Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon'a Bu Öfke Neden

Takvim Gazetesi Diyarbakır’da önceki gün meydana gelen kavganın fotoğrafını önceki gün üçüncü sayfadan “Taşlı sopalı kavga diye verirken, önceki gün “Suçlar Vadisi” haberinin içinden aynı fotoğrafı, “Burası Trabzon” başlığıyla manşetten tekrar verdi.

Olayların şehri olarak anılan Trabzon’da komplo teorileri üretilmeye devam ediliyor.

Takvim Gazetesi, 3 gün önce Diyarbakır’da meydana gelen kavgayı önceki gün üçüncü sayfasından “taşlı sopalı kavga” başlığıyla verdi.

Aynı gazete dünkü fotoğrafı “Suçlar Vadisi” başlıklı manşet haberin içinde “Burası Trabzon… Fotoğraf iki gün önce çekildi. Mahalle kavgasında yumruklar uçuşuyor. Eskiden düğmesine dokunulamayan polisin çaresizliği dikkatten kaçmıyor” foto altıyla tekrar verdi.

Trabzon’un Diyarbakır’daki olayla irtibatlandırılmasının art niyetten öteye olmadığı belirtilirken, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Şefik Mollamehmetoğlu, haberin basın ahlakına ve insafa aykırı bir davranış olduğunu söyledi.

Diyarbakır’da iki gün önce meydana gelen olayı, bir gün sonra Trabzon’daymış gibi göstermenin izahını anlayamadığını ifade eden Mollamehmetoğlu, “Bu tavrı esefle kınıyorum. Diyarbakır’daki olayın Trabzon’la karşılaştırılmasının bilinçli bir hareket olduğunu düşünüyorum. Bu hareket basın ahlakına da insafa da aykırıdır. Trabzon üzerinden birilerinin ciddi oyunlar oynandığı aşikardır. Hassas bir dönemden geçerken, herekse olduğu gibi gazetelere de büyük sorumluluk düşüyor “ diye konuştu.

Karadeniz’den Günebakış / Ahmet Yoloğlu

Yorum

• Nuri başkan helal olsun sana. Senden büyük başkan yok. Bu takımı senin kadar iyi bir başka insan evladı yönetemez. Yaptığın tüm işlerde arkandayız. Böyle başarılardan sonra sana zevklenmeyi çok gören bu kendini bilmez taraftarlara sen aldırma. Onlarda senin kıymetini anlayacaklar. Yok stad sözü vermişsinde tutmamışsın. Bu kendini bilmezler bilmiyorlar mı yaz var kış var üzülecek ne iş var. 2 yıldız transferi sözü vermişsin tutmamışsın.Külliyen yalan. Sen transfer sözü verdin evet ama zamanını belirtmedin ki. Ama merak etme bizler seni sevenler burada bu kendini bilmez hadsiz taraftarlara hadlerini bildiririz.

Not: Bazı arkadaşlarımızın hoşuna gider bu yorum artık...

Yorum

• @chovy und werther

Kardesler biriniz su resmi bir degistirse? Steplerden kafam karisdi
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          @chovy und werther

Kardesler biriniz su resmi bir degistirse? Steplerden kafam karisdi
          Ben yeni kullanmaya başladım ben değişeyim

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

"Trabzonspor'un ihtiyacı maneviyat"

U20 Milli Takımı Antrenörü ve Trabzonspor'un efsane futbolcularından Hami Mandıralı, Trabzonspor'un sabra ve maneviyata ihtiyacı olduğunu belirterek, "Ayaktayken herkes bir şey söyleyebilir ama önemli olan düşerken tutabilmek, kaldırabilmektir" dedi.

Her takımın inişli, çıkışlı grafikleri yaşadığı bir dönemin olacağını belirten Hami, "Trabzonspor da bunu yaşamıştır. Önemli olan düşerken tutabilmek, ayaktayken herkes bir şey söyleyebilir. Düşerken tutabilmek, kaldırabilmektir önemli olan. Bizim varoluş nedenimizde bu olmalı. Trabzonspor'u düşerken ayağa kaldırmak, destek olmak" diye konuştu. Trabzonspor'un sadece desteğe ve sabra ihtiyaç duyduğunu söyleyen Mandıralı, "Hem eylem olarak hem de duygu olarak bunu yapmamız lazım. Trabzonspor'un ne paraya, nede pula ihtiyacı yok. Gerçek bir maneviyata ihtiyacı var. Bunun içinde sabredeceğiz ve başarıyı beraber yakalayacağız. Çünkü Trabzonspor'umuzdan başka Trabzonspor yok" şeklinde konuştu.

Türkiye Ligleri'nde en çok gol atan 3 futbolcudan biri olan Hami Mandıralı, kariyerine 219 gol sığdırmış ancak gol kralı olamamıştı. Avrupa Kupaları'nda oynadığı maçlarda ise 23 gol atan efsane oyuncu, Türk Milli Takımı ile oynadığı 40 maçta 8 gol kaydetmişti. Hami Mandıralı, Trabzonspor formasını 558 kez giyerek bordo mavili ekibin en çok formasını giyen oyuncu unvanını da almıştı.
            Yemin edeyirim habu adamın ölüsü bile bu takımda daha oynar.
            Samet AYDEDE ye ve Hami yi bu şekilde Trabzonspordan ayıranlara hala beddua ediyorum ve her aklıma geldiğinde de beddua etmeye devam edeceğim. Allah belalarını versin....

