Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Böylesi yok
    Trabzon, hiç faydalanamadığı Jun'u yine eski takımı Sparta Prag'a kiralık verip tam 3 milyon 400 bin euro'yu çöpe attı.

Trabzonspor'un Tomas Jun transferi tarihe kara bir leke olarak geçti. Eski başkan Atay Aktuğ döneminde 3 milyon 400 bin euro'ya alınan Tomas Jun için Albayrak yönetimi son taksidi de Eller'den gelen parayla ödeyecek. Atletico Madrid'in daha önce Eller için gönderdiği 450 bin euro'dan sonra 550 bin euro'yu da yatırmasıyla toplam 1 milyon euro, Jun'un bonservis ücretinin son taksidi olarak Sparta Prag'a ödenecek.

PRAG'A PİYANGO

Ligde 16 maçta 592 dakika sahada kalan Çek Ligi gol kralı, bordomavili forma altında hiçbir resmi maçta gol atma başarısı gösterememişti. bjk'ya kiralık verilen Jun burada da başarılı olamayınca eski takımı Sparta Prag'a kiralandı. Trabzonspor'da faciaya dönen Jun transferinde yüzü gülen Sparta Prag takımı oldu. Hem futbolcusunu büyük paraya sattı, hem de bedavaya geri aldı ve oynatıyor.
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yönetim Kurulu üyemiz İbrahim Baturoğlu'nun Trabzon KaradenizHastanesi'nde bir erkek çocuğu dünyaya geldi. Baturoğlu Emirhan ismi verilen bebekle üçüncü kez baba olma sevinci yaşadı. Trabzonspor Kulübü olarak yeni doğan bebeğe sağlıklı ve uzun ömürler diliyoruz.
      Devam »»

Allah analı babalı mutlu saglıklı büyüsütmeyi nasp eylesin....
      Bu olayın insani boyutu...
      Diyecek biseyimiz yok...

Fakat bu haberin resmi sitede ne işi var...
      Geçenlerde Naim inde oğlu oldu...
      O zaman onuda yazsalardı....
      Altuğ Atalay Medya birim sorumlusu saçmalamaya aynen devam ediyor...
      Marcelinyo nun satılmasıu haberi sitede hala verilmedi...
      Ama vefat düğün ve doğum haberleri aynen deavam...
      Bu takımı bu kadar basitleştirmeyin...
      Yazıktır....
      Haczavera,Maçka,Trabzon....,
      Sen Fatih in torunu,Ben Deli İbrahim in
      Sen Düzenin Adamı,Bense Memleketimin......

Yorum

• Trabzon'dan tarihi balo Trabzon Futbol Gecesi, 2 bin kişinin katılımıyla bugün İstanbul'da gerçekleşiyor. 17.02.2007

Başbakan’ın da davetli olduğu balodan yaklaşık 2 milyon YTL gelir bekleniyor.

Başbakan da bekleniyor
        İstanbul Grand Cevahir Otel’de bugün Trabzonlular bir araya geliyor. 2 bin kişinin davetli olduğu 2006-2007 Trabzon Futbol Gecesi saat 19.00’da başlayacak. Karadenizli bakan ve milletvekillerinin de davet edildiği baloya, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da gelmesi bekleniyor. Trabzonspor’un önderliğinde A.Sebat, Arsin, Araklı, Değirmendere, Ofspor ve Sürmenespor kulüplerinin buluşturulmasının planlandığı organizasyondan yaklaşık 2 milyon YTL gelir elde edilecek.

Ünlü sanatçılar geliyor
        Elde edilen gelirin, Bordo-Mavililer dışındaki diğer takımlara bölüştürüleceği öğrenilirken, ilk defa tüm profesyonel kulüplerin bir araya geldiği bir gecenin organize edildiği açıklandı. Gelirden hiçbir pay almayacak olan Trabzonspor Yönetimi, diğer kulüplere jest yapmak amacıyla baloya iştirak edecek. Gecede Trabzonlu sanatçı Volkan Konak ile Sibel Can da konser verecek. Ayrıca, bu baloyla kentin sportif değerlerinin birleştirilmesi hedefleniyor.
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Vefa

Fotomaç yazarlarının tüm yazıları burada. - Fotomaç

Cengiz Tokgöz

Bugün İstanbul'da Trabzonspor'un gecesi var. Spor gazeteleri çıkmadan 20 yıl Trabzonspor'u İstanbul'da tek yazan biri olarak bana davetiye gelmedi. Bu takım, dünya şampiyonu olsa ne yazar.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Garip yazmış. Ne demek "Bu takım dünya şampiyonu olsa ne yazar?" Ayıp bir laf. 20 sene Trabzonspor sayesinde ekmek yemişsin, Trabzonspor senin sayende Trabzonspor olmadı yani, sonra kalkıp bu lafı et. Oldu mu şimdi?

Ayrıca bildiğim kadarıyla davetiye gelmiyor kimseye. Paralı davetiyeler. Gelir amaçlı. Trabzonspor'un gecesi de değil Trabzon Futbol Gecesi. O zaman ben de 20 senedir taraftarıyım, haklarını koruyorum, bana da davetiye gelmedi, ben de diyeyim bana davetiye gelmedi, bana sahip çıkmadı artık dünya şampiyonu olsa ne yazar... İyi niyetle; değerlerine sahip çıkmayan bir kulüp dünya şampiyonu olsa ne yazar demiştir ama her halikarda çok yanlış bir söz

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              http://www.fotomac.com.tr/yaz1238-50140-111.html

Cengiz Tokgöz

Bugün İstanbul'da Trabzonspor'un gecesi var. Spor gazeteleri çıkmadan 20 yıl Trabzonspor'u İstanbul'da tek yazan biri olarak bana davetiye gelmedi. Bu takım, dünya şampiyonu olsa ne yazar.
              cengiz tokgöz fener tv de fenerbahçenin voleybol maçlarını yorumluyo bildiğim kadarıyla...belki o yüzden davet edilmemiş olabilir....
              .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Trabzon Denizli'de kazanıyor !
                Trabzonspor ile Denizlispor yarın yapacakları karşılaşmayla birlikte ligde 32. kez karşı karşıya gelecekler.

Bugüne dek 2 takım arasında yapılan 31 maçta bordo-mavililerin galibiyetlerde 20-4 üstünlüğü bulunuyor. 7 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.
                Trabzonspor, 47 kez rakip fileleri havalandırırken kalesinde 19 gol gördü.

SON 3 SEZONDUR KAZANIYOR

Trabzonspor, Denizlispor deplasmanından son 3 sezondur galibiyetle ayrılmayı başardı.
                Bordo-mavililer, 2003-2004 ve 2005-2006 sezonunda 1-0, 2004-2005 sezonunda ise 2-0'lık galibiyetlerle Denizli'de 3 puan elde eden taraf oldu.
                Genel olarak yapılan 15 deplasman maçında ise Trabzonspor 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.
                -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Cem Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yönetim Kurulu üyemiz İbrahim Baturoğlu'nun Trabzon KaradenizHastanesi'nde bir erkek çocuğu dünyaya geldi. Baturoğlu Emirhan ismi verilen bebekle üçüncü kez baba olma sevinci yaşadı. Trabzonspor Kulübü olarak yeni doğan bebeğe sağlıklı ve uzun ömürler diliyoruz.
                  Devam »»

Allah analı babalı mutlu saglıklı büyüsütmeyi nasp eylesin....
                  Bu olayın insani boyutu...
                  Diyecek biseyimiz yok...

Fakat bu haberin resmi sitede ne işi var...
                  Geçenlerde Naim inde oğlu oldu...
                  O zaman onuda yazsalardı....
                  Altuğ Atalay Medya birim sorumlusu saçmalamaya aynen devam ediyor...
                  Marcelinyo nun satılmasıu haberi sitede hala verilmedi...
                  Ama vefat düğün ve doğum haberleri aynen deavam...
                  Bu takımı bu kadar basitleştirmeyin...
                  Yazıktır....

Haksızlık yapmayalım lütfen resmi sitemizin tek misyonu doğum günü kutlamak, doğumları tebrik etmek, düğünlerden haber vermek daha ne bekliyorsunuz ki!!!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    http://www.fotomac.com.tr/yaz1238-50140-111.html

Cengiz Tokgöz

Bu sözü diyen adamı davet etsen ne yazar

Yorum

• TOLGA'NIN GURURU

MUTLULUK VERİCİ
                      Trabzonspor'da ikinci yarıda kaleyi Jefferson'dan devralarak başarılı performansı ile alkış alan Tolga Zengin'in haklı gururu. Yıllardır kulübeye mahkum olan genç kaleci, Trabzonspor'da kaleyi devralmanın mutluluğunun yanı sıra şimdi kaptanlık gururunu da yaşıyor. Bordo-Mavililer'de 3. kaptanlığa getirilen Tolga, bunun kendisine gurur verdiğini söyledi.
                      ŞİMDİ MİLLİ TAKIM
                      Tolga, Trabzonspor'da kaptanlığa layık görülmesinin mutluluk verici olduğunu ifade ederek, "Şimdi sorumluluğum daha da arttı. Hedefim, uzun yıllar Trabzonspor'da başarılı olmak ve bir gün buradan Milli Takıma yükselmek. Gencim ve bu hedeflerime ulaşmak için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

Kaynak: karadenizgazete

Yorum

• Ayman Mısır'da Dışlandım

Ayman, ‘Mısır’da bana kızgınlar. Sakatlanmasaydım daha önce Trabzon’a geliyordum’ Ayman Mısır'da Dışlandım
                        Ayman, ‘Türk pasaportum var olduğu için Mısır’da bana kızgınlar. Sakatlanmasaydım daha önce Trabzon’a geliyordum’ dedi

TRABZONSPOR’UN yeni transferi Ayman, ‘Çapraz bağlarım koptuğu için Trabzon’a gelememiştim’ dedi. Mısırlı oyuncu, ‘Malatya’da oynarken bu talihsiz sakatlık olmasaydı Bordo-Mavili formayı daha önce giyecektim. Ziya Doğan ile aramda güçlü bir bağ var. Karakterlerimiz bile örtüşüyor. 7 yıldır Türkiye’deyim. Mısır’da da büyük takımda oynadığım için taraftar baskısına alışkınım. Trabzonspor en kötü ihtimalle UEFA Kupası’na katılır. Gelecek sene ise bu takım şampiyonluğa oynar. Zaten Trabzonspor’dan başka bir Anadolu takımının bu ligde şampiyon olacağına da inanmıyorum. Mısır’da Milli takımla sorunlarım var. Askerlik problemi yaşıyorum. Ayrıca Türk pasaportu aldığım için de bana kızgınlar’ dedi.

