İlk olarak Vegas tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
aynen kardeş sonuna kadar katılıyorum sanaİlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ifade tamamen yalandır. Başkan Takiyettin Yarayan'ın o günkü açıklaması: "Ceyhun konusu bizim için bitmiştir. Trabzonspor'a bir söz verdik. FB daha yüksek bir rakam teklif etti ama verilmiş bir sözümüz var ve ondan dönmeyeceğiz."
Ama Ceyhun Efendi o sırada kaçıp FB kampına sığınmıştı. Böyle kıvırıp gözümüze baka baka yalan söyleyeceğine adam gibi konuşsa daha takdire değer olurdu.
Konuş Ceyhun, konuş! Bu camianın midesi son yıllarda öyle şeyler kaldırdı ki seni haydi haydi kaldırır.
Yorum
-
WERTHeR
İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ifade tamamen yalandır. Başkan Takiyettin Yarayan'ın o günkü açıklaması: "Ceyhun konusu bizim için bitmiştir. Trabzonspor'a bir söz verdik. FB daha yüksek bir rakam teklif etti ama verilmiş bir sözümüz var ve ondan dönmeyeceğiz."
Ama Ceyhun Efendi o sırada kaçıp FB kampına sığınmıştı. Böyle kıvırıp gözümüze baka baka yalan söyleyeceğine adam gibi konuşsa daha takdire değer olurdu.
Konuş Ceyhun, konuş! Bu camianın midesi son yıllarda öyle şeyler kaldırdı ki seni haydi haydi kaldırır.
Kızmayın ceyhuna. Onu transfer eden yönetimin etik değerleri diye bir mukaddesatı yok. Eğer olmuş olsaydı Trabzonspor taraftarına küfreden, Trabzonspor taraftarının delikanlılığını Şükrü Saraçoğlunda görüşürüz diyerek tartışmaya açan fatih akyeli takıma sokmazlardı. Ceyhunun yatığı hiç bir şey. hem bize her şey müstehak. Paralı başkan istedik sonunda para tüm ruhumuzu satın aldı. Ahlakmış, değerlermiş, kültürmüş unuttuk gitti. Sakaryadan erdinçi geri almamız en büyük ahlaksızlığımız olarak tarihe geçti. Say say bitmez.
Yorum
-
WERTHeR
Sana söylenmiş bir eleştiri yok. Yanlış anlamışsın. Senin söylediklerine zaten katılıyorum. Kusura bakmaİlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLütfen son cümlemi bir daha oku WERTHeR!
Yorum
-
SESSİZCE KAPANDI
YATTARA OLMAZ
Trabzonspor'da Fatih Akyel'in takımdan ayrılmasından sonra 2.kaptanlık için Yattara'nın ismi ağırlık kazanmıştı. Ancak Teknik Patron Ziya Doğan, bu olayın büyütülmemesini isteyerek, "Tolga'da oynadığına göre Hasan 3.kaptanlıktan 2.'liğe alalım. Tolga'yı da 3.kaptan yapalım" yönünde isteği doğrultusunda kaptanlık olayı bu şekilde kapatıldı. Yattara'nın Gökdeniz gibi kaptanlığı istememesinin de Doğan'ın bu yöndeki kararında etkili olduğu da ifade edildi.
Yorum
-
YATTARA'YA UYARI

Trabzonspor'da V.Manisa ve G.Antep maçlarında 11'de sahaya çıkmasına rağmen istenilen performansı sergileyemeyen Yattara'ya Ziya Doğan'dan uyarı geldi. Özellikle G.Antep maçında sağ kanatta istenilen etkiyi yapamayan Gineli oyuncudan artık toparlanmasını isteyen Doğan, "Topu ayağında çok tutma. İleride kalıyorsun, senin bölgenden sıkıntı yaşıyoruz" diye uyarıda bulundu.
Kaynak: Karadenizgazete
Yorum
-
MUSAMBA BU NE HAL!
