Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar Bu konu hakikaten mühim...
    O yüzden yeni topic açmayı uygun gördüm...
    Dileyen arkadaşlar yazılarını oraya tasıyabilirler..
    Haczavera,Maçka,Trabzon....,
    Sen Fatih in torunu,Ben Deli İbrahim in
    Sen Düzenin Adamı,Bense Memleketimin......

Yorum

• bu arada marcelinho almanyada golünü çaktı wolfsburgda 83.dk da attı 3-1 aldılar maçı
      "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ALİ BİLGİN TRABZON DA
        Trabzonspor yönetimi, 3 büyüklerin peşinde koştuğu Antalyasporlu futbolcunun işini bitirdi
        BORDO-MAVİLİLERİN Antalyaspor’da forma giyen ve bu sezon ortaya koyduğu performansla büyük beğeni toplayan Ali Bilgin ile görüşüp her konuda anlaşma sağladığı belirtildi. Aslen Trabzonlu ve Almanya’da gurbetçi bir ailenin çocuğu olan Ali için Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş büyük savaş veriyor. ALİ Bilgin’in 2009 yılına kadar Antalya ile sözleşmesi bulunduğu açıklanırken bu transferle ilgili yetkinin başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu’na verildiği ve Hacıosmanoğlu’nun, Ali Bilgin’le prensipte anlaştığı iddia edildi. Hacıosmanoğlu yaptığı transferlerle iş bitirici olarak tanınıyor. ANTALYASPOR’DA oynadığı futbol ve attığı gollerle adından söz ettiren ve transferin yıldızı olarak görülen Ali Bilgin ilk tercihinin memleketi Trabzon olacağını söyledi. Genç oyuncu memleketi Trabzon’da oynamasının kendisi için ayrı bir övünç kaynağı olacağını bildirdi..
        en son abdullah vardı bizde sol ayak eger ali bilgin gelirse bize ve takıma cok ama cok faydalı olur eger bu haber dogruysa cokkkk sevindim bide ziya dogan istifa etti takımın başina unal karaman geliyo deseniz varyaaaaaaaaaaa ben havalar ucarım haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa haleye bizim orkunu almamız alzim buda belitiyim..

Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• WolfsburgMS
          3 - 1Bochumİlk Yarı Skoru: 2 - 0

Isaac Boakye(1 - 0)22' Alexander Madlung(2 - 0)26' Marcelo Marcelinho 33' 36' Joel EpalleFacundo Hernan Quiroga 44' 65' Pavel Drsek 66'(2 - 1)Theofanis GekasMarcelo Marcelinho(3 - 1)83'

nedense arkadaşlar marcelinho her möaç golünü atıyor 2 gol 6 asist neden acaba niye sizce marcelinhon bir kez oynamadı o ortada lan ziya birtek stephanov kurtuldu senden
          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Allah belalarını versin...

kadıNköye gömmeye geleceğiz!bekle ezikbahçE
            gs yi ye yeniyoduk hiç yenemeyiz bence... AMa umarım yanılırım...
            En son Gürkan tarafından düzenlendi; 17.03.2007, 23:37. Sebep: burası antu degıl

Yorum

• İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              gs yi ye yeniyoduk i*** leri hiç yenemeyiz bence... AMa umarım yanılırım...

inşallah yanılırsın.....

(UEFA)

Yorum

• Yorum

• Ali Bilgin alınacakmış alınsa ne olur ki. Taşıma suyla değirmen dönmeyeceği gibi toplama takımla bir yere varılamaz! ÖNCE TRABZONSPORLULUK aşılanmalı futbolculara!

Yorum

• İlk olarak erol-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    çok güzel ama AK partiyle ilişkilendirilmesi son derece yanlış olmuş. Onun dışında sonuna kadar katılıyorum...
                    En son ozturk tarafından düzenlendi; 17.03.2007, 22:52.

Yorum

• Wolfsburg 3 - 1 Bochum IY :

22'(1-0)Isaac Boakye

26'(2-0)Alexander Madlung

66(2-1) Theofanis Gekas

83(3-1)Marcelo Marcelinho
                      .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak erol-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        son bölümü süper olmuş

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          son dakika
                          __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ali Bilgin alınacakmış alınsa ne olur ki. Taşıma suyla değirmen dönmeyeceği gibi toplama takımla bir yere varılamaz! ÖNCE TRABZONSPORLULUK aşılanmalı futbolculara!
                            aklina sasiyorum kardes. Cocuk FB,GS,BJK tekliflerini reddediyo . Yaw ..
                            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sana katılıyom abi aynen dedigin gibi...
                              Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu takıma ronaldinhoyu getirsen gör bak adam körelir onun için artık böyle transferlere heyecanlanmaya bile gerek yok. Çıkar yeni HAMİ ler,ABDULLAH lar OGÜN ler... takır takır oynarlar asıl ben senin aklına şaşırıyorum ıstanbul takımlarının teklifini reddetmesi neyi gösterir ki? Neyse iyi akşamlar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X