Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bana göre bu ay sonuna kadar ersen i satarız.
    samsung talipmiş.,
    pazarlık sürüyor sanırım. epey bir para verdiler. birbuçuk milyonu aştık ikiye doğru gidiyoruz galiba.
    ersen martin i satarız gibime geliyor!
    bu arada musampa konusunda da eski iyimser tavrımı değiştiriyorum. eğer yönetim ayrıca bir baskı uygulamaz hoca da taraftardan çekinmezse musampa işi de bitmiştir diyebiliriz. hoca musampanın hazır olsa dahi bu kadroda kendine yer bulamayacağını düşünüyor.
    kimi keseceksin de oynatacaksın diyor. verdiğim şansı hiç kullanamadı diyor. millet kompleksten yabancı olduğundan saçlarından dolayı beğeniyor diyor.
    hasılı takımın ortasahasında top kapan adam kalmaz diyerek oynatmayacağını açıkça söylüyor.
    dediğim gibi, bu konuda herhangi bir baskı hissetmezse musampayı oynatmayacak!
    üzgünüm!
    İyi de ben bunları zaten söylüyorken "Musampa hasta, iyileşince banko olacak" diyordunuz. Yoksa herşey çok güzel de mi olmayacak?

ZD Musampa'yı oynatmaz. Çünkü oynatsa yeni varyasyonlar, verkaçlar, ters koşular vs devreye girecek. İşin mi yok, ne güzel oynuyoruz işte dan-dun. İkna edebilirsek seneye de Hamza Yerlikaya'yı göbeğe alırız. Tamamdır...! Zaten Yattara'yı oynattığı için geceleri uyuyamıyordur ama benim tanıdığım Trabzon şehri ya Musampa'yı oynatır, ya ZD'ı yollar. Çok gitmez.

Yorum

• birisi ersen gidiyormu dedi. işte budur. çok iyi bir forvet almalıyız sene sonu
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

bana göre bu ay sonuna kadar ersen i satarız.
        samsung talipmiş.,
        pazarlık sürüyor sanırım. epey bir para verdiler. birbuçuk milyonu aştık ikiye doğru gidiyoruz galiba.
        ersen martin i satarız gibime geliyor!
        bu arada musampa konusunda da eski iyimser tavrımı değiştiriyorum. eğer yönetim ayrıca bir baskı uygulamaz hoca da taraftardan çekinmezse musampa işi de bitmiştir diyebiliriz. hoca musampanın hazır olsa dahi bu kadroda kendine yer bulamayacağını düşünüyor.
        kimi keseceksin de oynatacaksın diyor. verdiğim şansı hiç kullanamadı diyor. millet kompleksten yabancı olduğundan saçlarından dolayı beğeniyor diyor.
        hasılı takımın ortasahasında top kapan adam kalmaz diyerek oynatmayacağını açıkça söylüyor.
        dediğim gibi, bu konuda herhangi bir baskı hissetmezse musampayı oynatmayacak!
        üzgünüm!
        Ziya Doğan musampaya ne zaman şans verdi ? Biz niye farketmedik bunu ? şanstan akstı nedir ? yada şans anlayışı nedir ? şans vermeye korkuyorum nitekim 2.Yattara vakasını bünyem kaldıramaz demiyor mu Dahi Doğan.Trabzonspor'u babanın çiftliği ya Zİya Doğan dilediğin gibi koştur atlarını ...

Yorum

• İnşallah Tekke kadar hatta onun yarısı kadar başarılı olursun...Ol ki bizde şampiyon olalım . Hatta bizi ŞAMPİYON YAP..Tekke'nin yapamadığını yani .....Hazır Bıçakçı yokken
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

.hoca musampanın hazır olsa dahi bu kadroda kendine yer bulamayacağını düşünüyor.
            kimi keseceksin de oynatacaksın diyor. verdiğim şansı hiç kullanamadı diyor.
            !
            Formsuz Keçeli forvet arkası oynuyor ama Musampa takımda asla yer bulamaz,güzel.

Verdiği şansı kullanamamış buna gülüyorum sadece.

Sonra da çıkıp "hayatımın anlamı gelişimdir benim" der..

bizle dalga geçmeye devam et ziya devam et..

Yorum

• İlk olarak Sevgi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ziya Doğan musampaya ne zaman şans verdi ? Biz niye farketmedik bunu ? şanstan akstı nedir ? yada şans anlayışı nedir ? şans vermeye korkuyorum nitekim 2.Yattara vakasını bünyem kaldıramaz demiyor mu Dahi Doğan.Trabzonspor'u babanın çiftliği ya Zİya Doğan dilediğin gibi koştur atlarını ...
              valla musampayı oynatıp koştursa yeter

Yorum

• İlk olarak Sevgi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                musampa maç başına oynarsa veya yedek kalırsa para alıyor mu? bunu biliyormusunuz? eğer alıyorsa bence o paraya değmeyeceğini düşündükleri için onu oynatmıyorlar...ziya hocaya yönetimden baskı da bu yüzden olmuyordur...demek ki musampa da oldukça rahat, o da aldığı garanti paranın yüzü suyu hürmetine paşalar gibi yaşıyor..mu acaba?

Yorum

• Acaba Ziya hoca hipnoz filan mı kullanıyor etrafındakileri ikna etmek için?
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ersen'in gidişi iyidir.
                    1.5 diye bahsettiğin milyon dolar mı Stichus? Yoksa Euro'mu, TL mi?
                    Bu yılı 5. bitiririz, bir fazla bir eksik.
                    Önemli olan seneye ne olacağı.
                    Anlaşıldığı kadarıyla 3 veya 4 yabancı hakkımız olacak.
                    Yanılma payı bile olsa(1 oyuncu) şimdiden yapılacak sağlam bir çalışmayla çok sağlam bir takım yaratabiliriz.
                    Yönetimin hiç ama hiç vakit kaybetmeden bu işe yoğunlaşması lazım.
                    Konunun Ziya Hoca'nın kalıp kalmaması ile de bir alakası yok.
                    Nasıl olsa yabancı transferinde hoca değil, yönetimin dediği oluyor.
                    Musampa'ya da niye bu kadar üzülündüğünü anlamak mümkün değil.
                    Bu kadroda zaten oynayamayacağını herkes kabul etsin artık.
                    İyi bir fiyata pazarlasınlar yeter.
                    İyi bir araştırmayla Musampa'nın daha iyisi rahatlıkla alınabilir.
                    Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• Benim bildiğim adam oynamasda alıyor parasını tıkır tıkır bu yüzden oynatmama fikri mantıksız
                      KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                      Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• Kalın kafalı adamın biri Trabzonsporla, dolayısıyla taraftarla dalga geçiyor, koskoca kulüple resmen oyun oynuyor, valla helal olsun ne adammışsın be!Sinir sisteminin içine etmeye az kaldı nokta
                        En son champions tarafından düzenlendi; 14.02.2007, 17:09.

Yorum

• jester para euro.
                          almancada bir atasözü var. eldeki kuş damdaki tavuktan iyidir şeklinde. musampa dünyadaki en iyi oyuncu değil ama kadrodaki en iyi oyunculardan biri ve kesinlikle en kariyerlisi.
                          evet parasını tıkır tıkır alıyor. anlaşmaya göre hotelde kalsa dahi parasını alıyor. o anlaşmayı o şekilde yapmak bizim hatamız da değil ayrıca hemn söyleyeyim. emrah kürşat volkan gibi oyuncularımız ve gökdeniz fatih gibi oyuncularımızın da sözleşmelerini inceledim. aynı.
                          onu oynatmayacak bir hoca düşünemedi demek ki anlaşmayı yapan.
                          bence taraftar baskısına ihtiyacımız var.
                          ceyhunu çıkarıp musampayı oynatsın demiyorum.
                          stepanovu çıkarıp erdinçi oynatıyor gerçi ama ben yine de keçeli veyahut forvetlerden biriyle yahut hüseyinle değişebilir diyorum.
                          aslında hereket noktam şu:
                          tüm yabancıların doksan dakika oynamalı.
                          bir de kalecin yerli olmalı.
                          eymen gibi türk statüsünü de hesaplıyoruz.
                          üç tane oyuncu kalıyor. üç türk oyuncu.
                          sağ bek, sol bek ve hüseyin yahut gökdeniz.
                          işte reçete.

Yorum

• İşin komiği antremansızken talep ediliyordu, şimdi idmanlı, yüzünde bakan yok Ersen de gidiyor oooo gelsin paralar... Musampa gidiyor oooo gelsin paralar... Sezon sonu Milan gidiyor oooo gelsin paralar... Şimdi yönetici olmak vardı. 3 gün önce Cem Sebat'a kiralanıyordu, 2 gün önce iyi maç oynadı göze girdi, dün kadroya alınmadı, bugün selefini yolluyor? Bu ne biçim yönetme Allah aşkına? Kimse ne yaptığını, kime hangi plana uyduğunu biliyor mu? Biri bişey söylüyor yapılıyor öteki başka bişey... yapılıyor. Sonra da ortaya çıkıp ne yapalım tüm dediklerinizi yaptık deniliyor. Pes..... Pes.....
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Diyorumya yönetimimizin en iyi yaptığı şey 5 'e alıp 10' a satmak....Ama ortada başarı yok o başka
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Gerçek Trabzonsporu ayağa kaldırmak için kimsenin bi çabası yok. Yönetim ve hoca hepsi günü kurtarma peşinde . Olurda buseneyi 4. bitirsek bile bu şekilde idare edilen bi yönetim ve hoca ile daha ilerisi olamaz.
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X