Türk olsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAn itibarıyla Ersun Yanal transferi rafa kalkmıştır. Bilginize... Önümüzdeki sezon hoca yabancı olacak. Net bilgidir.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
baskanı bugun bı dınlemek lazım..
sahsen devre arasına dek bu hoca konusunu canlı tutardım...
takım su ıkı haftayı bu esıkten egılerek gecmelı..
--
bu hos bır stratejıdır...
------
lucenın gelecegı kanaatındeyım...
--
belkıde devre arasında gelır kımbılır..."Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
--------------------------Novalis--------------------------
Yorum
-
Mourinho kovulmuş. Trabzonspor'a hayırlı olsun diyebilir miyiz?En son Heisenberg tarafından düzenlendi; 17.12.2015, 16:56.
Yorum
-
İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeli gibi Bielsa bekleyen bir tek ben varım galiba. Bielsa delidir çılgındır da bu kadar manyak olmasaydı Real, Juve, Bayern gibi takımların başına geçerdi zaten; o kadar üst seviyedir.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Papy transferinden sonra edilen beddualar ve Chelsea nin, koskoca Mou nun düştüğü durum... Biz uyarmıştık ama onlar dinlemedi, o gün yazdığım mesajı dün gibi hatırlıyorum...
Yeryüzünde kitle imha silahı olan tek kulüp biziz, bedduax61... Çok pis silah, öyle böyle değil. Special imiz... Başkasında yok."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum