0-2 kazandığımız Sivasspor maçının yıldızı sizce kim? Maçı izlemediğim için oy kullanmayacağım...
Maçın Yıldızı | Sivasspor - Trabzonspor
Daraltma
X
-
Maçın Yıldızı | Sivasspor - Trabzonspor
140Esteban Alvarado0%14Douglas0%6Carl Medjani0%5Aykut Demir0%8Luis Pedro Cavanda0%1Yusuf Erdoğan0%0Okay Yokuşlu0%65Stephane M'bia0%0Erkan Zengin0%0Deniz Yılmaz0%0Marko Marin0%40Özer Hurmacı0%0Mustafa Yumlu0%0Alper Uludağ0%1"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”Etiketler: Yok -
Aykut diyebilirim.
Ama maç fotolarıyla ilgilenen basın mensupları için Esteban'dır kesin. Uçarak poz vermekten helak oldu. (hakkını yemeyeyim 1-2 tane iyi kurtarışıda var)Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com -
Esteban Alvarado
Douglas
Marko Marin
Carl Medjani
Okay Yokuşlu
Bu gün en iyi oynayan oyuncularımız bunlardı.Yorum
-
deniz sefa erkan üçlüsünden şaka la şaka bu saydıklarım ayağında top tutamayan pas bile veremeyen adamalar resmen. maçın yıldızı olsa olsa estebanYorum
-
-
Maalesef üzülerek söylemek zorundayım TS yi takip etmeyen taraftar sayısı hızla artıyor, bende takip etmedim, oy kullanmayacağım ama takımı bu noktaya getiren İHO nun en başarısız yönetici olduğunu söyleyebilirim.
General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
-
Galip geldiğimiz bir maçtan sonra su saate kadar bu başlık daha 2 sayfa ilerlemisse yıldız aramaya gerek yok. Zaten İho, Hurma ve Şota da kendilerinden başka yıldız istemiyorlar takımda.
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTRABZON SPORYorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum