Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Şehirde bi çimento fabrikası var , bir de Trabzonspor , maça gelmeyi de ne yapacaklar"
    2012de kar altında oynanan bursa maçı sonrası , "bu havada tribünler nasıl bu kadar doldu?" sorusuna verdiği cevaptır, o zaman tepki görmüştü.

Yorum

• bu 80 milyon olayını anlamadım ben 6. bile olsak en kötü 70 milyon lira para almıyormu bu takım tff den ondan başka koca trabzonsporun 10 milyon lira gelirimi var yani ?

Yorum

• Ersun yalan diyenler en son takimin basindayken herhangibi 3 deplasman macini ust uste izlesinler bide deplasmanda kac macda kac galibiyetalmisiz ona baksinlar..resmen dibe vurmustuk onun zamaninda kimse bana topcu yoktu falan filan demesin ayni topcularin daha da lesiyle haminin deplasmanda takima oynattigi futbola bide aldigii puanlara baksinlar..anma balik hafizali milletiz ne cabuk unuttunuz yanal zamaninda ki rezilligi..yanalin akli trabzonda degil bodrumda istanbuldaydi yine gelirse yine aynisi olur birakin bu kisir donguyu ersunun trabzona zerre faydasi olmaz bu saatden sonra..gelcekse aklida bedenide trabzonda biri gelsin her firsatta saga sola kacan adam degil..
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Bilmem de Sadri Şener başkan seçildiğinde hemen sıcağı sıcağına "Ne hissediyorsunuz, başkan seçildiniz" sorusuna verdiği "Delirdim herhalde" cevabını hatırlıyorum. Düşünsenize Trabzonspor'a başkan seçiyorsunuz, hevesle ilk açıklamasını dinliyorsunuz ve "Delirdim herhalde" deyişini duyuyorsunuz

Ayrıca yönetim olarak da çok güvendiğim bir başkan olamadı
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ersun Yanalın kimleri yetiştirdiğimi tartışılıyor.Manisasporda iken..Hakan Balta,Caner Erkin,Selcuk Inan,Arda Turan...bütün bu isimlerin parlamasinda büyük emeği var.
            Keza Eskisehir de Aytaç,Alper,Erkan,Tarık,Veysel...
            Gencler ve Ankaragucunun en parlak dönemlerini yaşattı..Kadrolara açıp bakabilirsiniz kimleri kazandırmış.
            İşkembeden sallamayın bu adam Türkiyenin en iyi 4 hocasından biri.
            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ersun Yanalın kimleri yetiştirdiğimi tartışılıyor.Manisasporda iken..Hakan Balta,Caner Erkin,Selcuk Inan,Arda Turan...bütün bu isimlerin parlamasinda büyük emeği var.
              Gencler ve Ankaragucunun en parlak dönemlerini yaşattı..Kadrolara açıp bakabilirsiniz kimleri kazandırmış.
              diğer 3 ü kim fatih terim,mustafa denizli,şenol güneş mi ?

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                diğer 3 ü kim fatih terim,mustafa denizli,şenol güneş mi ?
                Evet.Kıstas ve sıralama kişiden kişiye değişebilir.Sevsek de sevmesek de ilk 4 bu isimler..Daha sonra Ertugrul,Hamza vs.. gelebilir.
                Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Rüyamda Ersun Yanal şbnin başına geçiyordu
                  ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                  ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Askerlik bitsin ben olacağım.

Selamlar hepinize
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sadri başkan borsada hisse satarak takımı yönetti. En ufak bir sıkıntıda topu hocaya attı, yem etti. Ben çok iyi iki başkan gördüm, birisi Faruk Özak'tı. Bir numara Atay Aktuğ'du. Her şeyiyle dört dörtlüktü. Başkanların hepsi bizim; Hacıosmanoğlu'nu bile seçilince sonuna kadar destekledim. Ama takımı hakikaten batırdı. İki senede 6 hoca 40 futbolcu olacak iş miydi. Devamlı ceza ayrılırken bile cezalı olduğu halde maça geldi. Kendi paranı böyle yakar mısın? Ali Ağaoğlu'na da sesleniyorum Yeğenim diyorsun, 50 milyon para vereceğini söyledin, yeğeninin borcunu öde. Trabzonspor bu borçla ayağa kalkamaz. Kalksa da sürünerek gidecektir. İşimiz çok zor. Başkanların ve onları destekleyenlerin takıma ekonomik katkısı olması gerekir iken benden sonrası tufan demek bu takıma yapılan en büyük kötülüktür. Bunu herkes için söylüyorum.
                      İho seçilince sonuna kadar neden desteklediniz anlamadım, adamın kulubü batırdığı gerçeğini görmek benim altı ayımı sadece, neyse..

