba.

Yorum

• burada ismi geçen yabancıların çok büyük bir başarısı yok bence zaten çok başarılı olsalar şuan daha büyük takımlarda olurlardı. tabi lucescu hariç . o yüzden ben ersuna razıyım. en azından ligimizi tanıyor.
              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Haklı çıkmak istemiyorum ama hep aynı şey oluyo...

Daha seçimler yapılmadan 1 hafta önce kadar "Lucescu hamlesi bir seçim yatırımı gibi duruyor" demiştim...Ve öyle de gözüküyo...

Ne demişti Usta " sezon sonuna kadar bir çözüm üretemezsek Lucescu gelecek " (bak. Barış Yurduseven ile TRT röportajına)

Yani ismi bu aralar konuşulan Ersun Yanal yarım sezonluk çözüm olarak ortaya atılmış gözüküyor... 3 senelik uzun süreli bir sözleşme teklif edileceği söyleniyor o zaman Lucescu'ya ne oldu...

Lucescu burdaysa Yanal nerde, Yanal burdaysa Lucescu nerde...(böyle bir fıkra da vardı. Hah hatırladım. Nasrettin Hoca Doğuran Kazan Hikayesi )

Ersun Yanal için ayrı bir parantez de açmak gerekirse

Ukalalık yapıp kendimizi rezil edecek halimiz yok, otoriteler Ersun Yanal için şartlar oluşturulursa iş yapar deniyor...Evet Ersun Yanal ülkede futbola ekstra bir tarz getirmiş işini doğru yaptığında renk katmış kalite bir isim. Bunu yok farzedecek halimiz yok...Aklımız yerinde o kadar...

Ancak bana göre en önemli şart Ersun Yanal'ın kendi kafasını ve sağlık durumunu düzeltip gelmesi...Bizdeki son döneminde THY yollarının kişiye endeksli ay başına düşen İstanbul-Trabzon sefer sayısı rekoru en son kendisindeydi yanılmıyorsam...

Saat: 17:00 olmadan ceketini alıp evine kaçan memur zihniyeti ile başarıyı yakalamak çok zor alacak nitekim. Ersun Yanal'ın bizdeki son macerasındaki başarızlığında yönetimin de ekstra etkisi de yadsınamayacak derecede...( Terim gs'ye geldiği ilk döneminde tesislerde kendisine oda yaptırmış orada kalıyor, vaktinin büyük bir kısmını geçiriyor hatta orada yatıp kalkıyordu. Uefa kupası ve arka arkaya 4 senelik şampiyonluk böyle bir emeğin , sevdanın eseriydi ve bizim şu anki durumumuza baktığımızda buna katlanacak bir adama ihtiyacımız her zamankinden çok daha fazla)

Hoş kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez, ancaaaak sen bir şehrin umutlarını bağladığı , son 5 yılı başarısız bir takımda çalışıyorsan o zaman özel hayatını işine göre ayarlayacaksın işini özel hayatına göre değil...

Önce iş sonra aş dememiş büyüklerimiz.

Not: Ama ben hala Lucescu'dan bu hallere nasıl düştük onu düşünüyorum hala
                ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak KEREM77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Haklı çıkmak istemiyorum ama hep aynı şey oluyo...

Daha seçimler yapılmadan 1 hafta önce kadar "Lucescu hamlesi bir seçim yatırımı gibi duruyor" demiştim...Ve öyle de gözüküyo...

Ne demişti Usta " sezon sonuna kadar bir çözüm üretemezsek Lucescu gelecek " (bak. Barış Yurduseven ile TRT röportajına)

Yani ismi bu aralar konuşulan Ersun Yanal yarım sezonluk çözüm olarak ortaya atılmış gözüküyor... 3 senelik uzun süreli bir sözleşme teklif edileceği söyleniyor o zaman Lucescu'ya ne oldu...

Lucescu burdaysa Yanal nerde, Yanal burdaysa Lucescu nerde...(böyle bir fıkra da vardı. Hah hatırladım. Nasrettin Hoca Doğuran Kazan Hikayesi )

Ersun Yanal için ayrı bir parantez de açmak gerekirse

Ukalalık yapıp kendimizi rezil edecek halimiz yok, otoriteler Ersun Yanal için şartlar oluşturulursa iş yapar deniyor...Evet Ersun Yanal ülkede futbola ekstra bir tarz getirmiş işini doğru yaptığında renk katmış kalite bir isim. Bunu yok farzedecek halimiz yok...Aklımız yerinde o kadar...

