Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak capa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Samsung Ersen’e talip Şenol Güneş'in Seul ile anlaşması sonrasında gözünü Trabzon’a çeviren Koreliler, Bordo-Mavili ekibin golcüsü Ersen Martin'e de kancayı taktı.

Seul’un bir diğer takımı olan Suwon Samsung Bluewings, Ersen için Karadeniz Kulübü’nün kapısını çalacak ve bonservis bedeli olarak 2 milyon dolarlık teklifte bulunacak. Geçtiğimiz sezonu ligde ikinci sırada tamamlayan Kore ekibi, Martin’i 23 Mart’ta başlayacak olan yeni sezona kadar transfer etmekte kararlı. Ülkenin dev teknoloji markalarından Samsung’u arkasına alan Suwon, gol yollarında yaşadığı sıkıntıyı Ersen’le gidermek istiyor. Trabzonspor Yönetimi ve Ziya Doğan’ın vereceği karar ise merakla bekleniyor.

bence harika olur
    Bencede süper olur. Buda şenol hocanın bize kıyağı olur. Hade hayırlısı.
    (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Polat, Buca'dan Hüseyin Akmaz'a da hayran kaldı!
      gs Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Ümit Milli Takım'ın hocası Ünal Karaman ile birlikte Mehmet Batdal'ı izlemek için gittiği Buca-Fethiye maçında savunma oyuncusu Hüseyin Akmaz'a da hayran kaldı. Polat, 3-3 biten maçtan sonra Bucasporlu yöneticilerden Hüseyin'i de istedi.

////

At binenin, kılıç kuşananın... Ünal Karaman'dan biz yararlanamaz mıydık? Şota Archil'den yararlanamaz mıyız? Breams'tan yararlanamaz mıyız? Adamı burda iken karşılayan bile olmamış geldiğinde. Yok ya bizim yönetimin yönetim olmadığına iyice inandım ama ne olduğunu çözemedim henüz
      En son Travelair tarafından düzenlendi; 10.02.2007, 10:02.
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bencede süper olur. Buda şenol hocanın bize kıyağı olur. Hade hayırlısı.
        Şenol Hocanın takımı değil ki o...aynı şehrin başka takımı...
        "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Ersen Martin'e kancayı taktılar
          Şenol Güneş'in Seul ile anlaşması sonrasında gözünü Trabzon’a çeviren Koreliler, Bordo-Mavili ekibin golcüsü Ersen Martin'e de kancayı taktı. Fanatik gazetesinin 10 Şubat 2007 tarihli sayısında Ersen Martin'e Seul'dan talip olduğu öne sürüldü.

Seul’un bir diğer takımı olan Suwon Samsung Bluewings, Ersen için Karadeniz Kulübü’nün kapısını çalacak ve bonservis bedeli olarak 2 milyon dolarlık teklifte bulunacak. Geçtiğimiz sezonu ligde ikinci sırada tamamlayan Kore ekibi, Martin’i 23 Mart’ta başlayacak olan yeni sezona kadar transfer etmekte kararlı. Ülkenin dev teknoloji markalarından Samsung’u arkasına alan Suwon, gol yollarında yaşadığı sıkıntıyı Ersen’le gidermek istiyor. Trabzonspor Yönetimi ve Ziya Doğan’ın vereceği karar ise merakla bekleniyor.

Ersene 2 milyon dolar he bu fırsat kaçmaz haber doğruysa tabi
          Bordomavi.net

Yorum

• İnnanmıyorum bu habere ama 2 milyon falan doğru ise sattın başkan Ersen'i. Ha bi de böyle bişey varsa zaten Albayrak hemen satar.İyi bilir o adam satmayı!!!!
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• 2 milyon Dolar ve Ersen Aman Allah'ım Başkan bizi kurtar...
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak capa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                fanatik

Samsung Ersen’e talip Şenol Güneş'in Seul ile anlaşması sonrasında gözünü Trabzon’a çeviren Koreliler, Bordo-Mavili ekibin golcüsü Ersen Martin'e de kancayı taktı.

bence harika olur
                bencede iyi olur ersenin yerine cem monte edilir
                T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İnnanmıyorum bu habere ama 2 milyon falan doğru ise sattın başkan Ersen'i. Ha bi de böyle bişey varsa zaten Albayrak hemen satar.İyi bilir o adam satmayı!!!!

iyi bilir adam satmayı güsel bi cümle olmusss

erseni hemen satalım

Yorum

• bence Ersen takımda kalmalı...değeri de 2 milyon $ dan kesinmlikle fazladır zaten...bakıyorum da taraftarımız da başkanımızın zihniyetini hemncecik kapmış...yap işlet devret

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bence Ersen takımda kalmalı...değeri de 2 milyon $ dan kesinmlikle fazladır zaten...bakıyorum da taraftarımız da başkanımızın zihniyetini hemncecik kapmış...yap işlet devret

ersenin yerine çok daha hızlı birini alabiliriz anlamaında demiştim ben

Yorum

bence Ersen takımda kalmalı...değeri de 2 milyon $ dan kesinmlikle fazladır zaten...bakıyorum da taraftarımız da başkanımızın zihniyetini hemncecik kapmış...yap işlet devret
                        Körle yatan şaşı kalkarmış ya
                        Ayrıca bence de Ersen'in yerine daha hızlı ( elini kolunu daha az kullanan) bir santrafor alabiliriz .
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Körle yatan şaşı kalkarmış ya
                          Ayrıca bence de Ersen'in yerine daha hızlı ( elini kolunu daha az kullanan) bir santrafor alabiliriz .

Ersen in fundemantal (futbol temeli) sorunları var...Malesef elini kolunu çok kullanıyor...Ama yan toplarda bu kadar etkili bir golcü, pivot santrafor bulamayız o fiyata...Kimi alırsak alalım Ersen den daha hızlı olacağı ve elini kolunu daha az kullanacağı kesin zaten...Her dakika birinin tepesinde...

Ayrıce ben Ersen ve Umut un uyumları ve birlikte oynama süreleri artarsa çok daha başarılı olacaklarını düşünüyorum...farklı özellkileriyle birbirlerini tamamlıyorlar aslında...

Yorum

• Bu yönetimin en iyi yaptığı şey zaten bu.Oyuncuları iyi para satmamız.
                            Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

ersenin değeri mi 2 milyon dolardan fazla
                              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ersenin değeri mi 2 milyon dolardan fazla
                                yok canım
                                2 veriyorlarsa hemen verin bavulu3 trilyon demek... hey yavrum iyi kazık olur seul e

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X