Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Açıkla Fatih Akyel...!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geçen sene süper oynuyordu kimse bir şey demiyordu.Geçmişte yaptığı yanlışlar unutulmaya çalışılıyordu.Ama bu sezon berbat oynadı.Zaten geçmişten de sabıkası vardı.Aa böyle kadro dışı kaldı.Takımda oynadığı sürece kafamda en ufak bir şüphe yoktu.Oynarken adam gibi oynadı.
    Şu an yine yanlış yapıyor.Konuşmaması lazım.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• ahh ahh daha yeni ceza aldım neler derdim neler f.akyelciğime!!! gelmesi büyük hataydı oynaması da... ama hala gönderilmemesi ve bazıları tarafından ısrarla savunulması çok büyük hata!!!
      Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• bu yonetim ne yapacagını bilmiyor ondan boyle davranıyo.... sana sesleniyom ziya hoca maden oynatmıcam akyeli sattakurtul ondan bari klube para gelsin..
        En son Şuayip Aydın tarafından düzenlendi; 20.12.2006, 18:25.
        Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• bence iş yapar bi adam ama bazı oyuncalar ne kadar iyi olurlarsa olsun klup içi ruhsuzluk yaratılıyosa gönderilirler. bunun zamanında gökdenize yapılmamış olması bunun böyle olmadığını göstermez.
          helede busene bazı işi bilmezler tarafından 2. kaptan yaptırılınca yapmış olduğu hatalar yaptıkları hatalar daha göze batmaya başladı. bu hataların ilerde klube zarar vermemesi için kadro dışı alınması cok iyi. bu saatten sonrada akıllanmıyacağı için gönderilmisi iyi olur.
          ama özellikle fatihin paf takıma gönderilmesi bundan sonra bu şekilde davranış göstereceklere bi nasihat oldu. takımda en çok bu işe yaradı.
          "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• Cevap

İlk olarak demokles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar ben burada bir şey sormak istiyorum...

1-) Fatih AKYEL e güveniyormusunuz ?

2-) Takım içerisinde sorunlar olduğuna inanıyormusunuz ?

3-) Yenilen goller ve oynanan futbol sizce ne ifade ediyor ?
            CEVAP
            1) Fatih Akyelin bir sorunu vardır veya yoktur ben bu oyuncuyu sevmedim ve sevmeyeceğim açıkçası söyledikleri doğru olabilir sebep olaraksaŞenol hocanın ayrılırken yaptığı açıklama
            2) Evet inanıyorum takım içinde bir sorun olmasa bu kadar kaliteli bir kadro bu kadar kötü oynayamaz veya oynatılamaz^
            3) Bana göre futbolcular bir türlü maçlara konsantre olamıyor bu da takım içindeki bilinmiyen bir sorundan kaynaklanıyor(Bizim tarafımızdan bilinmeyen yönetimin sakladığı)
            Yönetim biraz onur ve gururunuz varsa lütfen istifa yada artık biz bildiğimiz gibi gönderirizzz
            geldiğiniz gibi defolup gidin
            bu takıma ve bu büyük taraftara bu kadar sıkıntı ve üzüntü yaratmaya kimsenin hakkı yok
            önce TS_CLUB lar kapat sonra da oh yan gel Kaptandan gelen 16 trilyonu yeeeee
            Oh ne ala memleket ye kürküm yeeeee
            Trabzonspor sanki onların ticaret aleti
            Albayrak biraz onur ve grur lütfen
            Git azizeye yağverlik yap ancak o sana yakışır....
            Bir gün inşallh herkes Trabzonsporlu olmaz...

Bırakın da O onur bizde kalsın

Yorum

• Trabzonspor daki mevcut kadro ile Türkiye değil Dünya Şampiyonu bile olunur.
              Ama gelin görünki alınan sonuçlar düş kırıklığı ve çok üzücü..
              Yani belliki takımda anlaşmazlıklar var.. Biraz da bildiğimiz şeyler.
              Senin futbolcun benim futbolcum, senin adamın benim adamım.
              Bir de sponsorlar ve iddiacılar da işe çomak sokmaları yokmu.
              Netice bu malesef.
              Bakcaz! Ziya Doğan bunların kökünü kazımaya kararlı gibi görünüyor.
              İnşallah başarır.
              Mevcut kadro ile gelinen bu noktada insanın sinirlenmemesi üzülmemesi mümkün değil.
              hobisi amatör fotoğrafçılık >>
              .

Yorum

• benim merak ettiğim şey şu madem bu kadar iyi futbolcu ve yüce kişilik bu kişi neden her gittiği takımda ya kadro dışı kalıyor yada kovuluyor. var mı bu konuda açıklaması olan ?

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ligin ilk devresini 13.sırada tamamlamış bir takımın sorunlu olduğunu söylemek yada farketmek çok müthiş bir yetenek gerektirmiyorki..!
                  mesele fatih akyelinde sorunlardan bir tanesi olduğunu kabul etmekte.!

sorunun bizzatihi kendisi olması yada sorunlardan en azından bir tanesini teşkil ettiğinin kabul edilmesi meselesi bu..!

beklenen,olması gereken,yakışan;bir özürdü sadece..

ben duymadım...

belki futbolun içinde kaynayıp gidecek bir yalandı ilk başta fatihin söylemleri...
                  ama iş uzadı basitleşti,çirkinleşti,suçlamalara döndü...
                  hocanla,kulübünle inatlaşmayacaksın...
                  benim bahsettiğim şuan ki puan durumuyla ilgili değil sadece,bahsettiğim sorun daha önce de vardı.

yalnız bu sorunu fatihe yüklemek ve fatih gidecek dertler bitecek gibi bir hava yaratılıyo. bence biz daha çok fatihler göndeririz bu takımdan.

İlk olarak demokles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar ben burada bir şey sormak istiyorum...

1-) Fatih AKYEL e güveniyormusunuz ?

2-) Takım içerisinde sorunlar olduğuna inanıyormusunuz ?

3-) Yenilen goller ve oynanan futbol sizce ne ifade ediyor ?
                  1-) Hangi açıdan.

mesela fatihe borç veririmiyim mi bilmem.

futbol açısından mı evet.şuan Türkiye ligine ve Trabzonsporun mevcut kadrosuna bakınca ondan iyisi parmakla sayılır.olanlarıda biz alamayız zaten.

2-)Evet.Sadece şuan değil bu tip sorunlar öncede vardı.önlem alınmazsa devam da edecek.sorun başarısızlık gelince dahada su yüzüne çıktı.

bkz.gol sonrası sevinçlere herşeyi açıklıyor.kim kime koşuyor kim kimden kaçıyor.

3-)şuan ki kadrodan bundan daha iyi bir futbol ve sonuçlar bekliyordum.yani bu kadrı şuan ki durumda olmamalı idi. şuan ekstra bir durum yaşıyoruz.şampiyonluk değil ama en azından ilk dört.
                  takımın şuan ki durumu futbolcuların kalitesi veya uyumsuzlugu vey formsuzlugu ile alakalı değil bence.

Yorum

• İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    benim merak ettiğim şey şu madem bu kadar iyi futbolcu ve yüce kişilik bu kişi neden her gittiği takımda ya kadro dışı kalıyor yada kovuluyor. var mı bu konuda açıklaması olan ?
                    ben yanlış mı biliyorum.

fatih gs de kaç sene oynadı.hangi kupaları kaldırdı.

ne yani adam süper kupayı alınca mı değişti.

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Allahım ya bu adam nasıl Trabzonspor'a transfer olur?
                      Ancak böyle bir yönetim işbaşında olursa transfer olabilirdi. Oldu...
                      Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben yanlış mı biliyorum.

fatih gs de kaç sene oynadı.hangi kupaları kaldırdı.

ne yani adam süper kupayı alınca mı değişti.
                        peki süper kupayı alınca takımlar mı değişti hadi bizim takımları geçelim ispanyol alman yunan takımları da mı bilemdi fatihin kıymetini

Yorum

• İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          peki süper kupayı alınca takımlar mı değişti hadi bizim takımları geçelim ispanyol alman yunan takımları da mı bilemdi fatihin kıymetini
                          oralardan neden ayrıldı bilmiyorum. dünyada iyi oldukları halde çok takım değiştiren çok futbolcu var.gs de en az 4 yıl oynadı demekki bizde de oynayabilirdi.

Fatih tekkede Kaç defa yolandı bu takımdan belirli sebeplerle ve sonra ne oldu.takımın en iyisi oldu.

Yorum

• allah aşkına fatih akyelin neresi arkadaşlar onun yüzünden en az 11 puan kaybettik sırf kişisel hatalarla ya kolay adam kaçırdı ya top kaptırdı yada markajı yapamadı...bu adam zaten kendisi top gibi nereye vursan oraya gidiyor...ona sahip çıkanlar asla FATİH AKYEL kadar TAYFUN CORAYA sahip çıkmadılar...

Yorum

• Öyle mi

İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              asil adamlik ozur dilemek geldigi takima layik mucadele ornegi gostermektir adamlik budur ayrica fatih adam gibi adamdir .... ayirca sunuda soylim fatih aski falan demissin kislere takilsaydik trabzonsporlu olmazdik cok sukur trabzonsporun herseyden once geldigini kendim dusunebiliyorum bana zarar falanda gelmez sen rahat ol
                              Fatih adam gibi adamdır öyle mi sana sadece koca bir YAZIKLAR OLSUN!!! diyorum başka birşey de demiyorum ve senin gibi taraftarların bizim aramızda olmasından da hicap duyuyorum

Yorum

• sen ne diyosun ya sanami danisacam nasil yazi yazacagimi git ne duyarsan duy bende sana hadi ordan diyorum kaalaya alincak bi yazi yada yorumun olsa daha cok cevap yazardim ama emin ol sen degmesin kocum ayrica sunuda unutma adamlik kufur etmekte degildir ozur dilemektedir adamlik ozur dileyeni affetmektedir adamlik adamlara mahsusutur
                                En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 20.12.2006, 22:56.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X