Ancak bana göre en önemli şart Ersun Yanal'ın kendi kafasını ve sağlık durumunu düzeltip gelmesi...Bizdeki son döneminde THY yollarının kişiye endeksli ay başına düşen İstanbul-Trabzon sefer sayısı rekoru en son kendisindeydi yanılmıyorsam...

Saat: 17:00 olmadan ceketini alıp evine kaçan memur zihniyeti ile başarıyı yakalamak çok zor alacak nitekim. Ersun Yanal'ın bizdeki son macerasındaki başarızlığında yönetimin de ekstra etkisi de yadsınamayacak derecede...( Terim gs'ye geldiği ilk döneminde tesislerde kendisine oda yaptırmış orada kalıyor, vaktinin büyük bir kısmını geçiriyor hatta orada yatıp kalkıyordu. Uefa kupası ve arka arkaya 4 senelik şampiyonluk böyle bir emeğin , sevdanın eseriydi ve bizim şu anki durumumuza baktığımızda buna katlanacak bir adama ihtiyacımız her zamankinden çok daha fazla)

Hoş kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez, ancaaaak sen bir şehrin umutlarını bağladığı , son 5 yılı başarısız bir takımda çalışıyorsan o zaman özel hayatını işine göre ayarlayacaksın işini özel hayatına göre değil...

Önce iş sonra aş dememiş büyüklerimiz.

Not: Ama ben hala Lucescu'dan bu hallere nasıl düştük onu düşünüyorum hala
                  bütün ropörtajlarını izlemiş biri olarak söylenenlerde bir sapma oduğunu görmedim. bir iki cümleyi çekince böyle bir anlam çıkartabilirsin.ama konuşmaların tümüne bakınca bir sorun görmüyorum.

devre arasında kalıcı bir çözüm bulamazsak şartını da ekemişti.ersun yanal kalıcı bir çözümdür.

Yorum

• Çapkın hoca iyidir. Yani adamın ruhu genç çapkınlık yaptıran yönü bu ve yine bu genç ruh sayesinde Ersun, Şenol; Terim ve Denizliye göre çok daha hırslı, onlara göre daha istatistiki çalışmaları var ve modern futbola daha aşina. Avrupa futbolundaki aktüel gelişmelerden ve 95li yıldızlardan en çok haberi olacak olan hoca da Ersun'dur. Maceraya gerek yok.

Yorum

• Estudiantes'i çalıştırırken Simeone için söylediklerime millet gülmüştü Burada değil tabi ama konu yine aynıydı. Şimdi Gallardo ve Sampaoli için aynı tepkiler geliyor. Böyle düşünenlerin bu adamlar avrupaya geldiklerinde ''keşke bizim takımın başına böyle bir adam getirseler'' diyeceklerinden eminim.

Gerçekten takip eden ve yorum yapan kişiye saygım sonsuz ama adamın bir maçını bile takip etmeden tanımadan konuşanları anlamak zor.
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        pkk liya verecek takimim yok
                        Türkiye icin 3 yil önce dediklerini oku googledan

Ben türk değilim açıklamasından mı bahsediyorsun.

Murat Yakin türk oglu Türk´tür, hatta Ermeni bazi topculara göre irkcidir.Medya önünde "Ben isvicreliyim" tarzi aciklamalar politiktir.
                        “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                        HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hami nin hoca olmak için pişmesi gerekiyor hem fikirim de bu ersun u çok övüyorken de geçerli olsa verdiğin örnek geçen sene Balıkesir ve Eskişehir maçlarını hatırlatırım leş takımdan evinde 4 yiyen ersun değil mi .
                          Bahsettiğin maçı tekrar izler misin kardeşim. Cardozo'nun sayılmayan buz gibi golü ve sonrasını... Yeri gelir 6 yersin. Şu istatistik keskinliğinden vazgeçin lütfen. Forumda pek çok arkadaş aynı hatayı yapıyor.
                          Aynı Ersun Yanal'ın başında olduğu Eskişehirspor bize Avni Aker'de 3 attı... Buna ne diyeceğiz madem?
                          En son Misafir tarafından düzenlendi; 21.12.2015, 16:29.

Yorum

• medyaya göre hoca ersun oldu olacak...
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Başkanın 3 yıllık süre zarfında aynı teknik direktör ile istikrar sağlama düşüncesini bana göre hiçbir yerli teknik direktör gerçekleştiremez.
                              .

Yorum

• Lucescu, 100 milyon dolar istemiş.
                                işin açıkçası 71'ine gelmiş ve başarıya doymuş birisi olduğu için sıcak bakmamıştım.
                                Adamın servet isteyeceği de belliydi.

Ersun YANAL en iyisi bence.
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X