Şunu da not edeyim ağaoğlu denen playboy-işadamı karışımı şımarık arkadaş trabzonspora değil 50 trilyon 50 lira bile vermez. Bunlar hep göz boyama, zengin iş adamları gelip hep böyle konuşur bizim taraftar da "lan adama bak adama, bok gibi parası var bize 3 yıldız transfer eder" der, ama gelin görün ki durumlar hep başkadır.

Yorum

• O tarihlerde Manisaspor'da kurduğu kadro daha sonra Türk Futbol tarihine damga vurdu. Dört hoca bile demiyorum bunların da en iyisidir.
                        İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ersun Yanalın kimleri yetiştirdiğimi tartışılıyor.Manisasporda iken..Hakan Balta,Caner Erkin,Selcuk Inan,Arda Turan...bütün bu isimlerin parlamasinda büyük emeği var.

Yorum

• her gün düzelir diye düşündüm, baştan hiç istememiştim; başkan olduktan sonra yapacak tek şet destekti. Değilse ilk okul mezunu adam nasıl olur da Trabzonspor'a başkan olur. Olacak iş mi? Yüreği temiz olabilir, iyi insan olabilir, delikanlı olabilir; ama yetmez, yetmedi nitekim. Milyonların sevgilisi Türk Futbolunun göz bebeği bir takıma başkan oluyorsun. Tabii yeni başkanın dediği gibi şu anda ciddi itibar kaybımız var.
                          İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İho seçilince sonuna kadar neden desteklediniz anlamadım, adamın kulubü batırdığı gerçeğini görmek benim altı ayımı sadece, neyse..

Şunu da not edeyim ağaoğlu denen playboy-işadamı karışımı şımarık arkadaş trabzonspora değil 50 trilyon 50 lira bile vermez. Bunlar hep göz boyama, zengin iş adamları gelip hep böyle konuşur bizim taraftar da "lan adama bak adama, bok gibi parası var bize 3 yıldız transfer eder" der, ama gelin görün ki durumlar hep başkadır.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Askerlik bitsin ben olacağım.

Selamlar hepinize
                            Allah zorlanmadan hayırlısıyla tezkereni nasip etsin. Güzel bir deneyimdir. Selamlar
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ersun Yanalı sahadışı yorumlamak yanlış adamın özel hayatı kimseyi ilgilendirmez.Kendisi gittiği her takımda başarılı olmuştur ayrıca ülkemizde bence Mustafa Denizli ve Şenol Güneş ikilisindende iyi ve kaliteli bir antrenördür.Hatta biraz daha ileri gidiyorum Şenol Güneşden bile daha fazla Trabzonsporun başarılı olmasını istemektedir.Müneccim değilim fakat bunu görebiliyorum.Bize ilk geldiği yıllarda faroz balıkçı barınaklarının orda hiç tanımadığı insanlarla oturup arkadaş gibi muhabbet ettiğini bile biliyorum.Böyle hareket eden bir insanın hakkında kötü konuşamazsınız.Asıl suçlu arıyorsanız efsane denilen bukalemunlara bakın.Bu takımın 1 numaralı düşmanları sırasıyla Şenol Güneş-Özkan Sümer-Ahmet Suat-Türevleri gibi efsane sıfatıyla sağda solda burnundan kıl aldırmayan zavallı tayfasıdır.Efsane Ünal Karamandır Dozer Cemildir Kazım Koyuncudur hatta Yattaradır ama yinede o zavallılar değildir.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Allah zorlanmadan hayırlısıyla tezkereni nasip etsin. Güzel bir deneyimdir. Selamlar
                                Sağolasın Akın abi Buralara iyi bakın, yakında döneceğim
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X