Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehit Binbaşımız #ArslanKulaksız Asla Unutulmayacaksın!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şehit Binbaşımız #ArslanKulaksız Asla Unutulmayacaksın!

Şehit komutanımızın mekanı cennet olsun. Bu başlığı komutanımızın ayrıca açmak istedim zira komutanımız bir Trabzonsporlu idi. Kendisine ait facebook sayfasında Trabzonspor sevgisini defalarda göstermiş. Bu nedenle bu paylaşımları sizler için hazırlayıp burada paylaşmak istedim...

Tekrardan komutanımızın mekanı cennet olsun. Türk Milleti'nin başı sağolsun...

En son Kaya tarafından düzenlendi; 28.07.2015, 12:06.
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Bu paylaşımı da komutanımızın kıymetli ve bu hain saldırıda yaralanan eşi babalar gününde yapmış...

Malik bin Dinar

Yorum

Yineleyerek;

Komutanımızın mekanı cennet olsun... Ailesinin, sevdiklerinin ve Türk Milleti'nin başı sağolsun...

Yaralanan değerli eşine acil şifalar dilerim...
      Malik bin Dinar

Yorum

Allah rahmet eylesin. Adam efsane..

Yorum

---Forum eski üyelerimizden İlker Tosun'dan alıntı---

"Asker" denince bi tanım canlanır ya hani zihinlerde .. İşte ARSLAN KULAKSIZ tam da oydu işte .. İsmi gibiydi Arslan gibiydi, çakı gibiydi. Kızarken bile gülerdi gözlerinin içi. Hiç unutur muyum daha ilk gün hepimizi karşına dizip "artık ananız da benim, babanız da, en yakın arkadaşınız da benim sevgiliniz de benim" dediğin o anı ? Hiç unutur muyum bizlere "Sizi buradan birer HERİF olarak göndereceğiz" dediğin o anı ? Hiç unutur muyum annem ile babama "ne güzel evlat yetiştirmişsiniz" deyip beni onurlandırışını ? Hiç unutur muyum arkasında "Bize Her Yer TRABZON" yazan atkının asılı olduğu o arabanı. Sana bu alçaklığı yapanlar iki tarafta da cezasını çeksin inşallah. Gözyaşlarımız sel olsun boğsun onları. Çok güzel insandın sen komutanım. Cennetin en yüce makamındasın hiç şüphem yok. İyi ki seni tanıdım .. Mekanın cennet olsun .. Başımız sağolsun .. (Not; Rahmetli Arslan KULAKSIZ memleketine ve mesleğine öylesine tutkulu bir insandı ki astsubay olarak başladığı kariyerini subaylığa çevirme başarısı gösterip subaylıkta da binbaşılığa kadar yükseldi. Askerliğini yapanlar bunun ne derece istisnai bir durum olduğunu anlayacaklardır

---Forum eski üyelerimizden İlker Tosun'dan alıntı---
          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
          FIRTINAİHTİLALEFSANE
          we the north

Yorum

Mekanı cennet olsun, Allah in calisma sistemi bu dunyaya tesir etmez dualar soyut mermiler somuttur, ötede bizi ne bekliyor bilemem sucluların bu dunyada cezalarini cektigini gormek istiyorum ama lanet olsun ki bu aciyi bize yillardir yasatiyorlar, lanetledikleri israil in çöp ü kadar olamiyorlar.

Utaniyorum !!!!!
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Yangın yeri yangın. Yazacak çok şey var da burada en fazla rahmet dileyebiliyorum.

Eşine hem sabırlar hem acil şifalar.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

hani derler ya sözün bittiği yerdeyiz diye işte o noktadayız ve şehidimizin paylaşımlarını gördükçe boğazımız düğümlendikçe düğümleniyor ( şehitim sen ölmedin cennette yeniden doğdun...

Yorum

Ne yazsam boş...
                  Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

Muş’un Malazgirt ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit düşen Binbaşı Arslan Kulaksız’ın barışın tesisi için tayin istemediği öğrenildi.
                    Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız, uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olurken, geride gözü yaşlı bir eş ve iki çocuk bıraktı. İki yıl önce ilçeye atanan ve sürekli köyleri ziyaret eden Kulaksız, halkın sorun ve sıkıntılarıyla yakından ilgileniyordu. Her Cuma günü bir köyü ziyaret ederek köylülerle birlikte cuma namazı kılan ve Halkın Komutanı olarak bilinen Binbaşı Kulaksız, genç çiftlerin mutlu günlerine de katılmayı ihmal etmiyordu. Yardıma muhtaç ailelere gıda ve giyim yardımında bulunan Kulaksız, bu sene görev süresinin dolmasına rağmen tayin istemedi. Malazgirt ve Malazgirt halkını çok sevdiğini her fırsatta dile getiren Kulaksız, barış ve huzurun devamı için bir sene daha ilçede kalmaya karar verdiği öğrenildi.

Milliyet
                    Malik bin Dinar

Yorum

mekanın cennet olsun komutanım

Yorum

bu vatansızlar zaten kalleş ama destekleyenler daha fazla KALLEŞ.
                        #

Yorum

Allah cc sefaatini bizede nasip etsin...
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Allah rahmet eylesin..mekanı cennet olsun
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Sabır taşı olsa çatlardı.. Yeter artık bu hainlerin yaptıkları. İnsan kendini gerçekten zor tutuyor sokağa çıkmamak için. Yine vatanımızı düşünüyoruz , karışmasın terörün ekmeğine yağ sürmeyelim diye. Allah vatanımızı korusun , şehit abimizden de Allah razı olsun. Kanın yerde kalmayacak komutanım..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X