Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce Yeni Hocamız Kim Olmalı?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Seçimlerde daha önce Trabzonspor yönetiminde hiç yer almamış, özel ve iş hayatında başarılı olmuş, girişimci mümkünse Trabzonlu olmayan güçlü bir başkan ve yönetim seçilsin,
    Teknik kadroda Tugay Kerimoğlu-Nihat Kahveci ikilisi olsun (başlarında yaşlı bir kurt olabilir.),
    Yerel ve ulusal siyasetten yararlanılsın ama klüp hiçbir şekilde siyasilere kullandırılmasın,
    En önemlisi sabredilsin,
    4-5 yıla Türkiye'nin her yönden en büyüğü oluruz.
    Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• piontek derwall gibi yerli bir adayın elinden tutacak icabında mamasını yedirecek çişe götürecek bir europe dedesi de olur diyeceksiniz
      olmaz kardeşim olmaz şu saatten sonra prostatla falan uğraşılmaz

Yorum

• ersun yenal ismi tekerrü rü hata olur cacık tadı verir ha ben ersun yenal ismine ilk defa gelecek olsa karşı çıkmam o ayrı mesele ancak adam gelgit gelgit gel git 3 . kere de artık yalama olur cıvıklaşır vıcıklaşır... irlandalı bir aday üzerinde mi yoğunlaşmalı acaba diyorum bazen kendi kendime

Yorum

• Açık konuşmak gerekirse bu gelecek hoca da yeni sezona kadar kuvvetli bir ihtimal kovulacak. İHO başkan secilmezse yeni gelen kendi hocasini getirmek isteyecek doğal olarak, e İho kalırsa dayanamaz o da kovar mevcut hocayı.. o yüzden şartlar mecburen bu durumları iyi kivirabilen bu tür ortamların kitabını yazmış hatta kisa vadede bekli basari bile yakalayabilecek birini bulmaktan gecer.. kim o isim hepimiz biliyoruz.. aynen Yılmaz Vural.

Boşuna Lucescu, Bielsa vs. diyerek kendimizi kandirmanin hiç bir anlamı yok. Şahsen ben severim de Yılmaz hocayı.. her zaman sempatik gelmiştir..

Yorum

• İlk olarak Ahmet AYDIN-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Seçimlerde daha önce Trabzonspor yönetiminde hiç yer almamış, özel ve iş hayatında başarılı olmuş, girişimci mümkünse Trabzonlu olmayan güçlü bir başkan ve yönetim seçilsin,
            Teknik kadroda Tugay Kerimoğlu-Nihat Kahveci ikilisi olsun (başlarında yaşlı bir kurt olabilir.),
            Yerel ve ulusal siyasetten yararlanılsın ama klüp hiçbir şekilde siyasilere kullandırılmasın,
            En önemlisi sabredilsin,
            4-5 yıla Türkiye'nin her yönden en büyüğü oluruz.

Bu iyiydi...Casting şirketi işi gibi oldu...
            ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• şimdi yılmaz vural diyen arkadaşların kaygıları var tasaları var istiyorlar ki vural hoca artistik hareketler yapar takla atar tokat atar ilgi odağı oluruz...
              oluruz olmasına da geleceğimiz olmaz ha şöyle bir teori varsa saygım sonsuz ; biz istikrarsız bir takımız her sene 3 bilemedin 5 hoca gelip gidiyor, yılmaz hoca da istikrarsızlıtan beslenen bir karakter son 5 yılda 20 takım çalıştırmış 10 tv programı yorumcusu olmuş istikrarsızlık kere istikrarsızlık başarı getirir teorisi yapıyorsanız o konu ayrı herkesin kendi hayal dünyası kendine

Yorum

• İlk olarak serdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                1. Lucien Favre
                2. Bielsa
                3. Lucescu

Baskan: Usta
                Favre gelsin, Süper ligde tüm hocalara bos günlerde futbol dersi verir.
                https://twitter.com/Alika87

Yorum

• favre favori please bielsa stepne lucescu kulağa hoş gelen bir holywood repliği saha da yankı bulur mu eko yapar mı ben ona bakarım
                  iki sezon önce Thomas Tuchel ismi vardı gs de adam şimdi dortmund başında ısrarla yabancı olacaksa iklimi trabzona yakın bir memleketten olmalı iskadinav olur irlandalı olur kelt olur
                  adam trabzonda kendini robinson cruise hesabı yalnız hissetmeli ve bu duygu ona yabancı olmamalı danimarkalı olsen vardı nerelerde acaba

Yorum

• Mustafa Denizli gelsin,bizim günü kurtarmamız lazım 5 sene sabırlık durumda değiliz.Bize öyle bir hoca gelmeliki ilk maçta neşteri belli olmalı.

Yorum

• Bielsa'ya da sabretmemiz gerekecek Mustafa Denizli bence tanıyan bilen ne yapacağı belli nerelerde olabileceğimizi tahmin ettirecek bir hoca benim için Bielsa için aynı şeyi söyliyemiyeceğim.
                      -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• valla kimse gelmez bu zihniyetteki bir yönetim ile çalışmaya.
                        ama bunlar gider daum'u falan getirir 3-5 ay sonrada yeni rekor bir tazminatla geri gönderir.
                        ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• Usta bielsayla Hekimoğluda Ersun hocayla anlaşmış galiba

Yorum

• kimi gelir kimi gelmez karizmayı çizdirmem diyen gelmez 3 ay sonra tazminatı cebime koyarım diyen gelir , bizim işimize hangisi gelir

Yorum

• Mustafa Denizli hafiften kuyruk sallamış,gelirse güzel olur

Yorum

• usta bielsa hekimoğlu yanal la hos da denizli ile şimdi manavdan karpuz kelek almıyoruz
                                seçim vaadi olacak şey var direktörlük bambaşka bir dünya şakaya gelmez 1 kere alınır normal de biz hersene 3 5 alıyoruz da
                                seçim çerezi olacak hoca viskilik olur ömrü de kısa olur
                                yağmurlu memleketlerden bir hoca olmalı karizma kaporta sağlam olmalı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X