Yorum

• Braems’e jest 20.02.2007

90’lı yılların başında Trabzonspor’da teknik direktörlük görevi yapan ve camianın büyük sevgisini kazanan Urbain Braems’e kulüp tarafından hoş bir jest yapılacağı açıklandı. Türkiye’ye davet edilecek olan Belçikalı hocanın Trabzon’un kurtuluş günü olan 24 Şubat’ta fahri hemşerilik beratıyla onurlandırılacağı kaydedildi. Braems’in 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları’nın Trabzon’a verilmesinde de önemli rol oynadığı öğrenilmişti.

Yorum

• SUÇLU DEFANS DEĞİL, FORVET
                Trabzonspor'da Doğan göre yenilen 3 gole rağmen savunma görevini yaptı... Doğan, forvet elemanlarının savunmaya yardım etmemesinin yenilen gollerin nedeni olduğunu söyledi SIKINTI YAŞADIK
                Trabzonspor'da Denizlispor karşısında alınan galibiyete rağmen yenilen 3 gol tedirgin ederken, Teknik Patron Ziya Doğan bunun faturasını forvete çıkarttı. Defansın ve orta alanın bu maçta savunma görevlerini en iyi şekilde yaptıklarını ifade eden Doğan, "A

Yorum

• İlk olarak erol-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  SUÇLU DEFANS DEĞİL, FORVET
                  Trabzonspor'da Doğan göre yenilen 3 gole rağmen savunma görevini yaptı... Doğan, forvet elemanlarının savunmaya yardım etmemesinin yenilen gollerin nedeni olduğunu söyledi SIKINTI YAŞADIK
                  Trabzonspor'da Denizlispor karşısında alınan galibiyete rağmen yenilen 3 gol tedirgin ederken, Teknik Patron Ziya Doğan bunun faturasını forvete çıkarttı. Defansın ve orta alanın bu maçta savunma görevlerini en iyi şekilde yaptıklarını ifade eden Doğan, "A
                  http://www.karadenizgazete.com.tr/ha...zonspor&x=spor

Bu hocanın isteklerini yapabilecek bir forvet takımda yok. Başkana sesleniyorum Ziya hocama terminatörü transfer etsin

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu hocanın isteklerini yapabilecek bir forvet takımda yok. Başkana sesleniyorum Ziya hocama terminatörü transfer etsin
                    adam kendinden başka herkeste kusur buluyor. bir müddet sonra uyduracak başka bahane kalmadığı zaman da şöyle der ziyan: acaba başkanın her maça gitmeside takım üstünde bir baskı oluşturuyor deyip bir kaç maçlık ömrünü uzatma yoluna gider mi ziyan bence yapar. çünkü şark kurnazı.

Yorum

• arkadaşlar şimdi trt 1 de Trabzonu anlatan bi belgesel var
                      benim gibi o yaylaları cennet mekanı özleyenlere tavsiye
                      12 Eylül ihtilalini niye yaptılar biliyor musunuz?
                      - Trabzonspor'u durdurmak için.(Nihat Genç)
                      Darbe sırası bizde...

Yorum

• İlk olarak emre_erbayts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        adam kendinden başka herkeste kusur buluyor. bir müddet sonra uyduracak başka bahane kalmadığı zaman da şöyle der ziyan: acaba başkanın her maça gitmeside takım üstünde bir baskı oluşturuyor deyip bir kaç maçlık ömrünü uzatma yoluna gider mi ziyan bence yapar. çünkü şark kurnazı.
                        Mümkündür neden yapmasın ama ne kadar uğraşırsa uğraşsın su yatağını bulur...

Yorum

Mümkündür neden yapmasın ama ne kadar uğraşırsa uğraşsın su yatağını bulur...
                          acaba bu ziyandan ne zaman kurtaracağız. yani su yatağını ne zaman bulacak ve bu ziyan doğan ne zaman bursa karacabey at yetiştirme çirftliğinde atlara kondüsyon yüklemeye başlayacak dersin ??

Yorum

• İlk olarak emre_erbayts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            acaba bu ziyandan ne zaman kurtaracağız. yani su yatağını ne zaman bulacak ve bu ziyan doğan ne zaman bursa karacabey at yetiştirme çirftliğinde atlara kondüsyon yüklemeye başlayacak dersin ??
                            Vallahi takımda azda olsa iyi yönde kıpırdanmalar var ama üst üste 3-4 maç kaybedilirse ne nuri kalır ne ziya...

Yorum

Vallahi takımda azda olsa iyi yönde kıpırdanmalar var ama üst üste 3-4 maç kaybedilirse ne nuri kalır ne ziya...
                              kardeş bu kadar maçkaybedersek onlar gitsin diye TRABZONUMUZ LİGEDE VEDA EDER.başka çareler lazım kurtulmamız için

Yorum

aynen katılıyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X