ARTIK TOPARLAN
Doğan, Musampa'yı görüşme odasına çağırdı. İkinci yarıda da kulübeden çıkamayan, bunun üzerine V.Manisa ve G.Antep maçlarında hastalığı nedeniyle kadroya da giremeyen siyahi oyuncu ile özel olarak görüşen Teknik Patron Ziya Doğan, Antalya Kampı yakaladığı formunun düşmesi nedeniyle Musampa'yı uyardığı belirtildi. Doğan, "Kampta çok iyiydin. Ama burada yine kayıpsın. Bir an önce kendini toparla" dediği öğrenildi.
ÖZEL UYARI!
Doğan, "Ben senin iyi bir oyuncu olduğunu biliyorum. İyi olduğun sürece her zaman takımda yerin var. Ancak bu halinle değil. Hastalıktan kurtulduktan sonra iyi çalış ve formanı al. Kamptaki Musampa'yı geri istiyorum" diye konuşarak Musampa'yı hem uyardığı hem de motive ettiği belirtildi. Doğan'ın özel yaşamına dikkat etmesini istediği Musampa'ya sol kanatta da görev verebileceği ifade edildi.
Kaynak: Karadenizgazete
Yorum
-
TRABZON ÇOK DEĞİŞTİ

DAHA İYİYDİK
Musa Büyük, Trabzonspor'un ilk yarıda şanssızlıklar yaşadıklarını ifade ederek, "Farklı kazanacağımız maçları kaybedince bu noktaya geldik" dedi. Ligin ilk yarısında çoğu maçta iyi futbol ortaya koyduklarını savunan Musa, ''7-0, 8-0 bitecek karşılaşmaları kaybettik. Veya bu maçlarda yenildik.Şimdi öne geçiyoruz ve bu üstünlüğümüzü koruyoruz. Denizlispor maçını kazanıp daha yukarılara çıkmak istiyoruz. 2 maç üst üste kazanamadık. İlk olarak bunu gerçekleştirip bir seri yakalamak istiyoruz'' dedi.
Yorum
-
BİR RÜYAYDI GERÇEK OLAN!

KALICI OLMAK
Ufukhan Bayraktar, alt yapıda forma giyen her oyuncu gibi kendisinin de en büyük hayalinin bir gün Trabzonspor'da yer almak olduğunu ifade ederek, "O zaman hayal gibiydi. Ancak hayali gerçeğe dönüştürmenin mutluluğunu yaşıyorum şimdi" dedi. Futbolcunun hiçbir zaman hayalinin bitmemesi gerektiğini ifade eden Ufukhan, "Bu genç yaşta Trabzonspor'da yer almanın anlamını iyi biliyorum. Şimdi hedefim burada başarılı olmak" dedi.
FARKLI BİR DUYGU
Tesislerde idman yapan minikleri görünce, geçmişe gittiğini ifade eden Ufukhan, "Ben de o zamanlar A.Aker'e bir gün bile çıksam yeter diye geçiriyordum içimden. Ancak şimdi Trabzonspor'dayım. Bu tarifsiz bir mutluluk. Artık Trabzonspor'da kalıcı olmak adına elimden gelenin en iyisini yapacağım. Buraya olmak güzel ama bu forma ile daha da büyük hedeflere ulaşmak istiyorum. Bunun için herşeyi yapacağım" dedi.
Yorum
-
bu haberi bende okudum.şimdi ziya nın forma şansı vereceğine inanalım mı?İlk olarak Tomas Jun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMUSAMBA BU NE HAL!
ARTIK TOPARLAN
Doğan, Musampa'yı görüşme odasına çağırdı. İkinci yarıda da kulübeden çıkamayan, bunun üzerine V.Manisa ve G.Antep maçlarında hastalığı nedeniyle kadroya da giremeyen siyahi oyuncu ile özel olarak görüşen Teknik Patron Ziya Doğan, Antalya Kampı yakaladığı formunun düşmesi nedeniyle Musampa'yı uyardığı belirtildi. Doğan, "Kampta çok iyiydin. Ama burada yine kayıpsın. Bir an önce kendini toparla" dediği öğrenildi.
ÖZEL UYARI!
Doğan, "Ben senin iyi bir oyuncu olduğunu biliyorum. İyi olduğun sürece her zaman takımda yerin var. Ancak bu halinle değil. Hastalıktan kurtulduktan sonra iyi çalış ve formanı al. Kamptaki Musampa'yı geri istiyorum" diye konuşarak Musampa'yı hem uyardığı hem de motive ettiği belirtildi. Doğan'ın özel yaşamına dikkat etmesini istediği Musampa'ya sol kanatta da görev verebileceği ifade edildi.
Kaynak: KaradenizgazeteBu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
-

Trabzonspor’da Stepanov’un ilk 11 de oynamaması yönetimde de rahatsızlık yarattı.
Yönetim Ziya Doğan'ı Uyaracak
Trabzonspor’un başarılı stoperinin son oynanan Gaziantepspor maçında ilk 11 de sahaya çıkmaması, transfer döneminde bu futbolcudan büyük bir gelir bekleyen yönetimde tedirginlik yarattığı öğrenildi.
Bilindiği gibi Chelsea kulübü Trabzonspor’a Stepanov için 4 milyon Avro luk resmi teklifte bulunmuş, Trabzonspor 10 milyon avro isteyince bu transfer gerçekleşmemişti.
Stepanov, Chelsea başta olmak üzere bir çok kulübün transfer listelerinde birinci sırada yer alıyor.
Sezon sonunda Stepanov’u iyi paraya satmayı hedefleyen Trabzonspor külübü bu futbolcunun göz önünde ve ilk onbirde kadroda yer almasını istiyor.
Stepanov’u 7-8 milyon Avro’ya satmayı düşünen Trabzonsporun, bu futbolcunun ilk 11 de oynamamasından dolayı bu transferden istediği parayı alamayacağı görülüyor.
Biz haber61.net olarak, Vestel Manisaspor maçından önce Ziya Doğan’ın Stepanov’a külübe çekeceğini haberimizde okuyucularımızla paylaşmıştık.
Haberimizde Vestel Manisaspor maçının tahmini takım kadrolarını verirken, Stepanov’un oynamayacağını ve kulübeye çekileceğini duyurmuştuk.
Vestel Manisaspor maçı öncesi Erdinç’in şiddetli grip olması Doğan’ın kafasındaki düşünceyi hayata geçirmesini engelledi.
Yönetime yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, futbolcuyu oynatıp oynatmama kararının teknik direktörde olduğu fakat Türkiye’nin en başarılı stoperlerinden biri olan Stepanov’un oynatılmamasının Trabzonspor’a büyük zarar vereceği herkes tarafından bilinmektedir. Bu konuda yönetim maddi zararların teknik direktör Ziya Doğan’a bildireceği ve kararını bir kez daha gözden geçirmesininEn son sbay tarafından düzenlendi; 15.02.2007, 13:37..........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
İşte haftanın hakemleri..
Turkcell Süper Lig'de 21. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.. İşte, Konyaspor-Beşiktaş karşılaşmasıyla start alacak hafatada düdük çalacak isimler..
16 Şubat Cuma:
20.00 Konyaspor-Beşiktaş: Tolga Özkalfa
17 Şubat Cumartesi:
14.00 Bursaspor-Çaykur Rizespor: Bünyamin Gezer
19.00 Gaziantepspor-Galatasaray: Cem Deda
18 Şubat Pazar:
14.00 Kayserispor-Kayseri Erciyesspor: Uğur Söylemez
14.00 Sivasspor-Antalyaspor: İsmet Arzuman
14.00 Ankaraspor-Gençlerbirliği: Hakan Sivriservi
14.00 Vestel Manisaspor-Ankaragücü: Cemil Şensöz
16.00 Denizlispor-Trabzonspor: Yunus Yıldırım
19.00 Fenerbahçe-Sakaryaspor: Bülent Yıldırım.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum