Gel mantalite otur sende su koseye.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Merhaba Futbol, Merhaba Trabzonspor
Daraltma
X
- 
allahım şu yeni yılda camiamıza hayırlı başarılar nasip et
aminHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
 - 
Merhaba Sevgili Trabzonspor,
Seni ne çok özledik bilsen. Çook uzun zaman oldu sen yüzümüzü güldürmeyeli. Sana layık olamadık, olamadılar. Başkanlar, yönetimler, futbolcular, taraftarlar.. Layık olmak için çaba göstermeyi de unuttuk hani.
23 sene öncesini geçtim, ben senden daha 10 sene öncesini istiyorum, ona da razıyım. Artık gönlüne göre. Sen ne sunarsan bize gene onunla avunacağız.
Dublörün var birkaç senedir sahnede. Senin yumruk yiyeceğin sahnelerde o devreye giriyor, sana bir şey olmasın diye. Neyse artık ikinci perde de asıl adam devreye girsin ve tüm kötü adamları toz duman etsin.
Ben 1,5 ay önce bıraktığım dublörünü değil, 10 sene önce bıraktığım aslını istiyorum senin.
Bana seni gerek seni...Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
 - 
msj ları okudukça mutlu oldum kötü bi ilk yarıya ramen TRABZONSPOR
 sevgimizin sınırsızlığı umutlarımızı hep taza tutuyor yeni bi başlangıç güzel bir başlangıç inşallah bizi beklyor hayata bizi bağlayan bikaç şeyden biri olan TRABZONSPORUMUZ bu yarı bizi hep güldürsün inşallah güldürmese de herzman sonuna kadar destek devam edecek
yeni transferlere sabır gösterilmesi dileiyle
başarılar TRABZONSPOR

Yorum
 - 
ıkıncı yarıda;
yıne sevgımıze,heyecanımıza bıcak sokmak ısteyenler olacaktır..
yıne sagda solda,orda burda hakkımızda onlarca sacma ve yanlıs sey yazılacaktır..
yıne "bitti","düştü","yok ole buyuk"fılan denecektır..
yine yonetım veya hoca sacmalayabılır..
yıne stadda olaylar cıkaran,sahaya atlayan olabılır..
ama neolursa olsun ıcımızdekı sevgının,aşkın bıtmeyecegını bılıyorum..
biz ıkıncı yarıda ve bundan sonra olacagı gıbı herzaman BURDAYIZ..
bırazda kopya cekıyım;
Efsaneler ölmez,sadece sekil degiştirir..Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...
Yorum
 - 
Sevgili Tunga'nın dediği gibi dublör veya müsvedde değil,aslını-orijinalini çooook çok özledik.
Umudumuz azda olsa İnşallah 2.yarıda aradığımızın izlerini,gölgesini dahi görebilsek razıyız.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
 - 
Aslında hepimizin içinde var bu duygu.. yeni bir başlangıç ve merhaba futbol.. ama takım bünyesindeki bir takım mentalite problemleri! dolayısıyla merhaba sıkıntı dolu maçlar, merhaba mahkum oynanan futbol, merhaba Ziyaaa desek daha doğru olur
Gerçeği şu sağ bek ve kaleci de alınırsa 2. yarının en az gol yiyen takımı olacağımız kesin.. 17 maçın 3 İstanbul takımına karşı oynayacaklarımızı kaybederiz muhtemelen.. zira Gs ve Bjk'yi hücum futbolu oynayarak yenmiştik, 2. yarı rakibi bekle ve kontraatak oyna stiline dönülecek.. bu bağlamda büyük takımlara karşı kazanacağımızı düşünmüyorum.. tıpkı ilk Ziya dönemi gibi.. geri kalan 14 maçı da 1-0 kazanma ihtimalimiz çok fazla.. en azından kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum.. ama kaleci almak şartıyla.. evet görünen köy aşağı yukarı bu.. ilk yarıdan çok daha fazla başarılı olacağımız kesin de merhaba futbol mu denir buna bilemiyorum..#7 King of Kings
Yorum
 - 
konya maçını zevkli ve hoş bir futbolla alırsak 2.yarı çok güzel olacak gibi geliyor.eğer tersi olursa eleştirilecek okadar çok şey varki ne yönetim ne hoca dayanamaz gibime geliyor.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum

En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum