İlk olarak murat aydın tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzon Lisesi - Futbol Takımı
Daraltma
X
-
HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
-
bu konuyu tekrar bir hatırlatayım dedim.beklemedeyiz halaHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
Söylemiştim demeyi sevmiyorum:-(
İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu durumda Trabzondaki problem çok açık ortada duruyor, Trabzonun dışarıya ihtiyacı yok, Dünya Şampiyonu olan bir lisesi olan kent kıytırıktan bir ligde Şampiyon olamıyorsa, bu tamamen beceriksizliktir. Artık yönetimin beceriksizliği mi, eğitimsiz futbolcuların beceriksizliği mi, kendini geliştirmeyen ve değiştrmeyen herkesin beceriksizliği mi ona siz cevap verin.
Hayrete şayan hakikaten, her takımın buradan adam aldığı yerde biz yıllardır 2 tane adam çıkaramadık. ergini de PSV bile istedi ama TRAŞ çıktı (ya da çıkartıldı, çünkü be olsam forvette Ali Güzeldal ve onda ısrar ederdim).
Neyse, yürekten tebrik ediyorum Trabzon Lisesini, inanılmaz birşey bu gerçekten, onca imkana sahip Trabzon ve Ankara takımlarından şampiyonluğu, hem de defalarca almak, inanılmaz birşey. Ben de Ankara Hasanoğlan Atatürk Anadolu Lisesi mezunuyum, biz de defalarca Ankara Şampiyonu olduk, en son acizane takımın golcüsü olarak ben 1994 de gruptan çıkarırken azıcık katkı sağlamıştım en çok golü atarak. Deneme Lisesiyle birlikte fırtına gibiydik, ama artık eski gücünde değil, Tolunay da bizden 4-5 sene önceki jenerasyonundandır bizim lisenin. Bunları niye anlattım, bizim 4-5 çift formamız, en son model kramponlarımız, yağmurluk vs. her türlü malzemelerimiz vardı, yani Ankara takımlarında inanılmaz bir malzeme vardır. 2 yarıda da aynı formayı giymezler neredeyse, bu da basit birşey değildir o atmosferi yaşayanlar için. Adam kışın ortasında çamur içinde sahaya çıkarken, sen yeni formayla 2.yarıya başladın mı iş biter zaten. Bizim rakiplerimiz de-ki en ciddisi Deneme Lisesi-hiç derse girmeden geçme ve başka vaatlerle Gençler ve Ankaragücünün altyapısındaki adamları -çoğunlukla Deneme en iyileri kapar, kurulu bile var bu iş için-transfer yarışına girerlerdi her sene. Yani tüm bunları bilen biri olarak, ben inanılmaz derecede etkilenmiştim ve sevinmiştim Turkiye ve Dünya Şampiyonluğuna Trabzon Lisesinin. Bu işin hala devam etmesi, bizim kanımızda Brezilyalılar gibi Futbola karşı ÇOK ciddi bir yetenek olduğunun ıspatıdır. Param olsa, ilk işim Trabzona özel futbolcu yetiştirme fabrikası açmak olur, bu konuda çok ciddiyim.
Tekrar hadi hayırlı olsun herkese.
Deneme, transferleri iyi yapmış bu sefer. Denemede oynayanların hepsini Gençler ve A.gücünde duyarsınız 2-3 seneye ama bizimkileri anca 2. ve 3. ligde veya amatörde duyamayız:-(Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
kardesim final maçını bir izleseniz varya kafayı yememek imkansız ben böyle bir maç daha önce ne seyrettim ne duydum tek bir kelime ile anlatmam gerekirse allah istemedi ama yinede sana katılıyorum bizim bu takımımızda kimsenin adı duyulmuyacak eğer bu sistem devam ederseSORUN ÇÖZEN BENİM İÇİN YÖNETİCİDİR...
SORUN ÇÖZEMEYEN BENİM İÇİN YÖNETİCİ DEĞİLDİR...
SORUNA SORUN KATAN BENİM İÇİN TRABZONSPOR'LU DEĞİLDİR...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum