''Spor Toto Soytarı Ligi'' Bugün 5 yıllık digitürk üyeliğimi iptal ettim. Arkadaşlar destek bekliyorum sözle , icraatla olmuyor lütfen dikkate alın bu soytarı ligi , şampiyonu masa başında tayin edilen ligi izlemeyin. Bunlar anca para kaygısını bilirler laftan , nasihatten anlamaz paradan anlarlar anladıkları dilde konuşalım bizlerde. Benim ödediğimden ne olur demeyin iade edin , iptal edin.
Digitürk'ü İptal Ettirdim! Sizlerden de Destek Bekliyorum
Daraltma
X
-
-
Biz onu yapalı 4 sene oldu.TRABZONSPOR
Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''Yorum
-
Ben de dün iptal ettirmek için aradım ama iptal ederseniz taahüt ödersiniz dediler. Elime para geçerse taahütü ödeyip iptal ettireceğim. Bu işkenceden ne kadar çabuk kurtulursam o kadar iyi.Yorum
-
-
-
hocam yeni yasaya göre bu söylediğin suç teşkil etmekte ve adı geçen firmalar bu konuda çok sağlam ekiplerle çalışıyorlar bence yorumu silmelisin ...
saygılarımlaBiz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...Yorum
-
No one wins. One side just loses more slowly.Yorum
-
Bu ülkede 3 İstanbul takımı haricindekiler teferruat, piyon
GS denilen takım bile bile potaya sokuldu (tff, mhk, Cüneyt ÇAKIR, dünkü hakem)
TS ise 2 yıldır acımasızca doğranma devam ediliyor.
Cuma akşamından sonra ağzımı bıçak açmıyor, öfke, sinir ve şiddet dolu bir vücudu daha ne kadar taşıyabileceğim? Psikolojim çok kötü.
Allah Trabzonspor'umuzun hakkını bile bile yiyenleri acıların en acısıyla cezalandırsın.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
Zaten yıllardır kapalı ligtv. Hatta bende ligtv kapalıi, spor ekstra paketi yani premier lig ve diğer ligler açık....Böylesi onlaı daha da rahatsız ediyor......Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....Yorum
-
Yorum
-
Kararsızdım, biliyordum ya da hissediyordum,, son Konya maçı ile ben de kapattırdım. Taahhütüm de yoktu, vermek için bekliyordum ve bitti. Ama yine de canım takımımın maçını izlemek istiyor. Bakalım nasıl önüne geçeceğim.
wakitsizBazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...Yorum
-
Avni Aker'deki ilk maçta
Trabzon düşmanı
Türk hakemleri
ve
LİGTV dışarı diye bağırıp herkese bir ihtar çekmeliyiz.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum