Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Takimimizin Psikolojisi...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Mehmet tarafından gönderildi
    Futbolcularimizin hiç biri bizim düsündügümüz gibi
    düsünmüyorlar, onlar kendilerince profesyonel takiliyorlar.

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

iste tek cevap budur
    <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

Futbolcularimiz özellikle Trabzonspor'a gönülden bagli futbolcularimiz maç keybettiklerinde elbette üzülüyorlardir. Ancak onlar sahada mücadele ediyorlar neyi yanlis yaptilarini ne dogru yaptiklarini çok iyi biliyorlar. Her futbolcu kaybedilen bir maçtan sonra sakin kafayla düsündügünde özlestiri yapar ayni maçi kafasinda tekrar oynar ve hatalarindan ders çikarir. Futbolcularimiz alisiktirlar bu durumlara. Çabuk atlatirlar. Takima da bir psikolog lazim tabiki.
      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

dedigim gibi bu konu sirf yattara nin yazdiklariyla sinirli degil baska faktörler de eklenir.. fakat petko nun degaj ve topu oyuna agir sokmasi konusu bence 2 boyutlu.. topu oyun agir sokmasi onun eksikligi ve uyarilarak giderilebilir.. gerekirse idmandan sonra topu oyuna hizli sokma çalismasi yapsin[img]smileys/smiley36.gif[/img]ama degaj konusunda biraz da malum olan topu oyuna sokacak adam eksikligimizden kaynaklaniyor bence.. hüseyin e mi adem e mi versin topu .. ya da thijs e atti diyelim o topu alip dönebilse belki oyuna sokacak da alip dönene kadar rakibin gelip onun ayagindan kapmamasi mucize.. ziya hoca maçtan önce anlatsa petkoya topu suna suna vereceksin diye yapar bence.. ama diyorum ya topu oyuna sokacak adam sayisi o kadar az ki takimimizda...
        #7 King of Kings

Yorum

ya senin ibrahim yattara gibi bir toçun var.bu adam bir maçta güzel oynadi tepelere çikti.nasi olsa iyi oynuyorum mantigiyla yola çikti.ama görülüyor ki bilbao maçinda etkili olamadi maalesef.hiçbir zaman rehavet olmamali rehavet bize yaramiyor arkadaslar.rehaveti birakmali futbolcularimiz.

Yorum

bizki sampiyonlar liginden döndük. napcaz uefayi... hem uefa takimi yoruyordu... bundan sonra tek düsünce lig... takim için iyi oldu... haftada iki maç olmuyordu... zaten akillarda halen kiev vardi...
            Murat & Yeşim
            FATİH
            GÖKDENİZ---Loading
            BAYRAKTAR

Yorum

ya arkadaslar,,takim olarak bu maça hazir degildik...gerek ibrahim yattara gerek fatih gerek gökdeniz gerekse ziya hoca....gökdenizle fatihi anlamis degilim ama..yattara 'nin durumu ortada.:adam kaç maçtir oynamiyoo..basin ve bjk yüzünden ziya hocanin akli karisik..uefaya inanilmamis...emrah vasat..yani MOTIVASYON yok takimda........
              ölene kadar bordo-mavi.....

Yorum

beni en çok ne düsündürüyor biliyormusunuz arkadaslar. birkaç fark yakaladgimiz maçlari dahi sonlara dogru illaki zora sokuyoruz. çünkü rakibi bozmak yerine nasilsa maç bitti deyip kendi kendimizi bozuyoruz.

ligdede 5-6 puan önde oldugumuzu hayal ediyorum ayni psikoljik tavir içerisinde olursak eyvah diyorum.

basladigimiz ve emek verdigimiz bir isi sonlara dogru hep bir çuval inciri berbat etme noktasina getiriyoruz. halbuki asil o saatten sonra bütün gücümüzle asilmamiz lazim. bizimkiler niye bu mantikta birtürlü anlayamiyorum. saygilar.
                Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

Besiktasa60. dakkaya kadar gol atamazsak zaten yorgun olan takimmizinPsikolojiside iyice bozula bilir ama biz ilk yarida atariz diye düsünüyorum

ALICAZ INSALLAH
                  Bizans Dusmani

Yorum

piskoloji falan onemli degil hocam bu maci alacaz insallah
                    Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
                    Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
                    Mustafa Korkmaz

Yorum

Bir psikolojik sorundan da ben bahsedeyim:

Rakibin 10 kisi kalmasi sendromu!!!

Bakiniz Kiev maçi, bakiniz Antep maçi ve de bakiniz BJK maçi...

3 maçta rakible 10'a karsi 11 oynadigimiz toplam dakika: 103 (sirasiyla 43, 31, 29)

Bu sürede attigimiz gol sayisi: 0 (sifir)

terazi lastik cimnastikçiler maçihariç diger maçlarda kaybedilenler ortada..

Daha önceki yazilarimda da yazdigim gibi ben rakip eksik kalinca sevinemiyorum artik. Umarim bu 3 maç sadece bir tesadüftür.

Peki bunun nedeni nedir acaba?

1. Eksik kalan takimlarin kapanmasi ve bizim kapanan takimlara karsi oynayamamamiz mi?

2. "Eksik kalan takima karsi gol atma zorunlugu" gibi bir duyguya kapilip suursuz ataklar sergilemek mi?

3. Eksik kalmanin her zaman dezavantaj olmadigi hatta bunun bazeneksik takimi daha da havaya sokup"10 kisiyle galip geldiler" mansetlerinin hayaliyle "hieeeyyyt Allah" diyerekten top yekün mücadele etmesi mi?

4. Ya da tam tersi, rakibin eksik kalmasinedeniylefutbolcularin farkli bir psikolojiye bürünmesi ve"10 kisiyi yenemediler" gibi mansetlerin korkusuyla titreyen bacaklari mi?

Valla ben bilemedim. Ama sunu biliyorum, son 3 maç gösterdi ki eksik kalan takima karsi motive olamiyoruz. Umarim bu sadece bir tesadüftür.

Tarih ve tecrübenin bize öğrettiği, ulusların ve hükümetlerin tarihten hiç bir zaman hiç bir şey öğrenmedikleri, ondan hiç bir ders çıkarmadıklarıdır. - Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Yorum

İlk olarak kurt61 tarafından gönderildi

Bir psikolojik sorundan da ben bahsedeyim:

Rakibin 10 kisi kalmasi sendromu!!!

Valla ben bilemedim. Ama sunu biliyorum, son 3 maç gösterdi ki eksik kalan takima karsi motive olamiyoruz. Umarim bu sadece bir tesadüftür.

bence umdugun gibi sadece tesadüf... rakibin on kisi ya da on bir kisi maçi bitirmesi degil asil sorun,ya da sorun gibi görünen..takimimiz bugüne kadar,lig baslayali beri,tam 17 resmi maç oynadi..diger takimlarla kiyaslanamayacak derecede fazla bir maç trafiginin içinden siyrildi.. dogal olarak sebep, fiziksel ve bir o kadar da psikolojik YORGUNLUK... saygilar..
                        NIGHTMARE OF BYZANTIUM

Yorum

teknik direktörümüz ziya dogan

takimimizin fiziksel yorgunlugu yok psikolojik olarak yorulduk diye bir beyanat verdi

hadi ziya hocam iste burada açiga çikacak senin marifetin özelligin bir türk teknik adam olarak bu psikolojik yipranmayi gidereceksin

sana güveniyoruz..
                          Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

xxx ZIYA HOCA!!!

ADAM DEDIK, SISIRDIK SENI. BU TAKIM BÖYLE MI TOP OYNATILIR YAA?

BASKA BIRSEY DEMIYORUM DEFOL GIT BESIKTASA

SENOL HOCA GELSIN...

xxx
                            Edited by: Kaya
                            zevk olsa gelip geçer,
                            sevda olsa birgün biter,
                            TRABZONSPOR bir tutku;
                            sönmez günes sönmedikçe,
                            ölmez beden ölmedikçe...

Yorum

Maçin heyecaniyla, öfkesiyle klavyeye sarilip, böyle seyler yazmayin kurban oliyim.

Takim bir aydir kötü de oynasa, genelde iyi yolda siz ne derseniz diyin. Rakiplerimizdeki sansin yarisi bizde olsa su anda 10 galibiyetle liderdik.

Sinan

Yorum

Sinan çok hakli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X