Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bence SALLAMA bir haber....hacıosmanoglu iş bitiriciymiş.
    Allah'ı var, o ve arkadaşları Trabzonspor'un işini bitirdi.

Yorum

• fenere koymadan rahat yok bu sene banaaaaaaaaaaaaaa
      Professional Unemployed

https://twitter.com/KobalasYakup

Yorum

• Bence de bu adamlar bizim işimizi bitirdi,bu yönetimle yandık ki yandık,,,,,
        TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Üzüldüğümüz şeylere bakın Allah aşkına.6. olamadık diye üzülüyoruz
          Olsak sevinecek değildik elbet..
          Ama olamamak daha bir acı koyuyor be birader!
          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Çok özel bir yayın. Kaçırmayın.
            Windows Media Player: http://radyo.bordomavi.net:8000
            Winamp: http://radyo.bordomavi.net:8000

http://forum.bordomavi.net/showthrea...=3794&page=215

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sezonu erken kapattık. Şimdi bol bol transfer haberi ve el sıkışma, söz alma muahabbeti duyarız artık.
              tek duymak istediğim yönetim ve ziyanın istifa haberidir bu kadar

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ALİ BİLGİN TRABZON DA
                Trabzonspor yönetimi, 3 büyüklerin peşinde koştuğu Antalyasporlu futbolcunun işini bitirdi
                BORDO-MAVİLİLERİN Antalyaspor’da forma giyen ve bu sezon ortaya koyduğu performansla büyük beğeni toplayan Ali Bilgin ile görüşüp her konuda anlaşma sağladığı belirtildi. Aslen Trabzonlu ve Almanya’da gurbetçi bir ailenin çocuğu olan Ali için Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş büyük savaş veriyor. ALİ Bilgin’in 2009 yılına kadar Antalya ile sözleşmesi bulunduğu açıklanırken bu transferle ilgili yetkinin başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu’na verildiği ve Hacıosmanoğlu’nun, Ali Bilgin’le prensipte anlaştığı iddia edildi. Hacıosmanoğlu yaptığı transferlerle iş bitirici olarak tanınıyor. ANTALYASPOR’DA oynadığı futbol ve attığı gollerle adından söz ettiren ve transferin yıldızı olarak görülen Ali Bilgin ilk tercihinin memleketi Trabzon olacağını söyledi. Genç oyuncu memleketi Trabzon’da oynamasının kendisi için ayrı bir övünç kaynağı olacağını bildirdi..

artik almazlarsa yuhlarim . sol ayak üstelik
                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Çok özel bir yayın. Kaçırmayın!
                  Windows Media Player: http://radyo.bordomavi.net:8000
                  Winamp: http://radyo.bordomavi.net:8000

http://forum.bordomavi.net/showthrea...=3794&page=215

Yorum

• yönetim ziya futbolcular topyekün istifa herkes istifa en baştan kurulalım lige yeni başlamış gibi seneyede bomba gibi girelim belki şeytan bizden yana olur ozaman
                    ama istifalar olsun yani

Yorum

• TRT de Vestel Sakarya macı ndaki olayları gösterdiler...
                      Sabahtan beri İnternet üzerinden İstanbul basının koparttığı hengameyi görünce bende hakikaten birseyler olmus zannettim...

Kaleci antrenörü hakemin formasını çekti...
                      Hepsi bu...
                      Yıllarca bize yaptıkları çirkin abartmayı şimdi vestel e yapıyorlar...
                      Aynı olaylar defalarca İstanbul takımlarının maçlarında oldu...
                      Hasan Şaş denen adam her maç 40 metreden hakeme kosup parmak sallarken...
                      Hakan Şükür hakeme diklenirken...
                      Fatih Terim denen şövenist hakemleri tehdit ederken nerdeydi bu adamlar...
                      İstanbul un serefsiz medyasını burdan bir kez daha kınıyorum...,
                      Trabzonspor luyum diyen herkesi Manisaya desteğe çagırıyorum...
                      Haczavera,Maçka,Trabzon....,
                      Sen Fatih in torunu,Ben Deli İbrahim in
                      Sen Düzenin Adamı,Bense Memleketimin......

Yorum

• bencede manisaya destek vermeliyiz.
                        Yeni başkan yeni hayaller!!!

Yorum

• İlk olarak Cem Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          TRT de Vestel Sakarya macı ndaki olayları gösterdiler...
                          Sabahtan beri İnternet üzerinden İstanbul basının koparttığı hengameyi görünce bende hakikaten birseyler olmus zannettim...

Hepsi bu...

Çok Doğru bir tespit ben bülentin ve Kaleci Antrenörünün hakemi evire çevire dövdüklerini zannediyordum. Görüntüleri İzleyince Şok oldum.

Bülent hiç bir şey yapmamış.
                          kaleci Antrenörü ise sadece hakemi çekiştirmiş

Bu kadar ufak bir olay için eğer Vestel Hükmen Malup gelecek sahası kapanacaksa Yazıklar olsun federasyona
                          Sadece Başımıza geldiği zaman değil Her zaman Adil bir Federasyon için
                          Kesinlikle bu hakem Yüzüğünü asmalı.

Tipik bir istanbul oyunu olmuş resmen

Yorum

• Appiahi izledinizmi ? yan hakemin gözünün önünde göstere göstere Volkanin ayagini basiyor , es geciliyor . Mac 0-0 iken, ilk yarida.

Sonra Manisadaki Cüneyt Cakiri aya göndermeli bence.

MHK tam bir fiyasko.
                            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak bordobluex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bencede kaçırmayın arkadaşlar...

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Cem Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                TRT de Vestel Sakarya macı ndaki olayları gösterdiler...

Hepsi bu...
                                Birileri anlamak istemesede ısrarla TRABZONSPOR herhangi bir spor kulübü değil TRABZONSPORluluk da herhangi bir kulüp taraftarlığı değil demekle ne demek istediğimi yukarıda ki yazı çok iyi izah ediyor aslında . Ama eminim şu anda birileri başkanla 4. kattan atlamacılık oynadıkları için okuyamıyorlar.........
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X