Yorum

• GOLSÜZLÜK KABUS GİBİ

GOLE HASRET
                          Trabzonspor'da tam 68 gündür gole hasret olan Umut Bulut, şanssızlığına Denizlispor karşısında son vermek amacında. Her golcünün gol atamadığı böyle dönemlerin olabileceğini dile getiren Umut, "Tabii bu üstünüzdeki baskıyı arttırıyor. Kabus gibi bir şey. Ancak Denizli'ye gol atıp bu kabusu bitireceğim" dedi.
                          SERİ BAŞLAMALI
                          Umut, G.Antep'ten sonra Denizlispor'u da yenmek istediklerini kaydederken, "Zor maç olacak ama gücümüzü sahaya yansıtırsak istediğimizi alacağımıza inanıyorum. Bir seri yakalamak istiyoruz. Denizli'yi yenip, çıkışımızı sürdüreceğiz. Ardından da Beşiktaş’ı mağlup ederek üst sıralara tırmanacağız" dedi.

Kaynak: Karadenizgazete
                          En son Semih Kırsüleymanoğlu tarafından düzenlendi; 17.02.2007, 12:27.

Yorum

• Ceyhun’dan söz
                            Ankaragücü’nden transferin son günü Bordo-Mavi renklere katılan Ceyhun Eriş, ilk kez doksan dakika oynadığı Antep maçında attığı iki golle takımını galibiyete taşıyan isim olmuştu. Aynı Ceyhun, Denizlispor maçında da gol atacağını belirterek, kendine çok güvendiğini söyledi. Ceyhun, Trabzonspor’un elinde güçlü bir kadro olduğunu da ifade ederek, “Denizlispor’u yenecek güçteyiz. Ancak rakibimizin ligdeki konumu bu maçın hayli gergin olacağının göstergesidir. Attığım iki golle hem takımımız hem de ben büyük hava yakaladım. Denizlispor maçında da gol atmak istiyorum. Bordo-Mavili taraftarlarımıza artık seri galibiyetler sunmak istiyoruz. Fazla lafa gerek yok. Her şey artık çok güzel olacak” diye konuştu.

Yorum

• Kurtar kararsız
                              Denizlispor yarınki Trabzonspor maçına hazır ama Teknik Direktör Güvenç Kurtar, forvetteki oyuncunun Adriano mu yoksa Kroupa mı olacağına karar veremedi.

“Çek Kroupa hava toplarında, Brezilyalı Adriano ise yerden daha etkili ve vücudunu iyi kullanıyor” diyen Kurtar tercihini karşılaşmada uygulayacağı hücum planına göre yapacağını söyledi.

Trabzon’a gittikten sonra etkili futbol oynayan ve tutulamayan Ceyhun için özel önlem alacağını söyleyen Güvenç Kurtar, ''Ahmet, Yattara'ya, Bülent'de Gökdeniz'e yakın oynayacak. Ceyhun'u ise bulunduğu noktada kim yakınsa o kontrol edecek. Bu 3 ismi durdurursak, işimiz kolaylaşır. Bu maçta bizim en büyük kozumuz ise Yusuf olacak'' dedi.
                              En son sbay tarafından düzenlendi; 17.02.2007, 12:58.

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kurtar kararsız
                                Denizlispor yarınki Trabzonspor maçına hazır ama Teknik Direktör Güvenç Kurtar, forvetteki oyuncunun Adriano mu yoksa Kroupa mı olacağına karar veremedi.

“Çek Kroupa hava toplarında, Brezilyalı Adriano ise yerden daha etkili ve vücudunu iyi kullanıyor” diyen Kurtar tercihini karşılaşmada uygulayacağı hücum planına göre yapacağını söyledi.

Trabzon’a gittikten sonra etkili futbol oynayan ve tutulamayan Ceyhun için özel önlem alacağını söyleyen Güvenç Kurtar, ''Ahmet, Yattara'ya, Bülent'de Gökdeniz'e yakın oynayacak. Ceyhun'u ise bulunduğu noktada kim yakınsa o kontrol edecek. Bu 3 ismi durdurursak, işimiz kolaylaşır. Bu maçta bizim en büyük kozumuz ise Yusuf olacak'' dedi.
                                Bu adam kendi çapında iyi bir hocadır. Talihsizliği ise hep küme düşen takımları çalıştırmasıdır. Yabana atmayalım bence. Futbol bilgisi muhteşem. Sürpriz yaparsa şaşırmayın.(temennim aksi yönde)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X