Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• iyi oldu iyi.inş 1 tane daha atarlarsa en azından orda beraberlik yeter.
    HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Erseni takımda tutmaları kabahat. Taliplisi varsa hemen versinler. Yanında da bonus olarak musa falan filan bir kaç gereksiz adamıda eklesinler
      + 1967 aynen katılıyorum bonus olarak

musa keçeli olabilir ...

cem demiri de artık 11 de görmek istiyoruz ziya bey
      Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
      Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
      çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• fener 3-3 berabere kaldı.işini çok zora soktu.neyse umarım deplasmanda galip gelebilirler.ama bu kafayla zor.dakka da bir ii kalede de pozisyon oldu anlamadım ben bu işi.
        HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• vallah fenere artık geçmiş olsun buraya kadar

Yorum

• Başlık Trabzonspor son dakika haberleri.

Yorum

• Saracoğlu'nda kan aktı!
              F.Bahçe ile AZ Alkmaar arasında oynanan maçta, Migros tribününde kavga çıktı. Çıkan olaylarda üç kişi yaralanırken, yaralılardan birinin bıçaklandığı öğrenildi.

Karşılaşmanın 1. dakikasında Migros tribünün üst kısmında sarı lacivertli iki grup arasında kavga çıktı. Çıkan arbedede, bir kişi bacağından bıçaklanırken, iki kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı. Olaya müdahale eden polis, taraftarları sakinleştirirken, bıçaklama olayına karıştığı öğrenilen bir kişiyi gözaltına aldı.Bacağından yaralanan taraftar, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
              14.02.2007

Kaynak : DHA
              orginalin benim !

Yorum

• birisi fenerin gollerini ve hazırladıgı fener klıbını ve resımlerıde koysunda tam olsun.

sayfa eksık kaldı.

Yorum

• ya birakin feneri Biz Trabzonluguz burasida Trabzonspor son dakikasi
                  eger ile yazilacaksa super lig son dakika haberleridiye topic acilsin oraya yazalim derim
                  Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak lovehakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Saracoğlu'nda kan aktı!
                    F.Bahçe ile AZ Alkmaar arasında oynanan maçta, Migros tribününde kavga çıktı. Çıkan olaylarda üç kişi yaralanırken, yaralılardan birinin bıçaklandığı öğrenildi.

Karşılaşmanın 1. dakikasında Migros tribünün üst kısmında sarı lacivertli iki grup arasında kavga çıktı. Çıkan arbedede, bir kişi bacağından bıçaklanırken, iki kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı. Olaya müdahale eden polis, taraftarları sakinleştirirken, bıçaklama olayına karıştığı öğrenilen bir kişiyi gözaltına aldı.Bacağından yaralanan taraftar, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
                    14.02.2007

Kaynak : DHA

Bizde olsaydı medya son dakika bağlantılarıyla Trabzonda vahşet diyerek haber yapardı.

Yorum

• aynen hatta TRABZON DA yaşansaydı bu olaylar uefa dan bize ceza verilmesi için uğraşırdı bu lanet basın

Yorum

• bırakın şunları ya adını bile anabiliyosunuz yani reklamını yapmayın şunların ya

Yorum

• Ceyhun ve Musa’dan ortak mesajlar
                          Takımımızın başarılı oyuncuları Ceyhun Eriş ve Musa Büyük M.Ali Yılmaz Tesisleri' nde bir basın toplantısı düzenleyerek soruları cevapladılar. Ceyhun hedefinin, Trabzonspor’a Fatih Tekke kadar veya ondan daha fazla katkıda bulunmak olduğunu belirtirken, Musa ise artık takımın gol sorunu aştığını vurguladı.

"Özgüven kazandık"
                          Deneyimli oyuncumuz Ceyhun Gaziantepspor karşısında alınan galibiyetle takımın özgüveninin yerine geldiğini belirterek, "Taraftarımızın önünde bu galibiyet iyi oldu. Aşağılarda olan özgüven yukarı çıktı. Denizlispor karşısında da galip gelip üst sıralara doğru yavaş yavaş tırmanışa geçmek istiyoruz. Ayrıca stad atmosferi beni çok etkiledi. Bunu en iyi şekilde kullanmamız gerekiyor. Golü attıktan sonra büyük sevinç yaşadım. Hemen yedek kulübesine koştum. İlk maçımda seyircinin önünde kendini göstermek önemliydi. Mutlu başlangıç yaptık" dedi.

"Sorunlu futbolcu değilim"
                          Sorunlu bir futbolcu olmadığını vurgulayan Ceyhun, "Çok takım değiştirmem sorunlu olduğum anlamına gelmez. Belli dönemlerde sakatlıklar yaşadım. Kulüpler de hiçbir dönem sakat futbolcuyu bünyesinde tutmak istemez. Oyuncu fayda sağlayamayacağını anlayınca takımdan ayrılmak zorunda kalır. Onun haricinde de gelen tekliflerden dolayı takım değiştirdim. Sakatlıklar bana 2 yıl kaybettirdi. İnsanlar bana karşı önyargılı davranıp sorunlu olduğumu düşünüyorlar. Bu durum bana maddi manevi birçok şey kaybettirdi. Ayrıca yaş ve zaman olarak da kayıplarım oldu. Amacım bundan sonraki dönemi iyi geçirmek" yorumunu yaptı

"Fatih Tekke kadar başarılı olmak istiyorum"
                          Hedefinin her zaman sahaya çıkıp başarılı bir futbol oynamak olduğunu ifade eden Ceyhun, "Fatih Tekke çok kaliteli bir futbolcu ancak ikimiz ayrı mevkilerin oyuncularıyız. İnsanlar benzetebilir. Amacım Fatih'in burada yaptıkları kadar veya ondan daha başarılı olabilmek" görüşünü seslendirdi

"Yabancılara tolerans var"
                          Yabancı futbolcular ve teknik adamların yerlilere göre Türkiye'de daha ayrıcalıklı olduğunu ifade eden Ceyhun, aynı toleransın yerli futbolcu ve teknik adamlara da gösterilmesi gerektiğini vurguladı.

Yabancılara daha fazla maddi kaynak ayrıldığını ve bunun karşılığının alınması için daha fazla müsamaha gösterildiğini söyleyen Ceyhun, bu anlayışın yerliler lehine giderek değişmeye başladığını da kaydetti.

"Attırmak da keyifli"
                          Gol atmanın çok keyifli olduğunu ve bunun ancak yaşanılarak anlaşılabileceğini kaydeden Ceyhun, "Ancak atmak kadar attırmak da keyifli. Seyircinin önünde oynadığınız bir maçta gol atmak da çok önemli. Bu açıdan çok mutlu oldum. İyi bir başlangıç yaptığımı düşünüyorum. İnşallah devamı gelecek" dedi.

Ayrıldığı Ankaragücü kulübünün şu anda zor durumda olduğu ve eğer kümeye düşerse bundan bir vicdan azabı duyup duymayacağıyla ilgili bir soruya Ceyhun, şöyle cevap verdi:
                          "Ben profesyonel bir futbolcuyum. 11 takım değiştirdim, hiçbir zaman pişman olmadım. Sonuçta orada benim dışımda oynayan 20-25 futbolcu var. İnşallah düzelecektir. Kümeye düşseler üzülürüm mutlaka. Sonuçta orada 5 ayım geçti. Kötü olmasını istemem"

"İyi bir birlikteliğimiz oldu"
                          Takımımızın başarılı oyuncusu Musa ise takımın yeni katılan oyuncularla birlikte güç kazandığını vurgulayarak, "Gaziantepspor maçıyla yaşadığımız gol sorununu aştık. Denizlispor maçını kazanıp daha yukarılara çıkmak istiyoruz. Bir seri yakalarsak kadromuz da yeterli, daha yukarılara çıkacağımıza eminim. Ligin ilk yarısında inişli çıkışlı grafik çizdik. İkinci yarıya hem kendim hem takım iyi başladı. Önceden çoğu maçta iyi oynayıp kazanamıyorduk. 7-0, 8-0 bitecek maçlar ya berabere bitiyordu ya da mağlup oluyorduk. Artık bu sorunu aştığımızı düşünüyorum" dedi.

Ceyhun ve Musa basın toplantısı

Yorum

• Yürü be Ceyhun!

Trabzon’un yeni yıldızı ilk basın toplantısında oldukça iddialı açıklamalarda bulundu.
                            15.02.2007

Fatih Tekke’ye benzetiliyorum ama özelliklerimiz farklı. Fakat benim amacım burada onun kadar ya da daha fazla başarılı olmak. İnsanlar bana karşı önyargılı. Çok takım değiştirmiş olmam sorunlu olduğum anlamına gelmez. Bu yöndeki düşünce değişmeli.

İki gol atmıştı
                            Gaziantepspor müsabakasında attığı iki golle takımının yıldızı olan ve bir anda taraftarın sevgilisi haline gelen Ceyhun Eriş, düzenlediği basın toplantısında oldukça iddialı açıklamalar yaptı. Zenit’e transfer olan Fatih Tekke’ye benzetilen Bordo-Mavili ekibin tecrübeli futbolcusu, önceliği bu konuyu verirken, “Fatih ile özelliklerimiz aynı değil ama inşallah burada Fatih Tekke kadar ya da ondan daha fazla başarılı olabilirim” yorumunu yaptı.

‘Fener’e gittim ama...’
                            Antep galibiyetinin özgüveni artırdığını vurgulayarak geleceğe ilişkin açıklamalar yapan Karadeniz ekibinin tecrübeli ismi, Denizli maçından da zaferle ayrılmaları halinde rüzgarı arkalarına alacaklarını ileri sürdü. Daha önce de Trabzon’a transferinin söz konusu olduğunu hatırlatan Ceyhun Eriş, “Siirt’ten Fener’e giderken bir tercih kullanmadım. Durum maddiyatla alakalıydı. Trabzon ise resmi teklif bile yapmamıştı” ifadesini kullandı.

‘Tarzımı anlamak lazım’
                            Kendisini ‘sorunlu futbolcu’ ilan edenlere de göndermede bulunan Trabzon’un yıldızı, “Çok takım değiştirmem problemli olduğumu göstermez. Bu önyargı bana maddi-manevi çok şey kaybettirdi. Geriye dönüp bakmak istemiyorum” diye konuştu. Tarzı hakkında da bilgi veren Ceyhun, “Çok top kaybettiğim söyleniyor ama bu riskli oyun tarzımdan kaynaklanıyor. Böyle geçen maç sayısı da sezonda 2 ya da 3’tür. Bunu iyi ayırt etmek gerekir” dedi.

‘Sorun goldü, çözdük’
                            Ceyhun ile birlikte toplantıya katılan ve kısa bir konuşma yapan Musa ise şunları söyledi: “İyi bir hazırlık kampı geçirdik. Bu süreçte iyi bir birliktelik yarattık. Takımımızın en büyük sorunu goldü. Onu da artık aştığımıza inanıyorum. Trabzonspor, üst üste kazandığı bir seri yakalayabilirse çok iyi olacak. Kadromuz da bunun için fazlasıyla yeterli. Daha yukarılara çıkacağımızı düşünüyoruz.”

Ömür AVCI/DHA
                            BMN I TRABZON
                            7 geliyor 7

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ceyhun ve Musa’dan ortak mesajlar
                              ...................
                              Musa Buyuk Ankaraspor'a gonderilmemis miydi

Yorum

• İlk olarak sismolog61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Siirt’ten Fener’e giderken bir tercih kullanmadım. Durum maddiyatla alakalıydı. Trabzon ise resmi teklif bile yapmamıştı.”
                                Bu ifade tamamen yalandır. Başkan Takiyettin Yarayan'ın o günkü açıklaması: "Ceyhun konusu bizim için bitmiştir. Trabzonspor'a bir söz verdik. FB daha yüksek bir rakam teklif etti ama verilmiş bir sözümüz var ve ondan dönmeyeceğiz."
                                Ama Ceyhun Efendi o sırada kaçıp FB kampına sığınmıştı. Böyle kıvırıp gözümüze baka baka yalan söyleyeceğine adam gibi konuşsa daha takdire değer olurdu.

Konuş Ceyhun, konuş! Bu camianın midesi son yıllarda öyle şeyler kaldırdı ki seni haydi haydi kaldırır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X