Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tolunay o da bir tur daha binsin bence.
    Hami kim Tugay kim ya?Trabzonspor Hocalığından bahsediyoruz alo çatladıkapıspordan değil.
    hami mi kim? başarı tecrübe anlamında dersen anlarım da adam o vasat kadroyla takıma gayet iyi top oynatıp iyi puan topladı ki iho döneminde gelen en iyi hocaydı ersun hariç.

tugay kim dersen de. yeni nesil arasında şans verilebilecek en iyi isimlerden. trabzonspor staj yeri mi dersin şimdi de.
    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
    A Love..Lİke No Other

Yorum

• Anlaşılan o ki Muharrem usta gelirse Lucescu yada kalite bir yabancı o da olmadı yerli de tekrar Ersun Yanal gibi.

Diğerlerinde zaten balık baştan kokmuş olacak ,Capelloyu getirseler ne anlamı olur? Çarpık ve profesyonellikten uzak yönetimler hiç bir başarı altyapısı kuramaz ,kurulu düzenide devam ettiremez.
      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• MustafaDenizli kesin gs'a imza atti mi ?
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Hikmet KARAMAN ya da Tugay KERİMOĞLU
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Mustafa Denizli den umitliydim Kurt hoca klisesine uyuyor bu adam ama gs tas koydu yine isimize
            HAMİ_41

Yorum

• hala daha birdaha şampiyon olacağımızı zannedenler var..hayret

Yorum

• denizli cinconda başarılı olamaz.. oradaki yerli oyuncu profili denizliyi harcamaya çalışacak ama tersine denizli onları harcayacak.. gs için bundan sonra çöküş başlar diye düşünüyorum..

denizli tam bizim takıma uygun bir hocaydı.. ama olmadı maalesef..
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Usta Lucescu'yu getiricektir..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• keske getirebilse ama bence su sartlarda mümkün değil
                    HAMİ_41

Yorum

• Sir Sadi Tekelioğlu neden bizim Fergusonumuz olmasın? Kendi öz evlat değerlerimize ne zaman sahip çıkacağız?

Yorum

• sadi tekelioglu ile devam etmeli olmadı hami mandıralı getirilmeli yabancı hocaya gerek yok tazminat ödemekten daral geldi.

Yorum

• bu şartlarda bana kalırsa bize genç oyuncu kazandırabilecek, maliyeti düşük, ismi büyük olmayan, ligi tanıyan, bizi tanıyan bir teknik adam olmalı

samet aybaba olabilir mesela

bu dönem fazla maliyetlerden kurtulup maddi olarak rahatlamak gerekiyor

bu bakımdan bosi, constant ın gitmesi kötü olmadı. gs nin efsane başkanı!!!!! ünal aysal şöyle bir laf etti " küçülerek büyüyemezsin." bu yüzden saçma sapan maliyetli transferler yapıp milyon dolarlar harcadı. şimdi gs rakipleri gibi sükse yi bırak normal transferler yapamıyor. gs gibi parası bizden çok olan bir camia bile battışken biz bu tür transferlerle çok fena batarız. bjk de aynı durumu yaşadı. fb de

biz bu takımlardan maddi olarak büyük bir takım değiliz. bu yüzden küçülmek bize daha uyan bir strateji bana göre

samet hoca tecrübeli, taktik anlayışı olan, gençlerle çalışmayı seven, ligi ve bizi bilen biri

Yorum

• Yilmazzzzzzzzzz vurallllllllllllllllllllll
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sadi tekelioglu ile devam etmeli olmadı hami mandıralı getirilmeli yabancı hocaya gerek yok tazminat ödemekten daral geldi.
                              Tüm tazminatları yabancılara ödedik zaten. Hami gelsin hea.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X