Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Valla coolank sana kalsa Muharrem Usta'nın başkan olma ihtimali de yoktu. Yine de büyük konuşma derim. Dipnot: Bence de Ersun Yanal olacak

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ersun Yanal maçlardan sonra hemen İstanbul yada Bodruma gidecekse bence hiç gelmesin bize böyle hoca lazım tdeğil.
      Madem muharrem usta sistem transfer edecegiz diyor getirsin hami yi o da basarili olacaktir.

Lucescu olmazsa ki hepimizin favorisi o hami en uygun adaydir.

Ersun yanal diyenlere sasiriyorum o is olmaz arkadaslar denendi ve olmayacagi belli oldu.

Niye macera arariz anlamak ta gucluk cekiyorum önümüzdeki secenekler bellidir.

Lucescu veya hami baska yol yok...
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• ersun gelirse yereller çok eleştiri yapacak, bunları yumuşatmak gerekiyor.adamı sıkboğaz etmesinler.büyük ihtimalle bundan gidiyor bodrum'a.

Yorum

• şeytan diyorki...

lucescu devre arası gelıpte kollarını sıvasında...

...

camıada catlak sızıntı bısey kalmasın...

----------

bu aksam sunu anladık baskanın konusmalardan...

takım....

onur......mbıa.....ekıcı....

sac ayagında oturacak...

-----------

benı ıkna edecek hoca derken...

ısıne tam motive olacak derken belkı ersuna gonderme var ama...

-------

luceyede ınce bır gonderme var....

elını cabuk tut gıbısınden....

---------

gs bjk nın hocaları 2 yıllık bellı...

---------

luce asla sıkebahceye gıtmez...!!!

----------

umarım shaktar ayagında....

sorun cozulurde...

devre arası gelır...

-------------

ben yuzde 65 luce....

yuzde 35 ersun..dıyorum...

----------

yada 3 yıllık bıelsa....vari...

-----------

baskan bu surecı ıyı yonetıyor...

------------

m demır....takasla olursa....

fecı alkısı hakeder...baskan...

---------

satranc oynar gıbı yonetıyor suan ıcın...

kıskananlar elbet olacaktır...

---------

hekımoglu bıle top sende usta dedıgı bır yerde...

gecmısın ızlerını carkıfelege dolayıp...

o ruzgardan ferahlamak gunlerı gecti bence...

----------

hep beraber sarılalım bu gence...

bu hususta....

ve haydı usta...!!!!
          En son The Ciks tarafından düzenlendi; 17.12.2015, 21:28.
          "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
          --------------------------Novalis--------------
          ------------

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Madem muharrem usta sistem transfer edecegiz diyor getirsin hami yi o da basarili olacaktir.

Ersun yanal diyenlere sasiriyorum o is olmaz arkadaslar denendi ve olmayacagi belli oldu.

cok yol var. Sadece hami degil oraya soyle kariyerli yasli bir teknik direktoru sportif direktor olarak koyacaksin. Gereginde Hami zora girdiginde danisabilecek. Ayni Ajax, PSV falan yaptigi gibi. Psvde cocunun danismani guus hiddink. Ajaxta de boerin ilk yillarindaki danismani johan cruijffdi.
            "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu "ligi bilmeli" sözü tam bir efsanedir. Özellikle Süper ligi baz alırsak bu ligi bilmeye gerek yok zira vasat altı top oynanıyor. Futbolun doğruları birdir, bunu Süper ligte uyguladığın zaman da kolay kolay yenilmezsin.

Tek sıkıntı yabancı hocalara yeterli güvenin aşılanamaması ve gerekli sürelerin (2-3 yıl) tanınmaması. Çünkü skor odaklı bir ülkeyiz ve bu yüzden yıllardır Avrupa'da elle tutulur bir başarı elde edemiyoruz.

o zaman portoda şunda bunda başarılı olmuş şikebahçenin hocası yanlış biliyor. ne diyor bu lig çok zor bir lig .yada burdan rezil olup giden tonlarca efsane hocalarda yalan .dünya şampiyonu hoca bile del bousge rezil oldu burdan giderken.

valla renkdaşım güzel demişsin sor bakalım ts taraftarına 3 yıl bekleyecek sdabredecek varmı aralarında.bu taraftar 30 yıldır sabrediyor.is garanti olmalı ve bence usta başkanımız garantiden gidicek lucesku yada ersun hocayı getiricek.

skor odaklı bir ülke değiliz kayırılan hakemlerle desdeklenen ittirilen fff ile engellenen yada yol verilen bir ligiz.yani örenk şikebahçe hakemler le kazanır rakipleride engellenir ve şampiyon olur sonra avrupada rezil olur gruplarda sıfır puan çeker bu neden çünkü oynamadan desdekle hakemle şampiyon olmuştur orda ak koyun kara koyun ortaya çıkar .

sırf bielsa mesela yada morinho diye gelince bize kesin şampiyon olucak diye garntisi yok.çünkü gerçekten bizim lig aslında zor bir lig .ben bizim ligi fransa ligine benzetiyorum zorluk açısından.tabi eskiden zordu kora kordu son zamanlarda para reklam vb yada siyasimi diyim 3 kız kardeşten gerisi figüran oldu.

Yorum

• boşta olan yerli td arasında bir tek ersun iş görebilir ama ben ersunun başarılı olacağını düşünmüyorum. özel hayatına çeki düzen vermediği sürece batuhan gibi asla işinde başarılı olamaz. yabancı hoca ve sistem kulağa daha hoş geliyor. şöyle kendi gözlem ekibi olan genç oyunculara önem veren bir hoca iyi olurdu.
                bizde hiçbir zaman toplama yapılmaz, bazen çarpılır bazen bölünür bazende sıfırlanır

Yorum

• Başkan bi Ersun HO demedi

1.30 Ersun Yanal
                  2.40 Luce
                  10.00 Mou

Ama üzüldüm yani yine huzur olmayacak . Yine yok oraya gitti burda gezdi yok antrenmandı vs. Unutmayalım ki Vahit Hoca'dan sonra Ersun Yanal'a kondisyon yüzünden laf atıyordu çoğunluk ki Ersun Yanal'ın gitmesine üzüldüm diyemem.
                  En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 17.12.2015, 21:49.
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• "Hami" adı duymaktan kusacağım artık.
                    -Geçici hocamız kin olsun? Hami.
                    -Uzun vadeli hocamız kim olsun? Hami.
                    -5 yıllık planlamada hocamız kim olsun? Hami.
                    -Sistem oturtmak istiyoruz, başa kim geçsin? Hami.
                    -Lucesku gelince yardımcısı kim olsun? Hami.
                    -Luce gelmezse yerine kim olsun? Hami.
                    -Bilimsel düşünen birini arıyo... Hami.
                    -Otorite... Hami.
                    -İstikrar... Hami
                    -Kıl... Hami.
                    -Tüy... Hami.
                    -Cumhuriyeti kim kurdu? Hami.
                    -İki kere iki kaç eder? Hami.
                    -Oku bakayım? Hami.
                    ...
                    -Geçmişi, başarıları, tecrübeleri...
                    -Ümit Milli Takımda vasataltı kısasüreli bir hocalık deneyimi.
                    Iddiası kalmamış Başarılı sayılabilecek yarım sezon.
                    -Juventus maçında iyi top oynatmış olmak.
                    -Şahin Aygüneş'i kazanma çabası.
                    -Antalyaspor'da vasataltı bir başka kısa süreli kariyer.
                    -Şahin Aygüneş'i kazanma kazandırma çabası.

-50 yılda bizi kim şampiyon yapabilir? Hami.
                    Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz Allah aşkına?
                    En son poetricus tarafından düzenlendi; 17.12.2015, 21:50.

Yorum

• Coolank ve Trapezunt. İnsanların bu takıma tutkusu var. Dayanaksız ve genellikle yalan konuşuyorsunuz. Vebaldir.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başkan bi Ersun HO demedi

1.30 Ersun Yanal
                        2.40 Luce
                        10.00 Mou

Ama üzüldüm yani yine huzur olmayacak . Yine yok oraya gitti burda gezdi yok antrenmandı vs. Unutmayalım ki Vahit Hoca'dan sonra Ersun Yanal'a kondisyon yüzünden laf atıyordu çoğunluk ki. Ersun Yanal'ın gitmesine üzüldüm diyemem.

bu oranlar çok tilki oranlar adminim 2 den 1 olur. ersun.

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ersun Yanala olumlu bakmyiorum.

Hami ye ? Onada bakmiyorum...Hic bir basarisi yok. Antalyaspordan gitti Takim yukari cikti...Ersun Yanal daha basarili ama istemiyorum.

Lucescu veya o ayarda biri lazim
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• konuyla alakasi yok ama renktaslarima hem tanismak hem eglenmek icin soryorum fifa oyniyanlar yazabilirmi bana?

Yorum

• Teknik direktör konusunda ortak noktayı yakalamak önemli. Ortada dolaşan X ismini bir kesim istemiyor, diğer kesim istiyor. Büyük çoğunluğun benimseyeceği bir teknik direktör olmalı bence.
                              .

Yorum

• İlk olarak Tufan AYAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Coolank ve Trapezunt. İnsanların bu takıma tutkusu var. Dayanaksız ve genellikle yalan konuşuyorsunuz. Vebaldir.

herkes görüş paylaşıyor ne vebali ne haramı helali yaa.kimileride hakkını helal etmiyor en çok komiğimede bu gidiyor.bu bir spor herkes görüş yazıyor arkadaş.

sen trepzuan coolanka inanmıyorsa katılmıyorum der geçersin körü körüne bir görüşe karşı garip takıntılar helaller veballer bunlar çok saçma.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X