Muhtemel Stat Kapama Cezasından sonra hakem çıkarmama protestosunun devamı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • gvnlp
    • 18.07.2006
    • 182
    • Matematik Muhendisi
    • İstanbul

Muhtemel Stat Kapama Cezasından sonra hakem çıkarmama protestosunun devamı

Şiddetin ve zorbalığın her türlüsüne karşı olan biri olarak, şu anki yönetim ve teknik heyeti de desteklememe rağmen yapılan bu hareketi çok doğru buluyorum. Bu stat kapama cezası getirecektir. Bu protestonun devamı olarak maçların oynanacağı her ilde stattan hakemleri çıkartmayalım. Böylece tüpçü ve hakem tayfasına Türkiye nin gerçek büyüğünün kim olduğunu gösterelim. Ana kimseye zarar vermeden. 3 sülüklere hakemlerin peşkeş çektiği maçlara karşı, yapılan şikeye göz yuman tüm yetkililere karşı, tüm Anadolu takımlarının onayını ve desteğini alarak. Hatta tam 61 dakika içerde tutalım.
    sevdim seni bir kere başkasını sevemem
    deli diyorlar bana desinler değişemem
  • Adem Akyüz'

Hacıosmanoğlu şu an hukuki olarak Trabzonspor Başkanı değildir. Yargıtay kararıyla 6 Ekim'de Başkanlığı düşmüştür. Bu sebeple de yaptığı hiçbir hareket, söylediği hiçbir söz Trabzonspor kulübünü bağlamaz.
    www.x.com/zykmda

Yorum

• Mert'
      • 02.12.2008
      • 16976
      • İstanbul

Kişilerle kurumlar ayrılıyor bu ülkede o yüzden takımımız ceza alamaz.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• gvnlp
        • 18.07.2006
        • 182
        • Matematik Muhendisi
        • İstanbul

Arkadaşlar çok iyimsersiniz. Malum kişiler mahkeme kararını değiştirdiler. Ayrıca bu protestonun yapılmasını engellemez. Burda amaç kulübümüze ve kimseye zarar vermeden agresif bir protesto yapmak. Hukuken müsade edilen sınırlarda tabi. Bunun için hukukçulardan da destek alınabilir.
        sevdim seni bir kere başkasını sevemem
        deli diyorlar bana desinler değişemem

Yorum

• DEEP BLUE

İlk olarak gvnlp tarafından gönderildi
          Şiddetin ve zorbalığın her türlüsüne karşı olan biri olarak, şu anki yönetim ve teknik heyeti de desteklememe rağmen yapılan bu hareketi çok doğru buluyorum. Bu stat kapama cezası getirecektir. Bu protestonun devamı olarak maçların oynanacağı her ilde stattan hakemleri çıkartmayalım. Böylece tüpçü ve hakem tayfasına Türkiye nin gerçek büyüğünün kim olduğunu gösterelim. Ana kimseye zarar vermeden. 3 sülüklere hakemlerin peşkeş çektiği maçlara karşı, yapılan şikeye göz yuman tüm yetkililere karşı, tüm Anadolu takımlarının onayını ve desteğini alarak. Hatta tam 61 dakika içerde tutalım.
          Şahsen bunu yeterli görmüyorum. Bu puştları orada rehin alıp zincire vurmak ve yemlerini sularını vermek kaydıyla sabaha kadar "biz dar sokaklarında" marşını söyletmeliyiz. Ayrıca "maçı MHK'den gelen talimatla bilinçli olarak rakibe verdiğini söylediği videolar çekerek sosyal medyada yayınlamalıyız. Elektrik vermek de iyi bir çözüm olabilir.

Yorum

• Sibel
            • 12.05.2009
            • 22917
            • Trabzon

Kimseyi alıkoymadık. Hakemlere yemek servis edildi. Sonra gittiler.
            fenere de köfte ekmek vermiştik.
            Hepsi bu.
            Çok iyi kulübüz ama kimsecikler anlamıyor.

Yorum

• Murat'
              • 07.03.2005
              • 32842
              • İnsan
              • Ankara

Kişiler ve kurumlar birbirinden ayrılmalıdır, bunu şu anda devletin başındaki isim söyledi. Kaldı ki yargıtay kararından sonra yönetim hukuken düşmüştür. Hacıosmanoğlu taraftarın gözünden düşeli ise çok zaman olmuştu, giderayak istemeden de olsa Trabzonspor'a zarar verdi Hacıosmanoğlu. Bütün bu yaşananlar da kongrede oy kullanacaklara ders olsun.

Yorum

• dağlıca61
                • 12.04.2013
                • 1932
                • Emekli
                • Samsun

Yapılan eylem o kadar anlamsız ki ancak İHO ve saz arkadaşları tarafından icra edilebilirdi ayrıca yöneticinin işlediği,hiç bir taraftarın olmadığı bir eylemin sorumlusu da Trabzonspor değil yöneticilerdir.

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Adem Akyüz'

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi
                  Kişiler ve kurumlar birbirinden ayrılmalıdır, bunu şu anda devletin başındaki isim söyledi. Kaldı ki yargıtay kararından sonra yönetim hukuken düşmüştür. Hacıosmanoğlu taraftarın gözünden düşeli ise çok zaman olmuştu, giderayak istemeden de olsa Trabzonspor'a zarar verdi Hacıosmanoğlu. Bütün bu yaşananlar da kongrede oy kullanacaklara ders olsun.
                  İHO'nun gözden düştüğü falan yok abi. Bilakis son 2 günde 10 yılda yapamayacağı propagandayı yaptı. Sosyal medyadaki paydaşlarının gazıyla birçok kişinin gözünde "yılmaz şike davası takipçisi, delikanlı başkan, Trabzonspor'un hakkını yedirmeyen başkan" konumuna geldi..
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• Misafir

İlk olarak gvnlp tarafından gönderildi
                    katılıyorum.bundan sonra avni akerde maçlar bitmemelidir.bunlar bizi iyice keriz yerine koyuyorlar artık.

birde anlamadığım yaa arkadaş en korkulan ve çakinilen deplasman trabzondu (eskiden) eskiden diyorum ama damarımızıa basıldımı genlerimizde var olan duygular dürtülerek gene en korkulan yer oluyoruz da heeee anlamadığım demiştim bu hakemler cesaret hapımı alıyorlar bize gelince yoksa 2 kilo tavuk yüreği yiyiptemi maça çıkıyorlar yok hocam büyük bir olay olmalı başka çaresi yok bu imansız Allhsızlar ancak bundan anlar.

not=aslında hakemler üçbuçuk atıyorlar ama nereye güveniyorlarsa maçı yönetirken cesaret timsali simgesi gibi birden evrim geçiriyorlar.

not2=hakemler için yazdığım cesaretlenme aynı zamanda gelen rakip futbolcular içinde geçerli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                    Yükleniyor...