Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

#BordoMaviNet16Yaşında | İyi ki Doğdun BMN... Nice Yaşlara...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Güzel dostluklar....

Seviyeli muhabbetler..... ( istisnalar hariç)

Hayırlı organizasyonlar....

daha ne olsun...
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

2. ailem , iyi ki varsın Trabzonspor iyi ki varsın BMN...

Yorum

1999 yılından beri mensubu olduğum bu oluşum sayesinde nice arkadaşlıklar, dostluklar, kardeşlikler edindim. Taraftarlığın sadece tribünde olmak olmadığını bu oluşum sayesinde öğrendim. Bu oluşum sayesinde Trabzonspor'a gerçek manada fedakarlığın nasıl yapılacağını öğrendim. Bu oluşum sayesinde Trabzonspor'un geleceğine oy vermeyi öğrendim... Bu oluşum sayesinde kardeşten ileri tanışıklıklarımız oldu...

Gene bu oluşum sayesinde bordomavi renklere gönül vermiş ya da vermiş gibi görünen nice çıkarcılar , nice şerefsizler, nice kahpeler, nice puştlar Trabzonspor'u kullanıp bir yerlere gelmek isteyenler asalaklar tanıdım...

Çok şükür bu zamana kadar dostluk, kardeşlik, arkadaşlık, samimiyet ve Trabzonspor'un tarafında olmaya çalıştık. Diğer konular hayatımızın hiçbir döneminde bizi cezbetmedi. Haliyle bordomavi.net'in bu tip şahısları bünyesi bir türlü kabul etmedi. Bu bünye zaman içerisinde puştları, yavşakları, çıkarcıları sistem dışına itti. Bordomavi.net'in bunca yıl ayakta durmasının tek nedeni temelinde sevgi, samimiyet, kardeşlik, almadan verme özelliği var...

Trabzonspor varsa, bordomavi.net var. Trabzonspor yoksa, bordomavi.net'in olmasının bir manası da yok! Bende bu vesile ile gerçek manada Trabzonspor'un hizmetinde olan bordomavi.net'in 16. yaşını kutluyor, sonsuza kadar yaşamasını yüce mevladan diliyorum...
        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

İlk olarak AdemS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sosyal medya karşısında bütün gücüyle direnen bir forum var karşımızda, umarım böyle devam eder..
          Bu çok kıymetli bir yorum ve tespit...

Bunu hep birlikte yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz inşallah...
          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
          Malik bin Dinar

Yorum

Bu kadar güzel renktaş ile ayni ortamda bulunmamı sağlayan, cok degerli insanları tanımamı sağlayan, Trabzonspor taraftarının en önemli sesi olan BMN nin kuruluş yıldönümünü tebrik ediyorum. Inşallah hep beraber nice seneler görürüz.

Yorum

bu güzide platformun kuruluşundan ,halihazırda yaşatılmasına kadar emeğini esirgemeyen tüm kardeşlerime minnettarım.

İyi ki varsın BMN ve onu vücud eden fedakar dostlar!
              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              Yükleniyor...
              X