Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Merhaba Futbol, Merhaba Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Gel mantalite otur sende su koseye.

Yorum

allahım şu yeni yılda camiamıza hayırlı başarılar nasip et
      amin
      HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

ah su konya macini alsak varyaa,,, ooooffffff ya bismillah, ozaman iste lig yeni basliyor. insallah güzel futbol, özlenen TRABZON, ve galibiyet serisi gelir bizde cosariz

Yorum

Valla tıklım tıklım bir Avni Aker görmek istiyorum...Mahşer yeri gibi kalabalık...Zaten gerisi çorap söküğü gibi gelecektir...
          "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

haydi BİSMİLLAH yepyeni umutlar taze başlangıçlar...

Yorum

Merhaba Sevgili Trabzonspor,

Seni ne çok özledik bilsen. Çook uzun zaman oldu sen yüzümüzü güldürmeyeli. Sana layık olamadık, olamadılar. Başkanlar, yönetimler, futbolcular, taraftarlar.. Layık olmak için çaba göstermeyi de unuttuk hani.

23 sene öncesini geçtim, ben senden daha 10 sene öncesini istiyorum, ona da razıyım. Artık gönlüne göre. Sen ne sunarsan bize gene onunla avunacağız.

Dublörün var birkaç senedir sahnede. Senin yumruk yiyeceğin sahnelerde o devreye giriyor, sana bir şey olmasın diye. Neyse artık ikinci perde de asıl adam devreye girsin ve tüm kötü adamları toz duman etsin.

Ben 1,5 ay önce bıraktığım dublörünü değil, 10 sene önce bıraktığım aslını istiyorum senin.

Bana seni gerek seni...
              Trabzonsporlu olmak...
              Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

Allah sabir versin...her$ey gönlümüzce olsun...

amin, amin, amin
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

msj ları okudukça mutlu oldum kötü bi ilk yarıya ramen TRABZONSPOR sevgimizin sınırsızlığı umutlarımızı hep taza tutuyor yeni bi başlangıç güzel bir başlangıç inşallah bizi beklyor hayata bizi bağlayan bikaç şeyden biri olan TRABZONSPORUMUZ bu yarı bizi hep güldürsün inşallah güldürmese de herzman sonuna kadar destek devam edecek

yeni transferlere sabır gösterilmesi dileiyle
                  başarılar TRABZONSPOR

Yorum

ıkıncı yarıda;
                    yıne sevgımıze,heyecanımıza bıcak sokmak ısteyenler olacaktır..
                    yıne sagda solda,orda burda hakkımızda onlarca sacma ve yanlıs sey yazılacaktır..
                    yıne "bitti","düştü","yok ole buyuk"fılan denecektır..
                    yine yonetım veya hoca sacmalayabılır..
                    yıne stadda olaylar cıkaran,sahaya atlayan olabılır..

ama neolursa olsun ıcımızdekı sevgının,aşkın bıtmeyecegını bılıyorum..
                    biz ıkıncı yarıda ve bundan sonra olacagı gıbı herzaman BURDAYIZ..

bırazda kopya cekıyım;
                    Efsaneler ölmez,sadece sekil degiştirir..
                    Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                    Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

Sevgili Tunga'nın dediği gibi dublör veya müsvedde değil,aslını-orijinalini çooook çok özledik.
                      Umudumuz azda olsa İnşallah 2.yarıda aradığımızın izlerini,gölgesini dahi görebilsek razıyız.
                      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

merhaba bol yenilgi, merhaba küme düşme korkusu, merhaba saç baş yolduran musa büyüklü ferhatlı takım, merhaba "daha iyi olacağız" diyen yönetim merhaba belalı bir 2. yarı

Yorum

Aslında hepimizin içinde var bu duygu.. yeni bir başlangıç ve merhaba futbol.. ama takım bünyesindeki bir takım mentalite problemleri! dolayısıyla merhaba sıkıntı dolu maçlar, merhaba mahkum oynanan futbol, merhaba Ziyaaa desek daha doğru olur
                          Gerçeği şu sağ bek ve kaleci de alınırsa 2. yarının en az gol yiyen takımı olacağımız kesin.. 17 maçın 3 İstanbul takımına karşı oynayacaklarımızı kaybederiz muhtemelen.. zira Gs ve Bjk'yi hücum futbolu oynayarak yenmiştik, 2. yarı rakibi bekle ve kontraatak oyna stiline dönülecek.. bu bağlamda büyük takımlara karşı kazanacağımızı düşünmüyorum.. tıpkı ilk Ziya dönemi gibi.. geri kalan 14 maçı da 1-0 kazanma ihtimalimiz çok fazla.. en azından kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum.. ama kaleci almak şartıyla.. evet görünen köy aşağı yukarı bu.. ilk yarıdan çok daha fazla başarılı olacağımız kesin de merhaba futbol mu denir buna bilemiyorum..
                          #7 King of Kings

Yorum

Cenk iyide Gs ve Bjk yi yenerken takımın başında Ziya Hoca yokmuydu ?

Derbylerin havası her zaman farklı olur. şimdiden kestirmek zor.
                            Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
                            Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

kupayı değerlendirme dışı bırakırsak. uefa, intertoto,6.lık yolunda gidip geliriz25. haftadan sonra.Trabzon'da futbola 26 saat 12 dakika kaldı
                              Önce TRABZONSPOR

Yorum

konya maçını zevkli ve hoş bir futbolla alırsak 2.yarı çok güzel olacak gibi geliyor.eğer tersi olursa eleştirilecek okadar çok şey varki ne yönetim ne hoca dayanamaz gibime geliyor.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X