Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    herkes görüş paylaşıyor ne vebali ne haramı helali yaa.kimileride hakkını helal etmiyor en çok komiğimede bu gidiyor.bu bir spor herkes görüş yazıyor arkadaş.

sen trepzuan coolanka inanmıyorsa katılmıyorum der geçersin körü körüne bir görüşe karşı garip takıntılar helaller veballer bunlar çok saçma.
    Hava güzel.

Yorum

• valla hami diyenlere şaşıyorum.. adam onca zamandır boşta.. o kadar hoca değiştiren takım oldu ptt ligi dahil.. bu kadar kulüpten neden hiçbiri hamiye teklifte bulunmadı..

hami gelecekse onun için en ideal yer 1461 takımıdır!! orada rüştünü ispat eder ondan sonra biz de destekleriz kendisini..
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "Hami" adı duymaktan kusacağım artık.
        -Geçici hocamız kin olsun? Hami.
        -Uzun vadeli hocamız kim olsun? Hami.
        -5 yıllık planlamada hocamız kim olsun? Hami.
        -Sistem oturtmak istiyoruz, başa kim geçsin? Hami.
        -Lucesku gelince yardımcısı kim olsun? Hami.
        -Luce gelmezse yerine kim olsun? Hami.
        -Bilimsel düşünen birini arıyo... Hami.
        -Otorite... Hami.
        -İstikrar... Hami
        -Kıl... Hami.
        -Tüy... Hami.
        -Cumhuriyeti kim kurdu? Hami.
        -İki kere iki kaç eder? Hami.
        -Oku bakayım? Hami.
        ...
        -Geçmişi, başarıları, tecrübeleri...
        -Ümit Milli Takımda vasataltı kısasüreli bir hocalık deneyimi.
        Iddiası kalmamış Başarılı sayılabilecek yarım sezon.
        -Juventus maçında iyi top oynatmış olmak.
        -Şahin Aygüneş'i kazanma çabası.
        -Antalyaspor'da vasataltı bir başka kısa süreli kariyer.
        -Şahin Aygüneş'i kazanma kazandırma çabası.

-50 yılda bizi kim şampiyon yapabilir? Hami.
        Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz Allah aşkına?
        Bir rivayete göre Rus ucaginida Hami nin düşürdüğü söyleniyor, hani lakabi bombaci ya o bakimdan seyy ettiydim affiniza siginarak, saygılar abicim.
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• MRA'lar Hami'ler dolaşıyor.
          ben söylüyorum bu kulüp bazı taraftarlarımıza 3-4 beden büyük geliyor diye.
          nasıl ki hazırolmayan futbolcuları 1461'e. Gönderip pişmelerini bekliyoruz bence bazı taraftarları da 1461'e gönderip pişirmek lazım. Ne zaman kulübün büyüklüğünü anlarlarsa o zaman geri almalı.
          Hami diyen arkadaşlar o haksızlık yapılıp gönderildi çok iyi futbol oynatıyordu dediğiniz hami 2. Lig ekibi antalyaspor'dan kovuldu. Hangi antalyaspor ? Kadrosu o lig için oldukça iyi olup hamiden sonra vasat bir hoca olan yusuf şimşek'le lige yükselen antalyaspor.
          hami'den trabzonspor'a hoca olmaz.
          96 takımındaki herkesi denedik.yeter artık.
          genç dediğimiz hami 48 yaşına geldi. 5yıldır dünya futboluna sistem oturtan Guardiola'dan 3 yaş büyük.
          Bu yaşa kadar ne yaptı da kendini geliştirdi?
          dil biliyor mu?
          şu andaki deneyimi ve kapasitesiyle Trabzonspor'a hoca olamaz.
          tecrübeli bir ismin yanında yetiştirmek üzere hem yaşlı hem de donanımı yeterli değil.
          bırakın artık şu yerel kafayı.
          Hami'den hoca, iİHO'dan başkan Yumlu'dan stoper olmaz. Olursa hal
          miz bu olur...

Yorum

• hami diyenlere tek bir sorum var ve eğer samimilerse bu soruya cevap versinler önce: eğer geçen sene antalyasporun başında hami kalsaydı antalyaspor küme çıkabilir miydi?

elinizi vicdanınıza koyup adam gibi cevap verin.. yoksa trabzonspor antalyaspor kadar değerli değil mi sizin nazarınızda?
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Tufan AYAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Coolank ve Trapezunt. İnsanların bu takıma tutkusu var. Dayanaksız ve genellikle yalan konuşuyorsunuz. Vebaldir.
              +1
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ersun Yanal maçlardan sonra hemen İstanbul yada Bodruma gidecekse bence hiç gelmesin bize böyle hoca lazım değil.
                Ben de okulumdan çıktıktan sonra hemen evime gidiyorum. İşimi aksatmıyorum. Hoca da işini aksatmayacaksa sorun yok. Ersun Yanal'ı İho dönemindeki durumuyla değerlendirirseniz hata yaparsınız.
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Ersuna "cık"diyenler ne düşünüyorlar merak ediyorum.Hayır kim var yerli teknik direktör aklınızda?Ogün,Giray,Hami,Lemi,Ateş barut Tolunay,Abdullah,???
                  Öncelik Lucescu o olmazsa Ersun bu belli.Hatta bugünkü konuşmasında Ersunu net tarif etti başkan.Ben 2sine de tavım.
                  TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Belli ki ronin nickli arkadaş şunu idrak edememiş. Fikre Katılmıyorsan söyler geçersin derken bir fikri saçma diye nitelendirmek bu ikisini aynı anda yapmak ve bunun havası gerçekten güzel. Açmak istedim.

Yorum

• Tahminimce onumuzde ki haftalar da Ersun Yanal ile anlasacaklar.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir rivayete göre Rus ucaginida Hami nin düşürdüğü söyleniyor, hani lakabi bombaci ya o bakimdan seyy ettiydim affiniza siginarak, saygılar abicim.
                        Bak bu aklıma gelmemişti. Uçağın öyle düşmesinden anlamalıydım.
                        İyi şey ettin. Teşekkürler.
                        En son poetricus tarafından düzenlendi; 17.12.2015, 22:05.

Yorum

"Hami" adı duymaktan kusacağım artık.
                          -Geçici hocamız kin olsun? Hami.
                          -Uzun vadeli hocamız kim olsun? Hami.
                          -5 yıllık planlamada hocamız kim olsun? Hami.
                          -Sistem oturtmak istiyoruz, başa kim geçsin? Hami.
                          -Lucesku gelince yardımcısı kim olsun? Hami.
                          -Luce gelmezse yerine kim olsun? Hami.
                          -Bilimsel düşünen birini arıyo... Hami.
                          -Otorite... Hami.
                          -İstikrar... Hami
                          -Kıl... Hami.
                          -Tüy... Hami.
                          -Cumhuriyeti kim kurdu? Hami.
                          -İki kere iki kaç eder? Hami.
                          -Oku bakayım? Hami.
                          ...
                          -Geçmişi, başarıları, tecrübeleri...
                          -Ümit Milli Takımda vasataltı kısasüreli bir hocalık deneyimi.
                          Iddiası kalmamış Başarılı sayılabilecek yarım sezon.
                          -Juventus maçında iyi top oynatmış olmak.
                          -Şahin Aygüneş'i kazanma çabası.
                          -Antalyaspor'da vasataltı bir başka kısa süreli kariyer.
                          -Şahin Aygüneş'i kazanma kazandırma çabası.

-50 yılda bizi kim şampiyon yapabilir? Hami.
                          Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz Allah aşkına?
                          Bizim kafamiz gayet yerinde de senin hami ye bir alerjin var sanirim.

Hami nin basarisi ne:Ligde orta siralarda bulunan takimi ligde 4.cu yapti.

Bunu gectik o sezonda gs yenilgisi haric yenilgisi yoktu takimi pozitif ve zevk veren oyun oynuyordu.

Juventus a karsi ilk macta oynanan oyun halla belleklerde .

Hemde bütün bunlari herkes tarafindan kötü oldugu kabul edilen bir kadroyla yapti.

Basarisizligi ne :Antalya yi süper lige cikaramamis .Peki soruyorum neden Trabzonspordaki basarisini degilde antalyadaki basarisizligini baz aliyorsunuz?

Yok efendim kovuldu Allah askina kovulmayan bir hoca var mi ?

Hami yi niye istiyorum.Cunku isme degil cisme bakiyor malouda ve colman i isteksiz oldukları icin silen bir hocadir.Bu cesareti kimse kolay kolay gosteremez.

Bütün bunlar isiginda hami bir sansi daha hakediyor.Hami proje hocasimidir bilmem ama Trabzonspor da basarili olacak bir hocadir gerisi teferruattir.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• [MENTION=24730]61ronin61[/MENTION]

uzun uzun yazmışsın, örnekler de vermişsin ama birçok teknik direktör istisnalar hariç bir yılını doldurmadan tekme basılıp gönderilmiştir. Ayrıca ben yazımda her yabancı hocanın kesinlikle başarılı olacağını söylemedim elbette aralarında kötü hoca vardır veya uyum sorunu olur ama başarılı olabilecek hocalara da yeterli şans verilmemiştir.

Skor odaklı ülke olmamızı yanlış yorumlamışsın. Benim demek istediğim hocalara sistemlerini yeterince oturtmalarına izin verilmeden 1-2 kötü sonuçtan sonra yollar ayrılır. Bir dahaki gelenin ondan sonraki gelenin de sonu hep aynı oluyor. Eeh sistemin olmadığı takımlarda da Avrupa'da kalıcı başarıdan bahsetmek imkansızdır.

Senin dediğine de katılıyorum lakin o ayrı bir konu.

Tekrar diyorum doğru kadro, doğru teknik direktör ve ekibiyle ilk sene şampiyon olursun olmazsın ayrı konu ama şampiyonluğa oynarsın. Bu lig o kadar basit bir ligtir.

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bizim kafamiz gayet yerinde de senin hami ye bir alerjin var sanirim.

Hami nin basarisi ne:Ligde orta siralarda bulunan takimi ligde 4.cu yapti.

Bunu gectik o sezonda gs yenilgisi haric yenilgisi yoktu takimi pozitif ve zevk veren oyun oynuyordu.

Juventus a karsi ilk macta oynanan oyun halla belleklerde .

Hemde bütün bunlari herkes tarafindan kötü oldugu kabul edilen bir kadroyla yapti.

Basarisizligi ne :Antalya yi süper lige cikaramamis .Peki soruyorum neden Trabzonspordaki basarisini degilde antalyadaki basarisizligini baz aliyorsunuz?

Yok efendim kovuldu Allah askina kovulmayan bir hoca var mi ?

Hami yi niye istiyorum.Cunku isme degil cisme bakiyor malouda ve colman i isteksiz oldukları icin silen bir hocadir.Bu cesareti kimse kolay kolay gosteremez.

Bütün bunlar isiginda hami bir sansi daha hakediyor.Hami proje hocasimidir bilmem ama Trabzonspor da basarili olacak bir hocadir gerisi teferruattir.
                              Yarası olmayayan gocunmaz. Sen niye üstüne alındın. Kuyruğuna bastım?
                              Malouda'yı Colman'ı kesmiş... Şahin Aygüneş'i o yüzden İsviçre çakısı gibi yanında taşıyordu...
                              Neyse ya...
                              En son poetricus tarafından düzenlendi; 17.12.2015, 22:13.

Yorum

Yarası olmayayan gocunmaz. Sen niye üstüne alındın. Kuyruğuna bastım?
                                Benim niye yaram olsun yarali olan Trabzonspor ve ona hoca ariyoruz.

Sen benim yazdiklarima cevap ver istersen meseleyi kisisellestirmeyelim.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X