Fatihin Trabzonspora getirilişi hata idi Trabzonspor taraftarına ettiği sözler unutuldu galiba anlamadığım bu taraftar kim neye göre tepki veriyor ve neye göre tepkisini bitiriyor!!!Ziya Doğan ın hiç bir ortamda Trabzonspora ve taraftarına enufak bir eleştirisi olmadığı halde aldığı tepki ve yediği hakaretler,ZD yi Fatih Akyelden daha nı değersiz kılıyor?Fatihe ağlayanlar olması gerçekten endişe verici Fatihin arkasında olanlar biraz hocaya destek verse adam daha rahat çalışacak.İyi oldu ama geç oldu fatihin bu takımdan yollanması.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Açıkla Fatih Akyel...!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Kendi adıma şunu söylüyorum ve de arkasaındayım lafımın .Bu adamdan nefret ederdim zamanında dedikleri için ama TRABZONSPOR um için elinden geldiğince iyi niyeti ile oynamıştır.Bunun içinde teşekkür ediyorum. Kimse Akyel'in arkasından ağlamıyo. Gitmesi iyi oldu evet sorunu vardı hoca ile ( zaten hoca ile kimin sorunu yokki Musampa aylardır bekliyo çürüyecek kulübede
) .
Bu takımdan gitti diye tek üzüleceğim futbolcu TEKKE'm di ..Gerisi hikaye
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
artık Fatih Akyel Resmi olarak bizim futbolcumuz değil yolun açık olsun diyoruz ve bu başlığı kapatma zamanı geldi diye düşünüyorum..."Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum